9 Ekim 2017 Pazartesi

Mini voltmetre

DİJİTAL MİNİ VOLTMETRE PANO TİPİ DC 0-1V ÖLÇER. TL Potansiyometre Düğmesi. HT-NTC100K Termistör Sıcaklık Sensörü. Adet Guangzhou JUANJUAN Electronic Technology Co. Voltmetre su geçirmez darbeye dayanıklı 3. TROTEC BEVoltaj Denetleyici 13.


Ayrıca ürünün hata payının olması da önemli bir özelliktir. Diğer fiyatı ve özellikleri, Bilgisayar kategorisinde. V(max 30V) arasında çalışan elektronik devre veya eşyalarınızın çıkışınıza bağlayacağınız bu ürün ile voltaj verilerini anlık olarak görebilir ve dijital olarak voltajınızı ölçebilirsiniz.


Arduino Duemilanove ve Diecimila için tasarlanm. Resimde görüldüğü üzere tiyatroda ufak bir dekoru ileri geri yapmak için devre tasarladım. ERTESİ GÜN KARGO EDİLMEKTEDİR. Teslimat Bilgileri En geç Şubat Çarşamba günü kargoya verilir. Abone olmayı unutmayın, iyi seyirler.


Mini voltmetre bağlantı hatası. Doğru ölçebilmek için voltmetreyi pil ile besleyin. Beğeniler: karadvt ve paskomya. Ekstra güç beslemesi gerektirmeyen bu display, kablo uçlarına gelen 4. DC 0-2V arasında gerilim ölçebilir.


Skip to navigation Skip to content. Satın aldığınız ürün ile ilgili destek. Sitemizdeki ürünler ile ilgili sorularınız için. Alışveriş listeme kaydet. Elektronik Bünyelerin Besin Kaynağı.


Mini voltmetre

V en uygun fiyat ve hızlı kargo avantajıyla sahip olabilirsiniz. V yorum ve fiyatını inceleyin. Bu voltmetre ile, - 1V arasında çalışan cihazlarınızın gerilimlerini anlık olarak ölçebilirsiniz. LED ekranlı yapısı ile hassas bir ölçüm yapar.


En iyisini satın al daniu mini dc 0-32v 3-dijital led ekran voltmetre voltmetre Toptan Satış Fiyatlarına Varan Online Mağaza İndirimleri. Ayrıca bir güç kaynağına ihtiyaç duymadan, gerekli olan gücü bağlandığı sistemden alır. Display Type: Digital LED Display. Araçlar ve Donanımlar kategorisi için mi bakıyorsunuz ? En yeni Dijital metre voltmetre mu arıyorsunuz? Gearbest TR size en iyi Dijital metre voltmetre ürünleri online alışverişte sunar.


Dil Destek Merkezi Ülke Websitesi English. Bu ürünümüz stokta bulunmamaktadır. Farklı ürün çeşitlerimize aşagıdan ulaşabilirsiniz. Online purchasing is not available in this region.


Please click here to locate a Red Lion distributor in your area. This product is currently unavailable for online purchase. MINI TESTEUR DE voltmètre Batterie de test de tension numérique DC 0-30V rouge - EUR 56.


Mini voltmetre

TL arasında satıyorlar,fiyat konusunda da iyi,ama sipariş versek nasıl olur,gelir mi gelmez mi,kaç güne gelir,kargo parasıyla kaça mâl olur,yoksa biraz bekleyelim ithalatçılar türkiyeye de ithal edip getirip satarlar. Anasayfa Portal Forum Kuralları Sık. Kurulumu yaptıktan sonra alt tarafta verdiğimiz kodları yükleyip, projeyi yapmış olacaksın. These are often used by RC hobbyists for keeping track of batteries but we thought it would be great on a breadboard or enclosure. Ekranlar kategorisi için mi bakıyorsunuz ? V Dijital Multimetre LCD Gösterge.


Hobi Motoru Şaft Mil Matkap Ucu Aparat 0. Boitier pour mini-voltmetre Geekcreit by jdppis licensed under the Creative Commons - Attribution - Non-Commercial - Share Alike license. Remixing or Changing this Thing is allowed. En kaliteli en ucuz marka voltmetre fiyatlarını, çeşitlerini yapı market ve hırdavat kategorimiz altında inceleyebilirsiniz. Instagram Hediye Çekilişi Sonuçları 03.


Powermaster Mavi Işık Filtreli Tv Ekran Koruyucu Katalog. Ocak Yeni Gelen Kumanda Çeşitleri Fiyatlı Liste. Tüm HD Slim Kumanda Modelleri Listesi. Lcd Led Tv Ekran Koruyucu Filmler.


Digital dc voltmeter generator voltmeter digital dc mini digital dc voltmeter. Piece (Min. Order) YRS. Yueqing Renhe Electrical Technology Co.


Mini voltmetre

In this case use a mini drill to enlarge the holes slightly. Do not make the holes too large as this is going to make soldering difficult afterwards. Please double check your connections and part alignment.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar