13 Ekim 2017 Cuma

Transistör test cihazı

Transistör test cihazı

Also can be used as square signal and PWM signal generator. Malzemeler Bir adet led volt pil bendable material to make the case 3-pinlik bir soket 10k ohm 4ohm NPN denenecek transistör Küçük bir anahtar Öncelikle devre şemamız bu şekilde eğer butona bastığınızda led yanıyorsa transistörünüz çalışıyor demektir. Test cihazı elemanın cinsini, ayak bağlantısını, sağlamlığını ve teknik değerlerini 2-saniye içinde bulup ekranında ayrıntılı olarak gösterir. KARGO Türkiye nin her yerine tl. NPN ve PNP transistörleri, n-kanal ve p-kanal MOSFET, diyot (çift diyot dahil), tristör, transistör , direnç ve kapasitörleri test edebilirsiniz.


Elektronik sitesi devreler, projeler, devre şemaları. Bu, 9V katmanlı pil, iki adet 3. V Lityum iyon pil, seri veya AC adaptör. Transistör test cihazı , 6. Not: Kullanıcıların bu kiti monte etmek için lehimleme becerilerine ve sorun giderme becerilerine sahip oldukları kabul edilmektedir. Arıza Bulucu ve elektronik test , ölçüm cihazları uygun fiyatlarla ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden. Problardan birini diğer ayağa dokundurun.


Yine değer göstermiyorsa probları tekrar yer değiştirin. Bu kezde değer göstermiyorsa transistör kesinlikle arızalıdır anlamına gelir. Bu devre yada daha başka devre hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum. Turbo konusunda en çok tercih edilen markaların yetkili türkiye distribütörü Güven Turbo resmi web sitesidir.


This video is unavailable. Diğer inline mağazaları ile karşılaştırıldığında, bu bir maddenin kalitesi için iyi bir fiyat sundu. Bu bir mahalle mağazasında bile bu tür bir takım elbise kumaşı parçası satın almak için karmaşık değil, bu yüzden bize böyle cazip bir fiyata gerçekten mükemmel bir kalite öğe. ARTOS7FHem bir VI Test cihazı , hem bir osiloskop, hem de devre üzerinde malzeme ölçüm özelliğine sahip, aynı anda birden çok malzemenin değerini gösterebilen bir multimetredir. Ek olarak sinyal üreteci ve analog gerilim çıkışı özelliklerine de sahiptir.


Panel Ölçüm Ölçüm Cihazları AMPERMETRELER. Günümüzde transistörler yapım itibari ile bir tost görünümündedir. Siparişlerde Ek Nakit Ödüller Kazanın Kargo Adresi. Kondansatör ve diyotlarınızın kapasitelerini ölçmenizi sağlar.


UT6haneli LCR metre dirençleri, kapasitörleri ve endüktörleri test etmek için kullanılır. LCR ölçüm cihazı elektronik bileşenleri elektronik laboratuarlarda, üretim hatlarında, bakım noktalarında ve okullarda kontrol edebilir. Bu durumda başka devrelerin de tozlanmasına sebep olur. Dijital ölçü aleti ile transistör ölçümü yapılırken diyot test kademesine alınır. Diğer prob ayrı ayrı boştaki diğer iki ayağa temas.


Motherboards kategorisi için mi bakıyorsunuz ? Diğer Parçalar kategorisi için mi bakıyorsunuz ? UT6haneli LCR metre dirençleri, kapasitörleri ve indüktörleri test etmek için kullanılır. Measure rich DC parameters of maniford semiconductors, e. Measure capacitor, varistor, DC voltage signal source Measure and three terminal voltage regulator Data hol low battery warning. Test Cihazları Kategorisindeki En Çok Satan Ürünler.


Transistör test cihazı

NPN) veya kaynak çıktısı (PNP) olup olmadığını test eder. Buton basık iken transistör iletken ve led yanık, boton basık değil iken transistör kesimde ve led sönüktür. Unutmayın ki şematik diyagramıdır diyot sadece transistör test metodolojisinin görsel anlatım için gereklidir. Gerçekte, transistör daha sofistike bir cihaz var. Fonksiyonel hemen her multimetre diyot testini destekler.


Panel multimetre diyot test modu aşağıdaki gibi bir koşullu görüntü şeklinde, tasvir edilmiştir. Her bir cihazın kullanımı kataloglarından öğrenilebilir. Güncellenen Windows tabanlı programı sayesinde yeni malzemeler sürekli kütüphanesine eklenmektedir.


Transistör test cihazı

Teknik Paylaşım Platformu, teknik içerikli bilgi ve tecrübelerin paylaşımı için teknik elemanlar tarafından hiçbir maddi çıkar söz konusu olmadan kurulmuştur. Elektrik laboratuvarı, devre şeması, güç kaynağı, fonksiyon jeneratörü, osilaskop, kataloglar, avometre, kablo test cihazı , transistör test cihazı , hata dedektörü. MODÜLÜN AMACI : Öğrenci, elektrik laboratuvarında iş güvenliği standartlarına uyarak sistem analizi yapıp tespit edilen arızaları giderebilecektir. Komponent test cihazıyla ilgili bir sorun var. Cihaz resimlerde de görüleceği gibi bir çok elektronik komponenti ölçümlemekte, bu devrede ATmega kullanılmış, Devre daha önce hazırlayıp, kullananlarda varsa, deneyimlerini paylaşabilir,.


TRANSİSTÖR ürünleri en ucuz fiyatlarla Elektrodepo. Dolayısı ile Devremde kullanacağım Npn vede Pnp transistör olduğu için bunların ikisini eşlemem gerekecek. Npn transistörlerin Colectörlerindeki voltajları birbirine yakın olanları eşledim.


Modüller yaptıkları işlemin özelliğine göre tristör veya transistör kontrollü olarak imal edilirler. Daha önce transistörlerin sağlamlık kontrolleri nasıl yapılır ve transistör test devreleri isimli iki yazı yayınlamıştım. Aksi durumlarda transistörün bozuk olduğu anlaşılır.


Qterminaller için transistör çıkışı. Iletimli emisyonlar, test seviyesi: 120. Web Sitemizden Online Satış Yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar