19 Ekim 2017 Perşembe

24 12 Dc dc konvertör

DC - DC Converter Dönüştürücü 5-28V Çıkış Aralığı. VOLT TO VOLT DC-DC CONVERTER VOLTAJ YÜKSELTİCİ. Suitable for voltage stabilization of automobile electronics, PLCs, special purpose UPS, etc.


DC-DC Converter ürünlerini uygun fiyatlarla Direnc. Bu modeller en temel modellerdir. Teknede ki bazı ekipmanlar 12V kullanırken, başka ekipmanlar 24V kullanabiliyorlar. Volttan Volta düşürücü Özellikle volt akü kullanılan otobüslerde ve kamyonlarda DC Volt düşürmek için güvenle kullanabileceğiniz düşürücü konvertör Alüminyum kasa, Klemensli giriş çıkış, düz yüzeylere kolay monte edilebilir dizayn.


Tek Slip ödemelerinize İNDİRİM VARDIR. DC DC Converter ürünlerini ve tüm endüstriyel elektronik malzeme çeşitleri fiyatlarını görebilir,. Giriş voltajı 12v çıkış - volt arası ayarlanabilir amper gücü var kullanılan bobin 50μH amper. A Çıkış DC DC Konvertör 25TL 15TL. Değerli ziyaretçilerimiz alışveriş deneyiminize farklı bir boyut katmak isterseniz Denizciden.


Adetli alımlarınız için lürfen bizi arayınız. DC akım için ihtiyaç duyacağınız voltaj değişkenlik gösterebilir. Diğer Adaptör fiyatı Bilgisayar kategorisinde. These are fully regulated switching power converters (switchmode), designed to allow the use of volt equipment in volt vehicles. DC DC Konvertör Devresi TL4PWM kontrol entegresi üzerine kurulu 24v dc girişi volta düşürmekte amper gücü var çıkışta voltaj yükselmelerine karşı tristörlü (BT151) koruma devresi var (crow bar) giriş voltajı 18.


Dc Dc Konvertör modelleri, Dc Dc Konvertör çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. Konvertör demek illa ki bir enerji türünü diğer bir enerji türüne çeviren cihaz demek değildir. Süleyman Hayri Bolay ile söyleşi.


24 12 Dc dc konvertör

Dc - Dc Converter 150W ürününü ve Dc - Dc Converter-Voltaj Regülatörü kategorisindeki ürünlerin çeşitleri ve fiyatlarını görebilirsiniz. Dc konvertör 150W , dc - Dc Converter. Hobi Bu devre voltluk aküden volt elde etmek için kullanılır.


Onun için bu devre kullanılabilir. Siparişler (7) Various Tools Store. Over temperature shutdown, Short circuit protection, Reverse polarity protection. Number of bids and bid amounts may be slightly out of date. Mean Well RSD-100B- , 16.


24 12 Dc dc konvertör

V DC : Output , , V DC : Power 2W (booster modules for additional power) Dimensions 4. Benefits Ideally suited for equipment requiring a controlled current output such as battery chargers, metal platers, and CW laser diode arrays. Araçlarda ve endüstriyel sistemlerde yoğun olarak kullanılan bir aralığa sahiptir. Tüm ödemeleriniz güvenli ödeme sistemi ile şifreli olarak alınmaktadır. Elektronik sektöründe gerçek stok çalışan ve ithalattan son.


Tekliflerinizi bu form aracılığı ile gönderebilirsiniz, yoğunluktan yaşanan gecikmelerden dolayı özür dileriz. DC ÇIKIŞ ( DC VOLTAGE) V ÇIKIŞ AKIMI (RATED CURRENT) 16. A AKIM ARALIĞI (CURRENT RANGE) 0-16. A ÇIKIŞ GÜCÜ (RATED POWER) 2W. ALPA 20Amper 24V-12V DC Konvertör - Kargo Ücretsiz.


24 12 Dc dc konvertör

TL 13TL (1) Antenci 99. Powermaster 5Amper 24V-12V DC Konvertör. MtmCar Amper Volttan Volta Çevirici Konvertör. Forscher Kg Katalizör Katalitik Konvertör Temizleyici.


Merhabalar arkadaşlar 24. Bununla ilgili sizden bilgi varsa elinde şema vs. Aradığınız malzemenin ürün kodunu ya da ürün tipini yazarak ilgili ürünün detay bilgilerine ulaşabilirsiniz. Konvertör , yüksek gerilimleri (örn. Mercedes: 1V) ve düşük gerilimleri ortadan kaldırarak, yardımcı aküyü önceden belirlenmiş bir şarj gerilimiyle şarj edecektir.


24 12 Dc dc konvertör

VDC ve VDC ekipmanlar karışık halde kullanılır. WhisperPower switchmode teknolojisi minimum enerji kaybını ve maksimum çıkış kalitesini garanti eder. Volt – 12Volt DC Konvertör Amper.


Hızlı Ürün Arama Detaylı Arama. REDLINE IPTV KANAL LİSTESİ. The module has high power output and efficiency (up to 9 ). Package styles include low power, encapsulated SIP, DIP, and SMD. Aynı Gün Kargo, Kapıda Ödeme, Kredi Kartı taksit hepsi için Robolink Ankara, Online Satış robolinkmarket.


TL En uygun fiyat ile şimdi satın al. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Ürünü İncele Ücretsiz Kargo 1. Alışveriş listeme kaydet. Erol Denizcilik Deniz Malzemeleri Tic.


Lambda,Nemic Lambda,Densei Lambda,TDK-Lambda,Eaton-Powerware,Weir,Smps, DC Güç Kaynağı,Din-Rail güç kaynakları,Labaratuar güç kaynakları, dc - dc konvertör.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar