2 Ekim 2017 Pazartesi

Usb erkek soket

Erkek Soket Tip A Beyaz, USB 2. Aynı gün kargo, taksit seçenekleri ve kapıda ödeme avantajlarıyla hemen satın alın. Bu ürün sayesinde kendi USB kablonuzu yapabilirsiniz. A tipi USB konektörünüzü yerleştirebilirsiniz. Usb Ürünleri fiyatı Bilgisayar kategorisinde. Pinli soket , TANITIUsb uzatma kablosu veya bozulan , gevşeyen, veya hasar görmüş usb ucunu sökür bu adaptörü bağladığınızda, ilgili kablo veya cihazınızı sağlıklı kullanabilirsiniz.


Jacklar-Fişler-Kablolar Kategorisini Keşfedin. PİN USB ERKEK SOKET PLASTİK KAPAK USB BAĞLANTI PİN USB ERKEK SOKET PLASTİK KAPAK USB BAĞLANTI Ürün yorumu yok. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Tarif edilen şekilde yaptıysanız artık elektronik devrenize monte edebileceğiniz bir USB soketinden hem dişi hem erkek pinlerle çıkış alabilirsiniz. Ardinio projesinde uygulanmış bir USB soket örneğini paylaştım sizlerle.


Siparişler (0) JCD Store. Pin aralıkları pertinaks ya da breadboard uyumlu değildir. TL Pioneer Pin Araba Soketi. Autoline Oto Usb Şarj Soketi 5V 2. En iyisini satın al stil usb erkek bayan mini smd dikey soket konektör for diy Toptan Satış Fiyatlarına Varan Online Mağaza İndirimleri.


Usb erkek soket

Paket İçeriği: adet mini usb soket. Bu Ürünü Alanlar, Ayrıca Bunları da Aldılar. XT Konnektör T tipi Dean T-Style - Batarya Konnektörü. Soket , erkek USB Soket , uSB Soket , uSB A Tip , uSB A İçerik Burada!


Konnektörler ve Terminaller kategorisi için mi bakıyorsunuz ? Elimde bi flash disk varusb portuna giren kısmı kırılmış. Bi usb ara kablosunun ucunu kesip flash diskin devresinin üzerindeki çıkışlara bağlayarak olayı çözmek istiyorum. Hangisi hangisidir nasıl öğrenebilirim. Oweis hoş geldiniz Elektronik (HK)-Doris mağaza.


Usb erkek soket

Araç içi usb soket çeşitlerine mi baktınız? Bu fiyatlara usb soketler kaçmaz! Adetli alımlarınız için lürfen bizi arayınız. Uyarı: Stoktaki Son Ürün! TF-ISO SOKET ERKEK Oto Teyp Kablosu.


USB A Tipi Kılıflı Soket (Dişi) ,uygun fiyat ve taksit avantajlarıyla sadece 1TL ile robotus. Dişi Seri Port Soketi - RS232. En yaygın kullanılan dişi usb girişidir.


Konnektör, Soket , Bağlantı Elemanları ürünlerine Signal Elektronik farkı ve kalitesiyle uygun fiyatlar ve ödeme koşullarıyla ulaşabilirsiniz. Micro USB - C-tipi USB Dönüştürücü Beyaz. ZİF Soketler Fanlar Fan Aksesuarları. BOX Headers Kilitli 60lı 90º 2. Son yılların moda trendi haline gelen USB dönüştürücülü çakmak soketi araçlarda yerini almıştır.


Bardaklık tipi çakmak soketi çeşitleri, artık her aracın ihtiyacı haline gelmiş ve uzun seyahatlerde enerji kesintisi sorununun önüne geçmiştir. Kaliteli markaların üretimi olan bir. Adaptör USB C Fiş-HDMI Soket Ultra HD fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Marka : Automix Giriş Yap.


Sony Çift USB konnektörü, mobil cihaz ve bilgisayar arasında veri paylaşımına izin verir özelliklerini ve USB Flaş Diskler hakkında daha fazlasını şimdi keşfet. Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. Bağlantı kapısı: (Port) Kasanın arkasında, çeşitli çevre birimlerini bağlamak için kullanılan, dişi veya erkek girişler. Soket : (Socket) Bazı yassı işlemci modellerini anakarta takmak için kullanılan, ışlemci bacaklarının deliklerine oturduğu plastik, dikdörtgen şeklinde yuva.


Su geçirmezlik için koruyucu kapakçık ile donatılmıştır. Panele montaj yapılabilir. Dahili den bizimle irtibata geçiniz. Usb Soketi ile telefonunuzu şarj etme özelliği. Herhalde bir tane daha alacağım.


Standart çakmak prizlerine uyumlu çiftli USB bağlantı soketi. Sigorta ve aktivasyon ledli. TL En uygun fiyat ile şimdi satın al. Aynı Gün Kargo, Kapıda Ödeme, Kredi Kartı taksit hepsi için Robolink Ankara, Online Satış robolinkmarket.


V luk sigorta kullanarak güç birimi girişl. Adet usb giriş ve adet çakmak soket olup tüm yerli ve yabancı araçlara uyumludur. Cep telefonları ve oyun konsolları vb cihazlarda kullanılabilir. V DC tüm araçlarda kullanılabilir. Lg G Flex D9D9Usb Şarj Soketi , diğer aksesuarlar kategorisinde 1TL fiyat ve PTT Kargo güvencesiyle.


Usb erkek soket

Navigasyon,hava kompresörü,dvd player,mp3. VGA FİŞ ÇEŞİTLERİ RS 2FİŞ ÇEŞİTLERİ USB FİŞ ÇEVİRİCİ TELEFON FİŞLERİ. TL TL den başlayan taksitlerle!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar