4 Ekim 2017 Çarşamba

Knipex kablo soyucu

Knipex kablo soyucu

Kablo dış kılıfını soyma aletleri. Elektrik ve elektronikçilerin telefoncuların küçük elektronik alet tamircilerin kullanım alanına giren knıpex kablo soyucu. Orjinal alman menşeli üründür.


Knipex kablo soyucu

Knıpex el aletleri ve diğer kablo soyucu makinalar için. Bir diğer adıyla kablo soyucu pense olarak da bilinen bu penseler, aynı zamanda jaklar için de uygun olan modelleri ile kategorilerimizde sizlerin gereksinimlerini karşılamak üzere en uygun ve en avatntajlı fiyatlarla satışa sunulmaktadır. PK-2Ergonomik Yankeski 6TL 4TL 35. Orta Gerilim XLPE Kabloların yalıtkan tabakasını soyma da kullanılır.


Soyma Aralığı : - mm çap. Bu marka değil fakat benzer ürünler aldım. Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Hırdavat Çeşitleri Toptan ve Perakende Satış.


Knipex kablo soyucu

Knipex Alligator 2mm Boru Pensesi. Stokta bulunan size en yakın mağazadan satın alabilirsiniz. Amaçlı Cep Pensesi (Fonksiyonlu) 12TL Kdv Dahil. The 3-in-world first in the field of house cable tools.


KNIPEX ErgoStrip (EN) The KNIPEX ErgoStrip. For the fast and precise dismantling and stripping of all common round and damp- vidiohd. Bu site çerezler kullanır.


Knipex kablo soyucu

Jonard JIC-1Ergonomik Tip Fiber Optik Soyucu. Sevkiyat süresi 1-iş günü. Otomasyon ve Kontrol Üniteleri. Panolar, Depolama ve Malzeme İşleme. Robotlar ve Robot Parçaları.


Paslanmaz çelikten üretilmiştir. PENSELER, penseler, Einhell Makita Bosch Dewalt Husqvarna tarım makinaları hırdavat ve yedek parçalarında uygun fiyat ve bol çeşit kredi kartlarına taksit kapıda ödeme seçeneği ile hizmetinizdedir. Molda Turizm Cemaliye Mah. Fiyatları Gör fiyat var.


Betoncu Kerpeten Yayli 2Mm. Resimlerdeki gibi pratik hafif kablo sıyırma aleti arıyorum. Fakat bunlar her çaptaki kabloyu değil de özel kabloları soymak için.


Kemalpaşa Caddesi No:3350Işıkkent - İZMİR TÜRKİYE +24(pbx) +24info@izeltas. KABLO SIYIRMA VE SOYMA ALETLERİ - bumeksan. Secret sauce that brings followers, views, likes. Description: Form-fit stripping also of difficult-to-remove insulating materials made of PTFE, silicone, Radox, Kapton and rubber multi-layer tooA second pair of blades holds the remaining insulation reliably in placeReplaceable shaped blade adapted precisely to the respective conductor cross.


Best Similar Sites BigListOfWebsites. Dünyanın en çok yönlü elektrik aletini gururla sunarız. RIDGID REpatentli QuickChangeSystem özelliği ile hızlı ve kolayca değiştirilebilen kafalarıyla aynı makine ile kablo kesme, pabuç sıkma ve pano delme işlemi yapabilmenize olanak tanır.


Fatih Makina ikinci el makina matkap torna Konya FATİH MAKİNA;Konyada ikinci el kaynak makinası kompresör atölye presi, ikinci el sütunlu matkap giyotin makası cnc torna, ikinci el freze hidrolik pres hava kompresörü, ikinci el gaz altı kaynağı matkap tezgahı, honlama makinesi, ikinci el abkant pres caka makinası şerit testere, ikinci el daire testere hidrolik boru kıvırma.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar