16 Mart 2015 Pazartesi

Acil çıkış armatürleri

Acil çıkış armatürleri

Exit acil aydınlatma armatürleri , yangın ve acil çıkış kapılarında kullanılıyor. En karanlık ortamları muhteşem seviyede aydınlatan bu armatürler firmamız tarafından sizlere sunuluyor. Hemen sitemizi ziyaret edip bu ürünleri en uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.


Acil çıkış armatürleri

Temizlik Sağlık Levhaları. Acil Çıkış Yön Levhaları. Depolama İstif Levhaları. Elektrik İş Güvenliği Levhaları. Emiredici İşaret Levhaları. Geridönüşüm, Atık Levhası.


Işıklı acil çıkış armatürleri , koşan adam tabelası, exit çıkış tabelası, ışıklı acil çıkış levhası olarak da geçer. Kesinti halinde saat boyunca 3W enerji harcayarak lümen değerinde yeşil ışık verir. Doğan Ofis Armatürleri ile Ofisler Daha Şık Backlight LED ofis armatürlerimizde şıklık tasarrufla birleşti. Her gün artan çeşitlerimizle ihtiyaçlarınızı daha iyi karşılıyoruz. Ledli şarjlı sensörlü armatürlerimizle her zaman aydınlıktasınız.


Acil çıkış armatürleri

W Metal Armatürlerimizle stadlar ışıl ışıl. ACİL AYDINLATMA KİT ÇÖZÜMLERİ. Ampuller Akkor Flamanlı Ampuller Parfüm Ampuller Reflektörlü Ampuller Enerji Tasarruflu Ampuller Çubuk Halojen Tipi Tasarruflu Ampuller. Tahliyenin yavaşlamaması ve binadan çıkanların dışarıda karanlıkta kalmaması için son çıkış kapılarının dışında acil aydınlatma armatürü kullanılmalıdır.


Bir de led ışıklı, şarj edilebilir elektrik kesintilerinde devreye giren ışıklı acil çıkış armatürleri vardır. Led Çip RGB Ledli Şerit. Yangın Söndürme Cihazları. Aynı Gün Kargo Sıfır Ürün.


Acil çıkış armatürleri

Lorex acil çıkış yönlendirme armatürleri , acil durumlarda saat boyunca yanmaktadır. Ihlamurkuyu Ümraniye’de yangın sektörüne ilk adımımızı attık. Exıt çıkış armatürleri , şarj edilebilir özelliği ve acil aydınlatma ile karanlıkta yolunuzu bulucaksınız. Kurşun asitli bataryalar kullanan tüm bağımsız acil aydınlatma armatürleri ve arka arkaya üç veya daha fazla seri bağlı nikel - cadmiyum hücreli batarya kullanan bağımsız.


Armatürlerin çıkış kabloları yanmaz tip silikon kablo olmalı ve uçlarında şebeke bağlantı klemensleri bulunmalıdır. Normal aydinlatma maksadiyla kullanilan aydinlatma armatürleri , acil durum dönüstürme kitleri dogrudan armatür muhafazasinin içerisinde veya hemen yakininda monte edilerek ve gerekli baglantilar yapilarak bagimsiz acil durum aydinlatma armatürlerine dönüstürülebilir. METAL ASMA TAVAN (CLIP_IN) ARMATÜRLER. Sıva Altı Duvar ve Yer Armatürleri.


Standart mm plexiglas kullanılır. Yüksek tavanlı yerler için acil aydınlatma armatürleri. Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Selda Bu markanın tüm ürünlerini görüntüle.


Kontakt Lens FDA Onayı,Güneşle Kararan Kontakt Lens. Bu anlamda fotolümen acil durum yönlendirme levhaları size birçok avantaj sağlar. Diğer bir seçeneğiniz olan acil durum ışıklı armatürleri kablolama periyodik bakım ve arıza riski gibi dezavantajları vardır. Kategori Tüm Kategoriler Marka Arama.


Hızlı Marka Arama Tüm Markalar 40. TL Kdv Dahil 4TL Kdv Dahil İNCELE 40. Dizayn Modül olarak yönlendirme levhaları, panolar, acil çıkış armatürleri , engelli ürünleri, alüminyum çerçeveler, metal harfler, dilek şikayet kutuları, kapı isimlikleri, şerit kemerli güvenlik bariyeri ve daha bir çok ürünümüzle hizmetinizdeyiz. Aydınlatma Grubu Aydınlatma Grubu.


Tüm levhalar tek tip tasarım ve yasal mevzuata uygun şekilde hazırlanır. Birbirinden farklı karmaşık levha tipleri içermez. Dilerseniz firmanıza özel logolu olarak da hazırlanabilir.


Alüminyum Gövde Cadde ve Sokak Armatürleri. Teslimat Hizmetini Keşfedin. Artık konumunuzu seçerek size özel indirimlerden yararlanabilir, siparişinizi aynı gün teslim alabilirsiniz. Ancak, bazı armatürlerin ön yüzü (difüzör), üzerine bir yazı ya da şekil (piktogram) basılacak kadar geniş olmayabilir.


Farklı ebat, malzeme ve fiyat seçimi İçin seçenekler bölümünden seçiniz. Yönlendirme işaretinin azami görünür uzaklığı, işaret yüksekliğinin 2katı olarak değerlendirilmelidir. Trafik Uyarı ve Reklam Levhaları. Tesislerde acil durumlarda çıkış yönlerinin işaretlenmesi ve hatta ( acil durumlarda bina aydınlatma sistemi devre dışı kalacağından) çıkış yollarının aydınlatılması çok önemlidir.


Madeni Para Sayma, Tasnif Makinaları. AYDINLATMA ARMATÜRLERİ Etanj Armatürleri Tms Armatürleri Asma Tavan Armatürleri Bant Armatürleri Sokak Armatürleri Atölye Tipi Armatürler Metal Sodyum. Tünel içerisinde, muhtelif yerlerde bulunan acil çıkış noktalarının nerede olduğunu göstermek üzere tasarlanmış, içerisinde bulunan aydınlatma elemanları sayesinde (flüoresan ampül veya LED aydınlatma) ışımaya sahip, şeffaf yüzey üzerine standartlara uygun şekilde dijital baskısı bulunan, çift yüzlü işaretçilerdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar