6 Ekim 2017 Cuma

Orjinal iphone usb kablosu

Online satın alın, hızlı ve ücretsiz gönderimden yararlanın. Cep Hastanesi’ne buradan sormak istediklerinizi yada merak ettiklerinizi belirtebilirsiniz. Micro USB ve Lightning Data Kablosu Renk: Beyaz Üretici Garantisi: Yıl Resmi Üretici Garantili Üretim Yeri: Çin. Telefonunuzun belirli bir donanıma sahip olduğunu bu noktada asla unutmamalısınız.


USB girişi ile bilgisayarlarla kolayca bağlantı kuran ürünler birden farklı marka seçeneği ile bulunabiliyor. Bunun dışında masaüstü şarj cihazına uyumlu olan iPod modellerini de desteklemektedir. Zira sahte kablolar telefonunuza zarar verebilir. Görsellerde de olduğu gibi Apple sertifikalı ürünlerde USB ucu ve Lightning bağlantısı tek parça ve pürüzsüz şekilde. Paket ve kablo üzerindeki yazıyı karşılaştırma.


Tek çekimde tüm kredi, banka (atm) ve ön ödemeli kartlar geçerlidir. Kart puanlarınız (Bonus vb.) ile de alışveriş yapabilirsiniz. Ekstra indirimli fiyat.


Orjinal iphone usb kablosu

SERİ NUMARASINI KABLOYU AÇMADAN FOTODAKİ GİBİ BAKARSANIZ GÖREBİLİRSİNİZ KABLONUN ARASINDA DA KALABİLİR , VEYA AÇILDIKTAN SONRA USB UCUNUN KARIŞ VEYA YARIM KARIŞ İLERİSİNDE GÖREBİLİRSİNİZ. Turkcell’li değilseniz, Turkcell ailesinin avantajlı dünyasına katılmak için hemen tıklayın. Hepimizin bildiği üzere günümüz modern dünyasında artık birçok günlük aktivitemiz akıllı telefonlar sayesinde gerçekleşiyor. Adet Minimum adet ürün için toptan satış fiyatı alabilirsiniz. Hafta içinde herhangi bir problem anında anında değişim.


Yorum yapabilmek için giriş yapın. Blog Nasıl Çalışır Cüzdanım Hesabım Hesap Ayarlarım İletişim Yardım. Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun. USB şarj kablosu ve diğer cep telefonu aksesuarlarını Güvenli e-Ticaret sistemi ile taksitle satın alabilir, ücretsiz ilan vererek ürünlerinizi satabilirsiniz. Orjinal Şarj usb kablosu bandüröllü SIFIR.


Orjinal iphone usb kablosu

Tüm telefonlara uygun şarj etletleri modeli, şarj kabloları, seyahat şarj aletleri, usb data kablosu çeşitleri cepsesuar. Evde her taraf micro usb kablo kaynıyordu. Sorunu çok şükür bu çözdü.


Adınıza faturalı - yıl garantili. Tüm İOS sürümlerine Uyumlu Metre. Dolayısıyla General Mobile şarj aletiyle şarj ediyorum. Yurtdışından paralel ithalat olarak ithal edilmiş ürünüdür. Yasal Bildirim Sitemizde paylaşım yapan tüm üyeler T. Banka Hesap Numaralarımız;.


Apple Lightning Kaliteli Kırmızı USB Data ve Şarj Kablosu. Daha önceki benim hatamdan dolayı bozuldu ama kaliteliydi orjinal al işte. Teknoloji konusu altında soruldu. ABİ Bİ ÇAKMA KABLO LİRA EN FAZLA AY DAYANIYOR APPLE ORJİNAL KABLO LİRA ENAZ YIL DAYANIYOR. TL ve Üzeri KARGO BEDAVA.


Bilgisayarın telefonu görmeme” sorununun nedenlerini ve. UNKNOW DEVICE yazisi var. PHONE USB KABLO SARGILI A KALİTE. Bimden alınan şarj kabloları var internette. Gerçekten orjinal diyebilirim.


Alacak olup düşünenler var ise bence hemen alın. Yan sanayi almayın çünkü kalitesiz oluyorlar. Usb Kablo Coteetci Kutulu” için yorum yapan ilk kişi siz olun Cevabı iptal et. Kapalı Kutusunda Faturalı Gönderilmektedir. Stok Durumu: Tüm stoklarımız anlık güncellenmektedir.


LÜ PORT 15W ŞARJ VE USB ÇOĞALTICI. ADET TYPE-C İÇ DIŞ ORJİNAL USB. Samsung orjinal usb mt. TL indirimli fiyatı ve PTT Kargo güvencesiyle.


Orjinal iphone usb kablosu

Kabloyu verdim gene orjinal kutudan çıkma bir micro kablo ile şarj ederken adaptör patladı. Bu tip ürünleri ne kadar pahalı olursa olsun operatörlerden veya samsungun mağazasından almak ŞART. USB type C şarj kablosu alacaksan bu ürünü öneririm hocam. Bu ürüne hiç yorum yapılmamış. Lütfen Sipariş vermeyiniz.


Mağazamızda Gezebilir KAYIT OLABİLİRSİNİZ. En iyi çok portlu USB şarj cihazı. CNET Anker PowerLine Lightning Kablo İster cihazınızın orjinal kablosunu yenileyin, istersenizde iş yerinize yeni bir şarj kablosu alın, seçebileceğiniz en iyi kabloAnker PowerLine Lightning.


Data ve şarj kabloları arasında yer alan lightning kablo ve micro USB kabloların bir uçları akıllı telefonlara, diğer uçları da USB girişli adaptörlere ya da laptop ve masaüstü bilgisayarlara takılabilir. Son dönemde trend olan Örgü Şeklinde Renkli Şarj Data Kablosu ile şarj etmek için kullandığı şarj data kabloları artık hiç kırılmayacak kopmayacak. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar