5 Ekim 2017 Perşembe

Ilhami güler

LAHİYAT PROFESÖRÜ GÜLER : SOLCULAR KAPİTALİZME CİDDİ ELEŞTİRİLER GETİRİRKEN, İSLAMCI BİR ENTELEKTÜELDEN DUYAMADIK. Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Güler , “Solcular kapitalizme ciddi eleştiriler getirirken, bir İslamcı entelektüelden henüz bunları duyamadık. Güler yazarına ait tüm eserleri ve kitapları inceleyebilirsiniz. Vicdan Böyle Buyurdu’ kitabının yazarı İlhami Güler “Söylemekten doğan zarar, söylememekten doğan zarardan daha azdır” diyor.


Güler ile görün Müşriklerde bu Kur’an bizim işimize gelmiyor, al bunu götür diyorlardı. Yakın zamanda da kafirler Kur’an’ı değiştirme çabası içine girmiş ancak tek harfine bile dokunamamışlardı. Türkiye: Politikada Kurumlaşmadan Kişi Kültüne (Saltanat-Hilafet) Dönüş-Düşüş. Sevgi ve barış dini değildir. Bunları söyleyen kişi ömrünü Kuran üzerine araştırmalara adamış, ülkemizin en iyi ilahiyatç.


Her dönemin kendine ait bir hükmü vardır. Allah dilediğini imha eder ve dilediğini de sabit kılar. Bütün bunlar neyi ifade ediyor. Ayetlerin değiştirilmesini isteyerek, dinimize Fransızlardan daha çok zarar veren İlhami Güler. Kur’an’daki Şu Âyetleri Çıkaralım” Diyenler Varken Papazlardan Zarar Beklemeyelim!


Ilhami güler

Bu dönemden sonra doğudan dergisi ve fikirzamanı internet sitesinde yazılar yazdı. Halkın Sesi Partisi kurucu üyelerinden biri oldu. Halen AÜ İlahiyat Fakültesinde görev yapmakta olan İlhami Güler , evli ve iki çocuk babasıdır.


Güler yalnızca bir ilahiyatçı değil, şirketlerin yönlendirdiği “küreselleşmeye” karşı çıkan, dünyanın bugünkü durumuna sert eleştiriler yönelten ve bu konularda siyasi yazılar yazan, söyleşiler yapan, demeçler veren, eylemlere katılan bir antiemperyalist. Kısacası gerçek bir entelektüel eylemci. Güler : Sanatçının ürettiği ya da katkıda bulunduğu eserler aşağıdaki gibidir: ESERLERİ VE KATKIDA BULUNDUKLARI. Güler bu eserinde okuyucuya doğru bir kader anlayışı kazandırmayı amaç edinmiştir. Aksine öz be öz vatandaşlarımızdan birinindir… İnternetlerde dolaşmakta olan bir konuşmasından alınmıştır… Ayrıca üzerinde hiçbir değiştirme de yapılmamıştır… Şu medyadan çok iyi tanıdığınızı zannettiğim İlahiyatçı kelam profesörü İlhami Güler Beyefendi’nin konuşmasından.


Sünniliğin, Avrupa’da meydana gelen Rönesans-Reform-Aydınlanma –Fransız Devrimi ve Teknoloji-Endüstri devriminin yarattığı etkileri karşılayamaması sonucu, taşımış olduğu Osmanlı imparatorluğu bedeni çöktü. Güler Türk müslümanlığı Türk dindarlığı, domuz etinin haram olduğu ve yenmemesi gerektiğinde çok hassastır. Bunu E-postayla Gönder BlogThis! Din, sağlık ve beslenme gibi son derece “hayati” ve bir o kadar da istismara açık bir alandır. Evrensel Ümmetçiliğe Doğru.


Batı Felsefesi Tarihi (Cilt 3) 2TL. Güler ’le, Has Parti tecrübesini, kavramsal olarak muhafazakârlığı, El Kaide’yi, Ali Şeriati’yi, Batı’nın insan hakları ve özgürlük anlayışını, kültür devrimlerini, Cumhuriyet’i, kader meselesini, Erzurum’u, Rachel Corrie’yi, ilahiyat fakültelerini, İslamcılığı, Ankara okulunu, modernizmi ve zihin. Murat Aksoy: “İmamoğlu iyi bir aday ama bu yeterli olmayacak. Güler hocamdan ve sayın editörümüzden Allah razı olsun.


Ilhami güler

Bu yazı içimde biriktirdiklerimle tamamen örtüşüyor, bu benim an-lamam ile sınırlı ve kısmi olsa da, hislerimi böyle ifade ediyorum. Güler “Din ve Şeriat” konulu bir konuşma yaptı. Toplam mesaj Burak Yılmaz sahada kayboldu. Günün en çok paylaşılan fotoğrafları. LHAMİ GÜLER İLE EĞİTİM KAMPI (l)-Tarih boyunca “Yorum” adı altında Kur’an’ı yordular-Türk Eğitim Derneği’nin (TED)organize ettiği 6. Yolu (şeriat) biz vuracağız ve yürüyeceğiz.


Vahiy: Allah ın İnsan Sözü - İlhami GÜLER DENEME Bu başlık, Nasr Hamid Ebu Zeyd in Almanca yayımlanan bir kitabının ismidir. Kanaatimce bu ifade, Kur an ı en doğru tanımlayan bir ifadedir. Mutezile, Sünniliğin Kelâm-ı Kadîm teorisine karşılık olarak vahyi, Allah ın Cebrail vasıtasıyla Hz. Bazı ayetlerin değiştirilmesini isteyerek, dinimize Fransızlardan daha çok zarar veren İlhami Güler ’e çocuklarımızın din eğitimi emanet edilemez! Musa onun yaptıklarına tahammül edemiyor ve sebebini soruyor.


Ilhami güler

Hızır bunları açıkladığı zaman bu gerekçelerden birini anlayamıyoruz. Kuran-ı Kerim değiştirilmeli diyormuş. Bazı kıssaları bazı ayetleri anlamıyormuş ve bunların değiştirilmesi lazımmış.


Yahu bu adamı kim görevde tutuyor. Kuran Değiştirilmeli diyen sözde İlahiyatçı İlhami Güler BİLGİLENDİRME Reddiye ve ilmi çalışmalarından istifade ettiğimiz bazı isimleri bu kategori altında topladık. Sempozyumdan çıkarılan isimlerden İlhami Güler ve Ömer Özsoy, Mustafa İslamoğlu‘nun kanalı Hilal Tv‘de kendisine yer buldu. Medya’daki şeyler Belediye Başkanına şey yapınca şey oldu” demesi üzerine Sosyal medya’da “Bu, iki kelimeyi bir araya getiremeyen sapkın mı iman’dan bahsedecek” yorumlarına sebep oldu.


Sınıf Lise Yardımcı Kitaplar 10.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar