20 Ekim 2017 Cuma

Alçak tavan için aydınlatma

Elbette LED tavan aydınlatması kullanmak için mekanın mutlaka alçak tavanlı olması şartı yok. Yüksek tavanlı odalarda da klasik sarkıt lambalara ek olarak LED aydınlatma kullanılabilir. Aydınlatma dekorasyonun önemli bir parçasıdır. Nasıl bir atmosfer istediğinize bağlı olarak ışığı bu yönde kullanabilirsiniz. Türkiye’nin aydınlatma firması olan Pelsan’ın, ürünlerine göz atmak için hemen tıkla!


Bu ürünler mekandaki hareket alanını kısıtladığı gibi, mekanın basık görünmesine sebep olurlar. Bu ürünler genellikle dar alanların aydınlatılması için tasarlandıkları için küçük ebatlardadır ve kullanıldıkları yerin ölçülerine göre oldukça yetersiz kalabilir. Tavan lambaları, alanın küçük, alçak tavanlı ve doğal ışığın yoksun olduğu durumlarda vazgeçilmezdir.


High bay ve low bay, Türkçe karşılıklarıyla yüksek tavan ve alçak tavan , aydınlatma endüstrisi için standart terimlerdir. LED aydınlatma streç tavan da dahil olmak üzere çeşitli tasarımlar ve malzemeler için kullanılmaktadır. Yazımızda ana farklılıkları ve kullanım alanlarıyla ilgili açıklamaları bulabilirsiniz. Low bay, metre ve altındaki alçak tavan tiplerine ve bu tür alanlarda kullanılan aydınlatma armatürlerine verilen isimdir. Tavan aydınlatma armatürleri, tavana monte edilen aydınlatma ürünleridir.


Hareket sensörlü armatürler, sıva altı tavan aydınlatma armatürleri ve sıva üstü tavan aydınlatma armatürleri olmak üzere farklı çeşitleri bulunmaktadır. Alçak ve Orta Gerilim Kabloları. Alçıpan Asma Tavan fiyatlarına bak, karşılaştır. Sadece montaj için fiyat istiyorum.


Yorumları Görmek İçin Tıklayınız. KEA GASGRUND TAVAN LAMBASI CM KORİDOR MERDİVEN BANYO DIŞ KAPI LAMBASI KISA ALÇAK CAM PÖ. Dış mekan tavan aydınlatma armatürleri, iç mekanlarda olduğu gibi tasarımlarıyla ve performanslarıyla size en uygun sonucu sunacak aydınlatma ürünleridir. Ayrıca daha yüksek bir yanılsamaya sebep olması bakımından yukarı ışık veren duvar aplikleri aydınlatma tasarımında tercih edilebilir.


Gergi tavan sistemleri de alçak tavanlarda kullanılabilen aydınlatma seçeneklerindendir. Uygulama yapılacak yerin özelliğine göre odanın tamamına ya da bir bölümüne gergi tavan uygulaması yaptırılarak homojen bir aydınlatma sağlanabilir. Değişik ürünler kullanarak mekanlara çok farklı bir hava katılabiliyor ve tamamen başka bir yermiş gibi hissedilebiliyor.


Oto aydınlatma lambaları arasında en çok satılan ürünlerden biri olan tavan lamba çeşitleri uygun fiyatlarla hepsiburada. Biz sadece LED aydınlatma ürünleri tasarlayıp üretip satmıyoruz. Evler için Led asma tavan aydınlatma modelleri fiyatları Evler için Led asma tavan aydınlatma modellerimizi sizler için sergiliyoruz.


Ayda Elektrik Mühendislik. CEAG Ex- Tavan , Sarkıt Armatürler ve Projektörler. Uluslararası kabul gören laboratuvarlarda tip-testleri yapılıp sertifikalandırılmış modüler yapıdaki. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. KEA ALANG CM TAVAN LAMBASI BÜYÜK ALÇAK DÜŞÜK KISA PÖ.


Antec Enerji aydınlatma , buhar uygulamaları, enerji izleme otomasyon ve enerji verimliliği alanında hizmet vermektedir. ANASAYFA AYDINLATMA Ürünler. Günümüz dünyasında yüksek tavanlı evlerde oturmak oldukça zor.


Alçak tavan için aydınlatma

Etiketler: alçak tavan alçık tavanı dekore etme basık tavan engin tavan. Her zevke göre aydınlatma ürünleri, dekoratif iç ve dış aydınlatma , teknik aydınlatma bilgileri, aydınlatma ipuçları, avize, abajur, aplik, led aydınlatma. Osmanlı, Bizantin, Pers ve Fas kültürünün etkilerini gördüğünüz bu sarkıtlar ve tavan aydınlatmaların gösterişli ve şık duruşları hemen her mekanda. Modern aydınlatma sistemleri günümüzde pek çok kişi tarafından sıklıkla tercih ediliyor.


Her ortama uygun seçenekleri, gösterişli ya da spor tasarımları ile solan avizeleri ve mutfak avizeleri uyumlu bir dekorasyonun vazgeçilmez parçaları. Fermada bir YMB markasıdır. YMB Teknolojik Ürünler Pazarlama San.


Odaların tavan yüksekliği dekorasyon için oldukça önemlidir. Fakat her evde bu yüksekliği bulamayabiliyoruz. Bu durumda bazı dekorasyon hileleriyle bu durumu kamufle edebiliriz.


Duvarlarda göz yormayan aksesuarlar kullanmalısınız. Eğer küçük bir salon ya da oda için aydınlatma planı yapıyorsanız çok fazla sarkıt ürünler yerine daha tavana yakın, sade tasarımlar tercih edin. Göz yormayan alternatifleri seçmelisiniz.


Alçak tavan için aydınlatma

LED ışık teknolojisi, tasarruflu oluşu ve enerji verimliliğine katkısıyla ön plana çıkmaktadır. Avizelerin aydınlatma yapabilmesi için akkor ampul, LED ampul veya floresan lambalar ile birlikte kullanılmaları gerekir. Tavan avizesi takmak aslında zor bir işlem değil ama hem montaj anındaki hem de sonraki güvenliğiniz için büyük bir dikkat gerektirir.


Avize montajı konusunda herhangi bir şüpheniz varsa riske girmeyip. Tavanı yüksek olmayan ortamlar için bir diğer çözüm de tavandan yapılacak spot ya da gizli aydınlatma lardır. Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.


Alçak tavan için aydınlatma

Spot ışıklar alçak tavanlı mekanlarda tasarımcıların dostudur ve sizin de öyle olmalıdır. Eğer spot aydınlatma kullanmak için iş işten geçmişse, o zaman tavana monte edilen ancak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar