26 Ekim 2017 Perşembe

Led sokak armatürü fiyatları

Türkiye’nin aydınlatma firması olan Pelsan’ın, ürünlerine göz atmak için hemen tıkla! Pelsan’da her ihtiyaca uygun, LED aydınlatma sistemleri bulabilirsin. Indoor-Outdoor led lamps, led modul, adapter, cree, osram, semile nichia leds Dolar'a TERS HAREKETLER BUNLAR ! Sokak Aydınlatma Armatürleri. Tüm ürünlerimiz yıl garantilidir.


Led sokak armatürü fiyatları

Philips Aydınlatma, yenilikçi ( LED ) aydınlatma çözümlerinin geliştirilmesinde, üretiminde ve uygulanmasında oldukça deneyimli bir küresel pazar lideridir. Akıllı sokak aydınlatması enerji tasarrufu sağlar, güvenliği arttırır. Lamptime Led Ampul Fiyatları Lamptime Led Etanj Armatür. W Elektronik Balastlı Etanj Armatür 12TL 5TL 38. Metal Halide Yeno Simetrik Projektör Aydınlatma Armatürü - 105166.


En uzun ömürlü Led çeşitleri en uygun fiyatları Dekorasyon Aydınlatma kategorisinde! LED sokak aydınlatma armatürü , bir soğutucu gövde, ışık kaynağı olarak bir LED modül, sabit akımlı bir LED sürücü, asimetrik ışık dağılımı sağlayacak optik lens ve optik kapak olarak bir temperli camdan oluşur. Bu cihazlar genelde sokaklarda, caddeler ve diğer toplu yerleşim alanlarında dış mekanlarda kullanılır.


Led sokak armatürü fiyatları

Uzun ömürlü ve doğa dostu aydınlatma cihazıdır. Led sokak aydınlatması ürünlerinin avantajları arasında ise enerji tasarrufuna sahip olması ve ışığı en etkili biçimde güçlü olarak iletebilmesi yer alıyor. Toptan satış led street lights price Ucuz led street lights price Partilerden, Güvenilir led street lights price Toptancılardan satın alın. Led sokak ışıkları fiyat Yüksek parlaklık Bridgelux Çip fabrika fiyat w led sokak işık yol made in için sıcak beyaz çin.


NİCHİA, SAMSUNG, CREE veya OSRAM Led Dış iletken bağlantı klemensleri, TRIDONIC SLK- Buat klemensler ise WAGO markadır Meanwell, Tridonic, veya Texrun Driver Eski Armatürlere Göre Daha Az Enerji Tüketimi. Wall washer-RGB Duvar Boyama; Led PCB. Güneş Enerjili Ev Sistemleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar