20 Mart 2015 Cuma

Bosch iridyum buji

TL 19TL (5) otomısırlı 97. TL 6TL (1) emiryedekparca 100. TDCİ BERU KIZDIRMA-ISITMA BUJİ TAKIMI. Platin- iridyum bujilerinin bakır çekirdekli platin orta elektrotları ve iridyum ile zenginleştirilmiş topraklama elektrotları bulunur. Double platinli bujilerde ise lazer yöntemiyle topraklama elektrotuna da iridyum pimler kaynatılmıştır.


Bosch iridyum buji

TL 14TL (8) özgürceticaret 100. COROLLA - İRİDYUM BUJİ SC20HRDENSO ADET TAKIM. TL (2) ERCİYESJAPON 100. Aydınlatma Sistemleri Ampul. Bosch Buji (W8Bc) R(Takım) 7TL.


Basınç Sıcaklık Sensörleri. Megane 1in bujileri nasıl, bosch iridyum. ALZ motor koduna sahip uzun (dik) motor. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Teknik olarak bujiler her motorun gereksinimlerini karşılamak için mükemmel şekilde tasarlanmıştır.


Bujiler, Buji seçimi,çeşitleri ve özellikleri hakkında teknik bilgiler. Iridyum buji farkı , Iridyum buji nedir , Laser iridium ,. Bujiler, kızdırma bujileri, ateşleme bobinleri ve kablolarından komple sensör serilerimize kadar sunduğumuz uyumlu NGK ve NTK parçalarını bulmak için aracınızın üreticisini, modelini ve gereken diğer bilgileri aşağıdan seçin. Parça bulucumuza hoş geldiniz! Rolantide sallanmalar başlıyor bir süre sonra. Benzinde de LPG de gayet iyi.


Sanırım NGK bujileri kastediyorsunuz. Sizce bu durum normal midir? Ortada başka bir sorun mu var? Adet Minimum adet ürün için toptan satış fiyatı alabilirsiniz. Doğrulama işlemi tamamlanmadı!


Bosch iridyum buji

Avensis, Auris Araçlara Uygundur. Açıklama: BUJİ PLATINYUM - GOLF5-PASSAT-RAPID-LEON 1. Ben orijinal olmasını öneriyorum. BUJİ FR6LII330V LAZER İRİDYUM HONDA CİVİC 1. Gidip uygun modelini taktırdı.


Ultrasonic Iridium Buji. Evimin yakınında her zaman 1. Dün aracımın bujilerini değiştirdim sanko bosch servisten ,lpg uyumlu platin iridyum bujiler 1tl buji fiyatı 7bin km gider. Arac eskisine göre daha atik oldu,titreşim daha da azaldı. Buji değiştirecek varsa kesinlikle tavsiye ederim.


Kullanmakta olduğum motor için buji bakarken tesadüf olarak iridyum bujilere rastladim. Daelim sfreewing için iridyum buji uygun mudur? NGK İridyum Buji Dünya buji pazarının lideri NGK, yeni Iridium IX buji ile yüksek teknoloji doğrultusunda büyük bir atılım gerçekleştirmiştir. Hakkında: TOYOTA VERSO 1. Tek başına iridyum buji ile hem yakıt hem performans bence çok zor.


Sadece ateşlemeye yarayan bir parçanın beygir vermesi çok şüpheli bence. Bu özellikleri performans bujilerinde tercih. Arabamda iridyum buji kullanıyorum memnunum motoruma da takmak istiyorum eğer kötü bişeyse bende boşuna para harcamayayım. V aracıma buji alacağım ancak her satış sitesinde bosch marka buluyorum.


Ngk marka iridyum bulamadım yardımcı olur musunuz. Motor kodum CGGA ile başlıyor. Uzun zamandır araştırıyordum hangi bujiyi almam gerektiğini. Tercihim iridyum dan yana oldu. En iyi bosch buji seçimlerini, Üreticilerini ve Ucuz Kaynaklarını ve Yüksek Kaliteli bosch buji Ürünleri, turkish Konuşan Market Alibaba.


Bujiye sinyal gönderen ateşleme sisteminde böyle bir özellik yoksa ultrasonik buji içine kHz den yüksek bir frekansta ateşleme yapabilecek bir elektronik devre mi yapmışlar? LPG kullandığım için bujilerimide değişmem gerekiyor 10. KM oldu bosch tek tırnak bujilerim vardı.


Bu bujileri özellikle Scirocco forumlarında okudum. BOSCH marka muadil oto yedek parçası. Aracının performansını arttırmak isteyenler ilk bu bujilerle başlıyor. Hatta Chip yaptıranlar için mutlaka.


Buji seçiminde orijinalden yanayım araç benzin de olsa lpg de olsa farketmez. VW (VOLKSWAGEN) Tiguan 1. Ama bujiler (niyeyse) 15k da bozulmaya başladı. Giriş Yapın veya Üye Olun.


Bosch iridyum buji

Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar