11 Mart 2015 Çarşamba

Analog devre elemanlarını kullanarak elektronik devreleri kurmak

Watch analog-devre-elemanlarını-kullanarak-elektronik-devreleri-kurmak video online on VidioHD. Bu modül, elektrik- elektronik teknolojisinin temeli olan, analog devre elemanlarını içermektedir. Bu elemanların teknik özeliklerini tanıyıp ayırt edebileceksiniz. Aynızamanda sağ-lamlık kontrolünü de yapabileceksiniz.


Alternatif akım devresi kurmak. Nitelikli lehim yapmak ve baskı devre hazırlamak 4. Transistörlü devreler kurmak. Temel lojik işlemleri yapmak. Lojik devre elemanlarını kullanarak elektronik devreleri kurmak. Hareketli sürgü kolu direnç görevine sahip tel üzerinde hareket ettirilerek istenilen değere sahip direnç elde edilir.


Bilişim teknoloji alanı tanıtımı ( Burak DEMİRTÜRK). Genel Amaç Bu modül ile küçük-orta ve büyük ölçekli işletmelerde TSE, ISO, işletme standartlarına ve şartnamelere uygun olarak lojik devre elemanlarını tanıyarak, lojik devre elemanlarını kullanarak devreleri hatasız kurabileceksiniz. Sisteminin denetim masasını.


Analog devre elemanlarını kullanarak elektronik devreleri kurmak

Easily share your publications and get them in front of Issuu’s. Zayıf akım devreleri malzemelerini seçmek ve kurmak , 4. Kuvvetli akım devreleri malzemelerini seçmek ve kurmak , 5. Elektriksel büyüklüklerin ölçümünü yapmak, 6. Lehim yapmak ve baskı devre hazırlamak, 8. Doğrultma, filtre ve regüle devrelerini kurmak , 9. Aynı yöntemi kullanarak bütün elemanları aşağıdaki şekilde görüldüğü gibi yerleştiriniz. Aynı zamanda sağlamlık kontrolünü de yapabileceksiniz. Akıllı ev konfor sistemlerini kurmak programlayarak devreye almak. Devreye paralel bağlanırlar.


PROJE TANIMI Projemiz güvenlik sistemlerinin temelini oluşturan devre elemanlarını içermektedir. Pasif devre elemanları, tek elementten imal edilen, görevini yaparken herhangi bir enerjiye (voltaja) ihtiyaç duymayan elemanlardır. Her elektronik devrede bulunurlar.


Analog devre elemanlarını kullanarak elektronik devreleri kurmak

BÖLÜM ELEKTRONİK VE OTOMASYON PROGRAM ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ DÖNEMİ III. Bu bölümde ISIS programının kütüphanesinden analog devre elemanlarının çağrılması ve yerleştirilmesi uygulamalı olarak anlatılacaktır. Görsel programlama,PLC programlama, bilgisayar ağı kurma ve bilgisayarla devre çizimleri yapabilen nitelikli kişidir.


Okuma yazma bilmek veya İlkokul mezunu olmak. Mesleğin gerektirdiği işleri ve yeterlikleri yapacak bedensel ve fiziksel özelliklere sahip olmak. Bir çoğo açıklamaları ile paylaşılmış çeşitli elektronik devre şemaları bir çoğu basit kolay uygulanabilir yapıda ve az malzeme ile devreler kur. MODÜLÜN AMACI Genel Amaç Gerekli ortam sağlandığında istenen sistem için elektropnomatik sistem devresini tekniğe uygun şekilde kurup çalıştırabileceksiniz. Bu işlem yapılırken odanın bir tarafına mini bir enfraruj diyotlu verici devresi monte edilir.


Analog devre elemanlarını kullanarak elektronik devreleri kurmak

Kazanım 8: İş sağlığı ve güvenliği önlemlerini alarak devre elemanlarını teknik özelliklerine göre seçip tekniğine uygun şekilde doğrultma, filtre, regüle ve gerilim çoklayıcı devrelerini kurar. Hidrolik sistem elemanlarını aşınmadan korumak amacı ile akışkanın temizliğini sağlamak için kullanılır. Hidrolik sistemler de birden fazla silindir veya hidrolik eleman devreye girecek ve farklı basınçta çalışacak ise normalde kapalı konumda olan valf. Uygulama programının menülerini ve özelliklerini tanıyarak menü işlemlerini yapabileceksiniz.


Ehli kişiler bi yardım edin. Görevler - DC ve AC devre çözümlerini yapmak. Analog devre tasarımı için ben. Dâhilî ve haricî tesisatın bakım ve onarımını yapmak. Hassas lehimleme ve güç kaynağı işlemlerini yapmak.


Analog devre elemanlarını kullanarak elektronik devreleri kurmak

Bilgisayar ortamındaki işlemleri yapmak. Paket program kullanmak 1. Elektronik sistemlerin arızasını tespit etmek. Tesisat Yönetmeliği’ne göre, iş güvenliği ve kuvvetli akım tesisat devreleri tekniğine uygun olarak kuvvetli akım devrelerini kurar.


MHz aralığında yayın yapan genlik modülasyonlu bir telsiz cihazının yapımı ve. KB DENEY 3: BİPOLAR TRANZİSTÖR (BJT) KARAKTERİSTİKLERİ. KLU - TBMYOELEKTRIK embed) Download. Farenizde orta teker varsa, onu kullanarak da devreyi ufaltıp büyütebilirsiniz. Ayrıca devre harici ekranın herhangi bir yerine fare ile tıklayarak devrenin yerini değiştirebilirsiniz.


Gördüğünüz devre elemanlarını gözden geçirelia. Sol tarafta USB kablo bağlantısı var. Sayıcılar ve kayar yazaçlar olmak üzere ardışık mantık tümleşik devre elemanlarını kullanarak dijital devrelerin tasarımı. Sayısal elektronik devre elemanlarını tanımlayabilme ve bunları kullanarak sayısal devre tasarımını gerçekleştirebilme. Bu mantığı anlamak için bir kapasitör ve bir direnç kullanarak dizayn edeceğimiz bir devreyi analiz etmek yeterli olacaktır.


Bu devre elemanlarını seri olarak bağladığımızda ve output voltajını direnç üzerinden okumaya çalıştığımızda ise. Arkadaşın kurmak istediği sistemde sıkıntı var. Kumanda devrelerinin çizim ve simülasyonunu yapabilmek.


Proje çizim programı ile devre kurmak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar