3 Eylül 2018 Pazartesi

Bahçe lambası güneş enerjili

Bahçe lambası güneş enerjili

TL 7TL (5) MALTEPEPAZARI 100. Metre Peri Led Gün Işığı - Dekoratif İnce Tel - Pilli. KISIM SERAMİK DUY AYARLANABİLİR ISIYA DAYANIKLI PLASTİK GÖVDE. Kısaca bahçeniz için kullanabileceğiniz güneş enerjili bahçe aydınlatma ürün çeşitleri bunlardır.


Bahçe lambası güneş enerjili

V 100mA Güneş Pili - Solar Panel 60x60mm. Gesper Watt Polikristal Güneş Paneli. Kamp Lamba Güneş Enerjisi ile VE normal Şarj Edilebilir. Elektrik ile hiç bir bağlantıya ihtiyaç duymadan bahçenize mükemmel bir görünüm kazandırın.


Güneş Enerjili Sokak Lambası Şeklinde Bahçe Lambası Solar Sokak Aydınlatması Led Aydınlatma Lamba. Enerjisini güneş ışığından alan bu lamba sayesinde bahçe ve balkonlarınız ışıl ışıl olacak. Bahçelerinize nostaljik bir görünüm katar ver karanlık noktaları sorunsuz aydınlatır.


Bahçelerinizin aydınlanması ile güvenlik ortamı artacak, misafirleriniz ile bahçe keyifleriniz daha şık ve aydınlık olacak. GÜNEŞ ENERJİLİ BAHÇE AYDINLATMA LEDLİ GÜNEŞ ENERJİLİ LAMBA. Güneş bahçe lambası LED Güneş Lambası Hareket Sensörü Su Geçirmez Açık aydınlatma dekorasyon Sokak Işıkları Güvenlik Kablosuz Du. Günümüz estetik anlayışının etkisiyle şekillenen led aydınlatma kullanılarak bahçelerinizi aydınlatmak üzere tasarlanmış bahçe aydınlatma ürünlerimizi bu sayfada bulabilirsiniz. Modern kategorisindeki; ürünler günümüz sanatının etkisiyle şekillenen.


Hava karardığında otomatik olarak çalışır. Terasınızda, balkonunuzda, pencerenizde dekoratif kullanımıyla çiçeklerinizin güzel renklerinin keyfini geceleri de yaşayın. Güneş Işığı PIR Hareket Sensörü Duvar Işık IPsu geçirmez LED COB Enerji Tasarrufu Açık Bahçe Güvenlik Lambası Özelliği: 1. PIR sensörü + aydınlatma kontrolü: akşamları çalışır, hareket algıladığında yanar. Güneş enerjili bahçe lambası ile hem şık hem ekonomik bir kullanım gerçekleştirebilirsiniz.


Bahçe lambası güneş enerjili

Solar lamba fiyatları, lambaların modeli, taşıdığı özellikler gibi etkenlere bağlı olarak değişiklik gösterir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar