3 Ekim 2017 Salı

Ayarlı amerikan park sinyal modülü

Ayarlı amerikan park sinyal modülü

TL 10TL (10) toptantuning 98. Amerikan Park Modülü Ayarlı 12V. Nesil Garantili 4TL ve ücretsiz kargo ile n11. AYARLI AMERİKAN PARK MODÜLÜ. KARGO BEDAVA HEMEN KARGO.


Tek modülden tüm işlemi gerçekleştirir. Her sinyale ayrı ayrı modül gerektirmez. Araca hiçbir zararı yoktur. CoCa CoLa Cans أفضل من أي وقت مضى - Duration: 8:39. Oto bakım ürünleri, Araç içi Aksesuarlar, Araç dışı aksesuarları, Far, Aydınlatma,.


Güvenli e-Ticaret ile satıcının belirlemiş olduğu fiyattan satın alabilirsiniz. Hakkında Detaylı Bilgi Almak İçin Bize Yazabilirsiniz. Aracınız için her türlü oto aydınlatma ürünü sayfamızda mevcuttur.


Ayarlı amerikan park sinyal modülü

Kredi kartına taksit, havale ve kapıda ödeme seçenekleriyle hemen sahip olabilirsiniz. Oto İstasyon - Oto Aksesuar ve Yedek Parça Satışı yıllardır faaliyet gösterdiği sektörel. Yine saniye içinde hemen sol sinyal kısa tetiği verilir. En fazla tetik verilir ve 5. Artık amerikan park devredışıdır.


TIKLA WHATSAPP İLE SİPARİŞ VER. Whatsapp üzerinden sipariş verebilirsiniz. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Cevap.


Ayarlı amerikan park sinyal modülü

Bu modülde, siz sinyal verdiğinizde sinyaller normalde olduğu gibi tam olarak yanıp sönecek, sinyal verme işlemi bittikten saniye sonra amerikan park modülü aktif olacaktır. Yani sinyal verdiğiniz taraf, o anda devre dışı kalacak, işlem bittikten saniye sonra tekrar ayarlanan parlaklıkta yanmaya devam edecektir. Bu modül sayesinde aracınızın orijinal ön sinyal lambaları parklar açıkken park lambalarınızla beraber kısık olarak yanar, bu sayede şık bir görüntü sağlar.


Girişi Kayıt Ol Havale Bildirimi İletişim. Yeni modül ile eski tip modül. Işık şiddeti ayarlanabilir. Muayene öncesi modülü kapatabilirsiniz. Kablo bağlantısını minimize eder.


Açık Gri Renk Halı Paspas. Sepette Ürün Ürün ürün yok. Belirlenecek Gönderim Ücreti. Arıza lambasına karşı geliştirişmiş tasarıma sahiptir.


Resimdeki şemayı size uygun dilde anlatmaya çalışacağım. Yorumları oku (0) Yorum yaz 34. Her iki sinyalde orijinali gibi yanar. Sinyal sonrası modül otomatik devreye girer. Uzaktan Kumandalı Flaş Çakar Modülü.


Fiyat ve özelliklerini inceleyin, güvenle satın alın. Yan sanayi yedek parçalar da tıpkı orijinal yedek parçalar gibi birçok testten geçerler ve kullanıma sunulurlar. Oto Aksesuar,Tuning,honda tuning,honda civic aksesuar,tuning,modifiye,şnt garage,şentürk otomotiv,angel eyes,letampon eki,spoiler,led stop,civic.


Merhaba ben h7ve h11aldım ikisini beraber kargo yapabilir misiniz şimdiden tesekkür ederim. Farlar veya parklar açık olduğunda sinyal verdiğimde ( sağ yada sol farketmiyor) hızlı hızlı yanıp sönüyor, farları ve parkları kapattığımda bu sorun yok, dörtlüleri denedim onlarda da normal yanıyor, daha öncede taş dirençli. Bağlantı şeması kutu içindedir.


Ayarlı amerikan park sinyal modülü

Piyasadaki taş direnç ile yapılmış olanlarla karıştırmayın. Elektronik)-Parlaklık Ayarlı. Bu modül tamamen elektronik devre ile yapılmıştır,ısı sorunu yoktur ve ekstra olarak PARLAKLIK AYARI bir pot çevirilerek kullanıcı tarafından istenildiği gibi yapılabilir.


Dna ayarlı amerikan park modül Kendinden sigortalidir herseyi hazirdir. Arkadaşlar easy aracıma amerikan park uygulamasını yaptım. Far Stop Aydınlatma Modül. EB GARAJ - Oto, motosiklet yedek parça, aksesuar ve ekipmanları, uygun fiyatları ve sıfır, ikinci el seçenekleri ile alışverişte ilk adres sahibinden.


Siparişin aynı gün kargoda! OtoClub - Sticker Dağıtımı Başladı. Aracınıza özel MUGEN stili sportif cam rüzgarlığı aynı gün ve ücretsiz kargo ! Benim bahsettiğim Ön sinyal yani far içindeki sinyal ile çamurluktaki yan sinyaller modül ve röle bağlantısı ile yeni bir bağlantı çekilip hazırladık.


Değişik bir amerikan park sinyal modülü lazım dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar