10 Ekim 2017 Salı

Uzun sarkıt avize

Akkor lamba dışında enerji tasarruflu floresan lamba veya LED lambalar ile kullanılabilen sarkıt modelleri de vardır. Mutfak adaları ve başka yerlerde kullanılan bazı uzun modeller sarkıt avize olarak da anılır. Hepimiz küçüklüğümüzden bu yana, tavanda asılı aydınlatma çeşitlerinden olan avizeleri hatırlarız. Taşlı avize modellerinin duvarda çıkardığı şekiller, yansıttıkları loş ışıklar, evlerimize hem daha zarif hem de ve sıcak bir görünüm katar.


Geçmişten günümüze uzanan avizeler, yıllardır tahtını koruyor. CİCİ HALI KUMAŞ SARKIT AVİZE. Ancak salon gibi uzun saatler vakit geçirdiğimiz odalarda ışığı yukarı doğru veren başlıkları tercih etmek gözlerimizin daha az yorulmasını sağlamaktadır. Yeni sezonun en beğenilen dekoratif sarkıt avize modelleri ni seçerek bir araya getirdik.


Ev, ofis, restoran, mağaza, butik, cafe ve otel gibi mekanlarda bu ürün kullanılabilir. Hoş ve sportif bir görüntüye sahiptir. Uygun fiyata kaliteli güvenilir spor avizeler bamyum.


Uzun sarkıt avize

Son yıllarda gözde avize modelleri içerisinde sarkıt tasarımlar pek çok kişi tarafından tercih ediliyor. Bu ürünler oturma odası avizesi olarak kullanılmakla birlikte mutfaklarda yemek masasının üzerinde de oldukça şık bir görüntü oluşturuyor. Klasik ve modern çizgileri ile farklı renk ve çoklu avize seçeneklerini incelemek ve Koçta güvencesiyle satın almak için tıklayın! Ancak dekorasyon ve tercih olarak daha sade, minimal tasarımları sevenler için sarkıt avize seçenekleri öne çıkmaktadır. Hızlıca Ayağınıza gelsin!


Alçak tavanlı mekanlarda uzun sarkıt avizelerin kullanılması, odayı olduğundan da alçak gösterebilir. Bu tarz mekanlar için tavana yapışık Apliqua tavan avizeleri gibi modeller daha idealdir. KÜTÜKLÜ AHŞAP SARKIT AHTAPOT AVİZE İDDA EDİYORUZ TAKACAĞINIZ HER YER ÇOK DEKORATİF GÖZÜKECEK. Siyah ve Şampanya Renklere Sahiptir.


Uzun sarkıt avize

Karşılaştırma listesine ekle- Stokta yok. Led sarkıt avize led aplik, led floresan tüp, led ampul, ledli sıva altı veya sıva üstü özel armatürler sayısı hızla artan modellerle tüketicinin beğenisine sunulmaktadır. Ledli ürünlerin seçimi konusunda öncelikli amacınızın ne olduğu önemlidir. Uzun Direk (Dış Mekan) Spot (Dış Mekan) Projektör (Dış Mekan) Sensörlü Projektör (Dış Mekan) Aksesuar (Dış Mekan) Vintage.


Yatak odalarında çok şık bir etki yaratırlar. Yüksek tavanlı evlerde uzun sarkıtlar , alçak tavanlı evlerde de tavana yapışık tavan aydınlatmaları kullanılmalıdır. Sarkıt Ölçüleri Ayalanabilir Özellik. Fuat Naşit Ürün Satış Takip Takip et! Ana Sayfa Ürünler “ uzun avize ” olarak etiketlendi.


Tabi popüler olan hangisi diye soracak olduğunuzda, cevabımız metal aksamlı sarkıt avize modelleri olacaktır. Farklı renk üretme seçenekleri ile kullanım alanlarında çeşitlilik sağlarlar. Mudo avize yuvarlak desenli , karışık boruların içine yerleştirilmiş tane lambanın uzun zincirle sarkıt şeklinde sallandırılmasından oluşmuş tam bir dekorasyon ürünüdür. Ve salonun karakterinide tabiki salon avize modelleri ortaya çıkartacaktır. Hoş Geldiniz, Giriş Yap - Kayıt Ol.


Misafirleriniz veya aileniz ile uzun ve keyifli zamanlar geçirdiğiniz yemek odalarında yerinde yapılmış bir aydınlatma. Modernden klasiğe her türlü ev dekorasyonuna uyum sağlayabilen sarkıt avizeler genellikle oturma odalarında tercih edilmektedir. Salon, oturma odası, yatak odası, mutfak, antre koridor, çocuk.


Uzun sarkıt avize

Bu şekilde avizenizi daha uzun süre ile kullanabilirsiniz. Antredeki bir sarkıt aydınlatma ürün. Bununla birlikte, eğer uzun tavanlara sahipseniz, iki veya üç kademeli tasarım büyük işe yarayabilir. Yemek masanızın boyutuna ve tavanın yüksekliğine bağlı olarak ideal. Pek çok model ve renk seçeneğine sahip modern avize , sarkıt , plafonyer, aplik ve masa lambası en etkileyici olanı şüphesiz sizlere sunuyor.


Abajur Modern Abajur Klasik Abajur. Binlerce ev aksesuarını burada bulabilirsiniz. Modellerimiz arasında sarkıt , modern, avangart ve çeşitli kategoriler bulunuyor. Günümüzün dövme demir avizeleri uyarlanabilir, uzun ömürlü ve çok yönlüdür ve neredeyse her eve uzun süreli zerafet katacaktır. Rustik tavan ışıkları, modern ve geleneksel.


Avizenin metal kısımları. Ev dekorasyonu için doğru aydınlatma sarkıt seçimine gelince , seçenekler arasında gerçekten sonsuz çeşitler vardır. Evinizde uzun süre kullanacağınız avizeleri seçerken bazı noktaları göz önünde bulundurmanız gerekir. Sepetim (0) Sepetiniz boş.


Genel aydınlatmayı sağlayan sarkıt avizeler pek çok farklı stil ve boyutta yaşam alanlarınıza katkıda bulunur. Eğer eviniz için avize alışverişine çıkacaksanız, beğendiğiniz. Uzun bir yemek masasının üzerin de yatay uzun bir avize bile yetersiz kalabilir , bunun yerine bir kaç sarkıt avizeyi aralıklı olarak masanın her yerine eşit ışık verecek şekilde de kullanabilirsiniz. Asortie abajur modelleri ve lambader çeşitlerini mutlaka görmelisiniz.


Uzun sarkıt avize

Hatta son yıllarda artık mutfaklarda sarkıt avize modelleri yerine tavana yapışık aplik avize modelleri tercih ediliyor. Her avize üzerinde mekana özel, renk ve boyut değişikliği yapabilme yeteneğimizin yanı sıra, hayalinizdeki herhangi bir tasarımı gerçeğe dönüştürebiliriz. Hayallerinizi ne kadar sınırsız tutarsanız, o kadar özgün tasarımlar yapabiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar