13 Ekim 2017 Cuma

Kameralı ayna park sensörü

Kameralı ayna park sensörü

Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Kameralı park sensörü Türkçe konuşmalı 4. Buradan ileteceğiniz sorular cevaplanmaz. SORU CEVAP bölümünü kullanınız.


Mercedes Vito uzun şasi için aldım. Otomobilinizi park ederken, bazı durumlarda aynalar yetersi gelebilir. Bunun için park sensörü cihazlarından yararlanmanız önerilir. Park sensörleri arasında kameralı olanları bulunmaktadır.


Daha sonra bu kamera , araç geri vitese. Kumandası ve kablo tesisatı var. Bu İlan E NTEGRA Entegrasyon Sistemleri ile Listelenmiştir.


Teslimat Bilgileri En geç Ocak Cuma günü kargoya verilir. Normal Ayna Üzerine Geçme) adet geniş açıya sahip gece görüş özellikli renkli kamera 28mm. Her araca uyumlu yıl garantili. Bu sayede torpidonuzda eksta yer kaplayan bir monitör kullanmanıza gerek kalmaz.


BIBI sesli park sensörü 4. Sensör algılama mesafesi:1. Dijital monitörde görüntüleme 7. Orjinal bracket ile montaj. Yaklaşık saatlik bir çalışma sonuncunda montaj tamamlandı.


Kameralı ayna park sensörü

Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. Komponentler (Mid Takımları). Komple park sensörü ile birlikte sistem olursa çok iyi olur. Daha güvenli, keyifli ve sürüş kolaylığı sağlanarak, park etmenizi kolaylaştırır. Sistem ekonomik olup, orjinal aynanınız üzerine pratik bir şekilde monte edilebilir.


Kullanma kılavuzu ve garanti belgesi. GÜNÜMÜZDE OTOMOBİL KULLANIRKEN GERİ GİDİŞTE PARK SENSÖRÜ ÇOK ÖNEMLİ ŞİMDİ GÜNCEL OTOMOBİLLERDE GERİ GÖRÜŞ KAMERASI BULUNMAKTA GERİ GİDİŞTE ARACIN ARKASINI CANLI GÖRMEK ÇOK ÖNEMLİ PARK EDERKEN NEREYE. Alışveriş yapmak için hemen sayfamıza giriş yapın. Dikiz Aynası Kamera Ekranı.


Uygun fiyat ile hemen al. Araç kamerası ve kameralı park sensorü özelliklerini destekler. Ayrıca resimleri, hakkındaki yorumlar, tanıtım videosu ve detaylı bilgilerde burada.


DVVCD bağlama özelliği. Küçük ekranı aynanın üstüne monte ettirdim. Hepsini görmek için tıklayın. HIZLI ve ÜCRETSİZ KARGO 70 TL. Aracınız Bu Ürünü Hak Ediyor.


Kameralı ayna park sensörü

Monitöre ekstra girişi sayesinde DVD VCD gibi cihazlar bağlanabilir monitörün parlaklık kontrast ses gibi ayarları uzaktan kumanda veya dokunmatik tuşlar sayesinde yapılabilir. Bu nedenle görüşleriniz benim için çok önemli. Ekrana bakıcam derken araç yandan biyerlere sürtebilir.


Navigasyon ve Araç İçi Kamera Sistemleri. Araca hiçbir tadilat gerektirmeden monte edilmektedir. Gece görüşü ve hareket sensörü sayesinde de siz aracınızda değilken bile aracınız artık güvende olacak. V ve 24V araçlara uygun,Türkçe konuşan,bibi uyarıcı sesli ve kameralı araç park sensörü çeşitlerini ve fiyatlarını bu menüden inceleyebilir ve güvenli şekilde satın alabilirsiniz. Tüm araçlar için farklı park sensörü vardır ayna park sensörü ekranlı geri görüş kameralı park sensörleri Sahibinden en ucuz çıkma fiyatlarla bulabilirsiniz.


TFT HD LCD dikiz ayna çift kameranızla hem ön hem arka HD kalitede video kaydı yapabilirsiniz. Ben bunları servis dışında taktırmak istersem bulabilirmiyim ve fiyat olarak ne kadar maliyeti olur bilgisi olan varsa paylaşırsanız sevinirim. Pakette adet sensör , kontrol ünitesi, dijital mesafe göstergeli dikiz aynası , hoparlör,matkap ucu ve kablolar bulunur. Cihazın aynası mevcut dikiz aynasını sökmeden kolaylıkla takılabilir. Minibüs caddesi üzeri ATALAR- PETROL OFİSİ Benzinlik.


Otomobillerde kullanılan park sensörleri nasıl çalışır açıklıyoruz. Arkadaşlar park sensörünün tamamen cortlamasından sonra kameralı bir park sensörü almaya karar verdim. Pahalı olmayan ama üzel bir ürün arıyorum.


Varmı tavsiyesi olan erdiano. Aynada inç kamera beliriyor. Oto cam filmi, araç kaplama, xenon far, park sensörü , özel pleksi plakalık, araç koruma barları, oto aksesuar satış ve montaj, büyükçekmece, Beylikdüzü.


Kablosuz, geri görüş kameralı park sensörü arıyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar