3 Ekim 2017 Salı

Anahtarlı üçlü priz

Anahtarlı üçlü priz

Priz Açma Kapama Düğmeli Topraklı Priz Metre Kablolu. TL 2TL (2) İndirimTime 100. VİKO MULTİ-LET ÜÇLÜ 3LÜ METRE TOPRAKLI ANAHTARLI PRİZ SİYAH. Kablolu Grup Priz fiyatı ve özellikleri, Yapı Market Bahçe kategorisinde. Viko Multi-Let Üçlü Priz Anahtarlı Topraklı Kablolu Çocuk Korumalı Metre-Beyaz indirim.


Lü Ara Kablo Anahtarlı Topraklı Grup Priz (Metre). Sepete Ekle (17) Cata Zaman Ayarlı Mekanik Priz Cata Ct 91 42. Elektronik cihaz kullanımlarınızda anahtarlı ve akım korumalı uzatma kablolarını tercih etmenizi öneririz. Elektrik kesintilerinden ve güç değişimlerinden etkilenmemesi için akım korumalı prizlerin kullanımı oldukça faydalıdır.


Bu prizler 3’lü ya da 6’lı priz gibi seçeneklere sahip olabilir. Altılı Çerçeve (2) Anahtar (54). Pek çok farklı cihazı çalıştırmak için birden fazla prize ihtiyaç duyanlar, çoklu prizler ikili, üçlü , dörtlü, beşli; uzatma kablosu gibi seçeneklerden de yana tercihini kullanabilir.


Bir çok model ile üçlü priz satışlarımız başlamıştır anahtarlı ve anahtarsız olarak kablolu kablosuz üçlü dörtlü beşli olarak satılmaktadır. Lü Topraklı Anahtarlı Grup Priz 2MT Kablolu. Makel lü Topraklı Anahtarlı Grup Priz U Mt Makel -MGP213.


Ayka Üçlü Anahtarlı Topraklı Klemensli Grup Priz Metre - 303. Elektrik iletimi sırasında güçlü direnci sayesinde hızlı ve güvenli açma-kapama tuşu ile tüm elektrikli aletlerde işlerinizi rahatlıkla görme imkânı sağlar. Prizin ömrünü ifade eden jule değeri büyük bir öneme sahiptir.


Anahtarlı üçlü priz

Eğer jule değeri az olan bir priz tercih ederseniz bu durum seçeceğiniz prizin de ömrünün aynı şekilde kısa olacağını gösterir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar