27 Mart 2015 Cuma

Fm transmitter devresi

Fm transmitter devresi

V dc ile çalışan bu devre sadece 4mA. Devre şeması yukarıda görüldüğü gibidir. Mhz ile 120MHz arası bir yayın yapma imkanı vardır. Fm verici volt ile çalışmaktadır ve devre yapıldığında hemen hemen voltluk pil büyüklüğünde olmaktadır.


Fm transmitter devresi

Fm Transmitter Çalışma Mantığı. Bu FM vericinizin hesaplamalarını değil de,çalışma mantığını basitçe açıklayabilirim. FM devreleri (Alıcı,vericiler) frekans modülasyonu ile,kısa,orta,uzun dalga verici ve alıcı devreler (SW,MW,LW) ise genlik modülasyonu ile çalışır. Mikrofondan ses titreşimleri ile sağlanmış.


Bunun usb beslemeli ve pc hoparlor cikisini baglanabilecek bir devresi yada hazir urun olarak varmi? Gür ve Güçlü Kirpikler İçin Karışım. Piyasada çeşit çeşit kalite olarak birçok ürün bulunmaktadır.


Bunların birçoğu hatta Çin den gelen modellerdir. FM verici devresi : To make it even Simpler I have incorporated the Oscillator Coil on the PCB. Bu elektronik devre bir fm transmitter yani fm taşıyıcı devresidir.


Bir ara çok popüler olan birşeydi. Gerekli akım telefon hattından alınıyor. Vericiye anten de bağlanılmıyor. Bu cihazın kullanımı bazı ülkelerde yasaklanmış olabilir.


Fm transmitter devresi

Girişte kapasitif mikrofon kullanılması, seslerin daha hassas olarak alınmasını sağlar. I test the 5W fm transmitter with GP antenna in my hometown ,it cover about 2km(4mile). Below are the approximate range of different power FM Transmitters. Teknik Paylaşım Platformu, teknik içerikli bilgi ve tecrübelerin paylaşımı için teknik elemanlar tarafından hiçbir maddi çıkar söz konusu olmadan kurulmuştur. Shenzhen Comaas Technology Ltd.


Rugad Yeni Bluetooth Araç Kiti Fm Usb Girişli Transmitter - Mp16. Daha fazla detay görüntüle. Syrox MpÇalar Ve Araç Şarjı 2. Mah Bluetooth Transmitter.


Ankara Keçiören: Göster: Favorilerime Ekle Favorilerimde. Ayarlı kondansatörün değeri 2-10pF olup L bobini 75mm lik telden 3mm çapında spir sarılmalıdır. In a wireless communication, the ( frequency modulation ) FM carries the data or information by changing the frequency of the carrier wave as per the information or a message signal. Fm transmitter i basit bir şekilde güçlendirerek sorunumu çözdüm.


Yani cihazı çakmak girişine taktığımızda, elektiriği cihaza ileten kablo aynı zamanda fm yayını için anten vazifesi görüyor. Bunu E-postayla Gönder BlogThis! Binlerce konu başlığı , Şemalar PDF kitap ve ders notları. Dipol anten türü fm vericiler için oldukça iyi bir anten türüdür.


Bu anten sayesinde yaptığınız fm vericilerden daha iyi sonuçlar elde edersiniz. Resimde teleskopik antenlerin bağlı olduğu kablo koaksiyel kablodur. Toptan satış pll fm transmitter Ucuz pll fm transmitter Partilerden, Güvenilir pll fm transmitter Toptancılardan satın alın. The PCB lay out and component selection is still the same as it was then and after some modifications, I had an average output power of 16.


MHz (measured with Rhode and Schwarz equipement). Antenna: Use 15cm to meter long wire for antenna. If you have a long antenna, the signal transmission will be better. You can simply follow the steps shown below.


Fm transmitter devresi

Bu cevap sizin için yeterli mi? Fm Aktarıcı , Analog-Dijital dönüştürücü,Sıcaklık, basınç, nem gibi çevresel değişkenleri ölçüp PLC gibi kontrol cihazlarının algılayabileceği düşük elektriksel sinyallere çeviren ara ekipmanlardır. TL 9TL (7) Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür. Cihaz şarkı moduna geçiyor. Reklamlı ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın.


FM transmitter ailesinden Falcon B tipi bir ürünüm var. V Dc - alarm devreleri - ışık devreleri - fm verici devreleri - audio devreleri - ömer zorlu - copyright - elektro - temel elemanlar. Bu devrede o işe yarıyor. MHz lik seramk kristal devrenin harmoniklerinden birinin kullanılması şeklinde bir düşünüşün ifadesi bir devre. Devrenin şeması ve baskı devresi aşağıdadır.


Devremiz basit ve kullanışlı bir devre. MHz frekans aralığında çalışmaktadır. Doğrusunu söylemek gerekirse çıkardığı ses kalitesi beklediğimin çok üstünde çıktı.


In the telecommunication, the frequency modulation ( FM ) transfers the information by varying the frequency of carrier wave according to the message signal. This FM modulator can be operated between to 108Mhz. Everyone is a newbie when they first start.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar