31 Mart 2015 Salı

Smd transistör karşılıkları

SMD transistör smd -kondansatör smd -entegre kodlarının açılımları. SMS transistör smd -kondansatör smd -entegre kodlarının açılımları. VİDEO haberleşme datasheet isis MULTİSİVİÇ regülatör breadboard potansiyometre RS2kondansatör mikrofiltre devre arşivi transistör terimler PUSULA pc osilaskop ivmeölçer RJrjgüç kayna.


ADs=BCW60D DCs için sonuç yok. Yapımcı tarafından ücretsiz dağıtılıyor toplamda 120. SMD komponent bilgisi bulunuyor diyot, transistör , tirstör.


Eğer bakdığınız ID kodu için birden çok karşılık mevcut ise, kılıf şeklinden faydalanarak neticeye ulaşınız. Transistör ürünlerini uygun fiyatlarla Direnc. Smd nedir, smd ne demek, smd anlamı, smd hakkında bilgi bulunduran paylaşım platformu. LE entegre ve çipset olarak yapılmaktadır.


SMD Elektrolitik Kondansatör Kodları. SMD elektrolitik kondansatör üzerinde bulunan rakamlar çalışma gerilimini (volt) ve kapasitesini (µF) belirler. V kodu kondansatörün kapasitesinin 10µF ve çalışma geriliminin 6Volt olduğunu ifade eder. MA1karşılığı ACYASYASYMA1MA1MA1MA1MA1MA1MA2MA2MA2MA8MA8MA8MA8MA8MA8MA8MA8MA8MA8MA8MA9MA9MA9MA9MA9karşılığı AC1AC1AC151.


Etiketler: transistör karşılıkları. Collector Cut-off Current vs. Junction Temperature Junction Temperature (°C ) Fig. Problardan birini diğer ayağa dokundurun.


Smd transistör karşılıkları

Yine değer göstermiyorsa probları tekrar yer değiştirin. Bu kezde değer göstermiyorsa transistör kesinlikle arızalıdır anlamına gelir. Bu derleme, çeşitli üreticilerin bilgilerinden, diğer SMD eleman ID kodlarından, bacak bağlantıları ve bacaklı elemanların ( SMD olmayan elemanlar) eşdeğer bilgilerinden faydalanılarak hazırlanmışdır.


Bir ölçüde Türkçe karşılığı kullanılıyor olsa da, sektörel olarak yaygın bir biçimde SMD Dizgi ismi kullanılır. SMD Dizgi, her alanda kullanılan elektronik kartlarda, elektronik devre elemanlarının kart yüzeyine, yüzey monta teknolojisi kullanılarak ve lehim kullanmadan montajlanması sürecinin tüm aşamalarını tanımlar. Mekatronik Eğitim Proje Temel Elektronik. Kodlu bir SMD elemanı araştırmak için, soldaki sütunda elemanın üzerinde bulunan ilk harf veya rakamı (karakteri) tıklayınız.


The SMD Codebook has been. Toptan satış transistor smd Ucuz transistor smd Partilerden, Güvenilir transistor smd Toptancılardan satın alın. Bu site çerez kullanmaktadır. Siteyi kullanmaya devam etmeniz halinde çerez kullanımı ile ilgili site koşullarını kabul etmiş sayılırsınız.


I ) Polyester Kondansatörler. Surface Mounted Device ) Kondansatörler. Instea a somewhat arbitrary coding system has grown up, where. SMD Type SMD Type SMD Type SMD Type SMD Type IC SMD Type IC SMD Type IC SMD Type IC SMD Type. BJT çeşidi olan çift kutuplu transistörde Emiter, Kollektör ve Base uçlarına karşılık gelen bu terminallere ek olarak bazı FET tipi transistörlerde ek bir terminal daha bulunur.


Body (gövde), Base, Bulk (Yük) veya Substrate (Tabaka) isimlerini alabilen bu terminal, transistör ün karakteristiğini belirliyor. Sayfalık smd karşılık kitabıdır. SMD Code Databook, smd katalog, smd ko smd malzeme Smd Katalog Programı - SMD Katalog programı artık kullanımı yaygın olan smd malzemelerin kodlarına göre ne oldukları, üreti. Malzemenin ne olduğu hakkında bilgi veriyor transistör , fet, diyot vb. SMD Parça bilgi ihtiyacı Daha Fazla.


Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Cevap. Diyot devre elemanlarını uygun fiyat, taksit imkanı ve hızlı kargo seçeneğiyle hemen satın alabilirsiniz. Schottky, Köprü,Lazer, Metal, Zener, Transil diyot çeşitlerini Direnc.


Fairchild Semiconductor Corporation Rev. PNP SILICON TRANSISTOR UNISONIC TECHNOLOGIES CO. TA=25°C, unless otherwise specified. Nanyang Plaza, Hung To Roa Kwun Tong, H. SMD lehim istasyonu SMD elemanların lehimlenmesi ve sökülmesi için birçok çeşit havya 1. Faydalı olacağını düşündüğüm bir dosya link aşağıda. Ynt: smd malzemeler hakkında bilgi.


Right Angle SMD CHIP LED LAMP. IDEAL FOR BACKLIGHT AND INDICATOR. Entegre karşılıkları elinde olan yükleyebilir mi acaba ? TL TL den başlayan taksitlerle! En iyisini satın al bside esr02pro dijital transistör smd bileşenleri test cihazı diyot Üçlü kapasitans İndüktans esr metre Toptan Satış Fiyatlarına Varan Online Mağaza İndirimleri.


Nuray Elektronik tescilli markasıdır. Yapacağım bir devrede smd kutupsuz kondansatör kullanacağım. Resimde işaretlediğim Kond. Merhaba Ekran kartı SMD kondansatör koptu ngaranti var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar