21 Eylül 2018 Cuma

Avustralya priz

Avustralya priz

Avustralya Priz Çevirici Stoktan aynı gün kargo Yorumları oku (5). Favori Listenize en fazla 6ürün ekleyebilirsiniz. Silvercrest Diğer fiyatı ve özellikleri, Bilgisayar kategorisinde. Fotoğrafta iki prizde açık konumda ve kullanıma hazır.


Avustralya priz

Bu küçük renkli noktacıkları görmeden uzaklaştıysanız, dönüşte sizi şarj olmamış cihazınız bekliyor olacak. Aman diyeyim açma-kapama düğmesini kontrol etmeyi unutmayın. A tipi fiş ve prizler , Kuzey ve Orta Amerika ile Japonya’da kullanılır. Resmi adı ile NEMA 1-15’dir.


Bu sistemde topraklama hattı bulunmaz. Tekzen Prizler ve Anahtarlar kategorisi altında yer alan başlığı ziyar et ederek ihtiyaç duyduğunuz ürünü diğer alternatifler ile karşılaştırabilirsiniz. Yapacağınız kıyaslama sonrasında bütçenize ve zevkinize en çok hitap eden ürüne güvenle ve kolaylıkla sahip olabilirsiniz.


Avustralya priz

Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. En geç Şubat Pazartesi günü kargoya verilir. Sevkiyat ya da daha More.


Bunlar yaygın kurallardır ama hazırlıklı olmak için gittiğiniz bölgede tam olarak hangi prizin kullanıldığını bilmekte fayda var, bunun için de aşağıdaki listeye göz atabilirsiniz. Artık Dubai priz , Ukrayna priz , İspanya priz , Almanya priz diye ayrı ayrı aramanıza gerek yok. Uydu Prizi F Konnektörlü Sonlu DETAYLARI İNCELE Uydu Prizi F Konnektörlü Geçişli 10dB DETAYLARI İNCELE TV-Radyo Prizi Geçişli 7-12dB DETAYLARI İNCELE TV-Radyo Prizi Sonlu DETAYLARI İNCELE İkili Uydu Priz Sat-Sat-TV-Rad DETAYLARI İNCELE Nümeris Telefon Prizi RJDETAYLARI İNCELE Tekli Data Prizi RJCat5E DETAYLARI İNCELE. Yurt dışı seyahatlerde başınıza gelebilecek bir çok olumsuz durum olabilir ama sanırım bu bahsedeceğim türden bir olumsuzluk herhalde dijital çağın en büyük felaketi diyebiliriz.


Avustralya priz

Her ülkenin farklı priz ve voltaj sisteminin olduğunu düşündüğümüzde gittiğimiz ülkenin priz türü ve voltaja uygun olduğunu önceden öğrenmek büyük önem taşıyor. Türkiye’den farklı priz kullanılır. Elektrikli aletleriniz için kullanacağınız adaptör ve konvertörleri şehirde rahatlıkla bulabilirsiniz. Laptop ve cep telefonunuzu Melbourne’da şarj edebilmek için bir adaptör edinmeniz şart.


Priz ve anahtar modelleri arasından ihtiyacınız olan ürünü bulabilirsiniz. Priz ve Anahtarlar fiyat ve modelleri hakkında detaylı bilgiye Priz ve Anahtarlar sayfamızdan ulaşarak satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar