13 Ekim 2017 Cuma

Vidalı kroşe

Kablo bağlarınızı istediğiniz zeminlerde sabitlemek için kullanılan ürünümüzdür. Vidalı (1Adet) 9TL. Vida bağlantısı, kablo demeti için maksimum sabitliği sağlar. Diğer fiyatı ve özellikleri, Bilgisayar kategorisinde.


Vidalı kroşe

VİDALI KROŞE 17XVİDALI KROŞE 17XÜrün yorumu yok. Delik tipli klips mm genişilğe kadar kullanılabilir, beşik tiği mm kalınlğa kadar olan kablo bağları için kullanılabilir. Açıklaması Hammadde : NYLON 6. Kroşe , vida ile sabitlenir ve uygun kablo bağı ile kablo demeti toplanır.


Kalın ölçekteki kabloları tutmakla birlikte aynı zamanda boruları da tutmak için kullanılmaktadır. Kapıda ödeme imkanı ile sizlerle ! Hemen uygun fiyatlarla sipariş verin ! SKP Sıkmalı Kablo Pabuçlar. Sitemizde satışa sunulan ürünler ithalatçı firmaların garantisi altındadır. Dubelli Kroşe Delik İçin (5Adet). Renk : Natürel, diğer renkler isteğe bağlı üretilir.


Hoşgeldin ziyaretçi Oturum A. Teknik Özellikler PDF Oluştur × PDF Oluştur TEKNİK BİLGİLER AKSESUARLAR DOWNLOADS. Aşağıda ürün ile ilgili daha detaylı bilgiyi bulabilirsiniz. Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır.


En uygun fiyatlarla toptanelektrikmalzemeleri. Yenilikçi FlexTack kendinden yapışkanlı kroşe maksimum kablo esnekliği dikkate alınarak geliştirilmiştir. Esnek montaj altlığı çok sayıda yüksek ve düşük enerjili yüzeye başarılı şekilde uygulanabilir. Fiyat için bizimle iletişime geçebilir veya sipariş listenizi oluşturarak fiyat teklifi alabilirsiniz.


Ayge yüksek teknoloji ve sektör hakkında tecrübeli ve bilgi birikimine sahip uzman kadro tarafından kurulmuştur. Kroşe çeşitlerinden günlük hayatımızda en çok kullanılanı, plastik çivili kroşe ve antigron kroşedir. Yıldırımdan Korunma Ürünleri.


Elektrik malzemeleri toptan satışı ve imalatı. TL Vergiler Hariç: 00TL. Karşılaştırma listesine ekle. Tandır ortası vidalı metal kroşe 4. Antigron plastik kroşe 5. Galvaniz kaplı U şeklinde metal kroşe.


Ayrıca daha az kullanılmakla beraber bakır kroşe , direk bakır kroşe , vidalı kroşe gibi montaj elemanları da tercih edilebilir. Plon Kroşe ( I ve L Demiri için) EMK. Mahya Tipi Kroşe ( Tekli – Çiftli ) EKK. Kiremit Tipi Kroşe ( Tekli – Çiftli ) EBİK. Direk Tabanı ( Orta – Duvar – Köşe ) EÇKV.


Kroşe , kullanıldığı alana göre değişik çeşitlerde imal edilmektedir. SH vidalı kroşe , tek tek kabloları maliyet etkin bir şekilde sabitlemek için kullanılır. Herhangi bir yüzeye vidalanabilir veya perçinlenebilir.


Vidalı kroşe

Tutma kuvveti, vida eklenerek arttırılabilir. Paralel Bağlantılı Tipi Kroşe. K Serfil Kroşe U Tipi Direk Kroşe T Serfil Kroşe. Akşam siparişi verdim ertesi sabah elime geçti. Yakıt Filitresi Orjinal Maxico.


Kroşeler Kablo Bağları - Aksesuarları ve Kroşeler. Jenaratör Benzin Filitresi Made İn Mexico. EREN ZİRAİ ALET İNDİRİM. Portbag Pç0Çekmece Mavi Kırmızı.


Vidalı kroşe

Adana İncirlik Üssü ve Amerikan konsoloslukları. Döşeme İşlem Sırası Ø Kroşe döşenecek iletken hattının tespitini yapınız. Dübel yerleştirilecek oyuklara dübeller yerleştirerek kroşelerin montajını yapınız. Yapışkanlı Kablo Klips Ve Kroşe.


En sık kullanılan çivi türleri ise nasıl çivisi ve tornavida eşliğinde kullanılan vidalı çivi olarak karşımıza çıkmaktadır. Somun Nedir, Nerede Kullanılır? Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür.


Vidalı kroşe

Plastik Çelik Çivili Kroşe Numara Adet.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar