14 Eylül 2018 Cuma

Exproof floresan

ExProof Aydınlatma Armatürleri. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Polyester Gövde Floresan Aydınlatma Armatürleri. Materyal: Cam elyaf katkılı polyester, polikarbonat cam Sertifika: KEMA ATEX.


Exproof floresan

Bi-pin Acil Floresan Aydınlatma Armatürleri Lamba Sayısı. Aluminyum Gövde Floresan Aydınlatma Armatürü. EX-PROOF FLORESAN AYDINLATMA.


Floresan tüplerden uzun ömürlü, yüksek verimli LED ışık kaynaklarına, plastik gövdeden paslanmaz çeliğe ve alüminyum döküm gövdelere kadar – BARTEC armatür yelpazesi neredeyse her uygulamayı kapsar. TL ve ücretsiz kargo ile n11. VØ (UL94) ve UV özellikli transparan polikarbonat cam. Sektörde üretici olarak ta faaliyet gösteren Markamız rakiplerine göre fiyat ,kalite ve satış sonrası teknik hizmet avantajları bakımından rakiplerimizden bir adım öndedir ihracat ağırlıklı çalışan firmamız yurt içi pazarında da EXPROOF malzemelerini en hızlı şekilde, en uygun fiyat ve ödeme seçenekleri ile müşteriye ulaştırmayı hedeflemektedir. X18W,2X18W,1X36W,2X36W,1X58W ve 2X58W ex-proof floresan aydınlatma armatürlerinin üretimini yapmaktayız.


Polikarbon gövdeli, polikarbon camlı ve Osram elektronik balastlı olan bu armatürler, patlama riskinin nispeten daha az olduğu ve gerekli havalandırma şartlarının sağlandığı kazan daireleri, boyahaneler, depo alanları ve kapalı otoparklar gibi mahallerde kullanılmaktadır. Karaköy tarafından tasarlanmış olan ürün, en uygun ve en hesaplı fiyatı ile sizleri beklemektedir. BLB Floresan Aspiratör Modelleri RAmpuller RAmpuller Gömme Merdiven Aydınlatma Armatürleri Ledli Resim Armatürleri ile Aplik. Bakırsız aluminyum döküm gövdeli ve darbelere dayanıklı temperli camlı olan bu armatürler, rafineriler, dolum tesisleri, kimya fabrikaları, kozmetik fabrikaları gibi patlama riskinin yüksek olduğu tesislerde kullanılmaktadır. W , 22W ve 31W ampüllü tipleri bulunmaktadır.


Armatür reflektör sacı montajlanmış şekilde satışı yapılmaktadır. Tüm versiyonlarında ampuller tek birtüpiçerisinde, reflektör sacı montajlanmıştır. LED aydınlatma armatür sistemleri alanında yıldan bugüne ürün sunan EAE LED Aydınlatma armatür firması ve aydınlatma ürünleri hakkında bilgiler yer alıyor. Led Trafo Slim Led Trafolar. Kablo Rustik Ampuller LED Ray Spot Etanj Armatürler Fenerler Bizi Takip Edin.


Polikarbonat lamba gövdesi üç katman ekstrüzyonlu UV ışınlarına dayanıklıdır. EW Serisi Balastlı Armatürler. Exproof EVT Serisi Tank Gözetleme. EV Serisi Enkandesan Armatürler.


Teslimat Bilgisi: TL En geç Şubat Cuma günü kargoya verilir. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. EVFE Serisi Acil Durum Aydınlatma Armatürleri.


Exproof floresan

Baskı yaylı klemenslidir,sistemi tümüyle kapalı devre haline getirmek için istenildiğinde kablolu olarak da üretilebilir. Bu durumda- kablolu olarak -suyun altında bile çalışır. GRL – f floresan bi pimli tüpler için Glassfber Güçlendirilmiş Aydınlatma serisi normalde endüstriyel tesislerin tehlikeli bölgelerinde, kimyasal ve petrokimyasal kullanmak üzere tasarlanmıştır. ATEX sertifikalı ürünlerdir.


EXPROOF ÜRÜNLER - EXPROOF AYDINLATMA ARMATÜRLERİ Floresan Armatürler Elektronik Balastlı 1x18-1xPDF İndir. TBY Elektrik web sitesinde, firmanın faaliyetlerine , ürün yelpazesine ve iletişim formuna ulaşabilirsiniz. Oval Kafesli Armatürler Panel Led Kare Panel Ledler. Kablo Şerit Led Işıldaklar LED Projektör Rustik Ampuller.


Exproof floresan

Ex-proof aydınlatma ekipmanları bir patlamanın oluşması için gereken, patlamayı ateşleyecek bir kıvılcım veya güç. Kolay Bakım için kompakt floresan lambalar kullanılmıştır. X ProjektörEJB Terminal KutularıSensörlerFiş Prizlerİkaz ArmatürleriKablo Rakoru Cihad. EM Acil Kitli Armatür EVF. CX Compact Floresan Armatür EVFT.


X Serisi Armatür Duvar Tipi Açılı Armatür Borulama Tipi Açılı Armatür Tavana Montaj. Ex-Proof kazan daireleri ve boyahaneler. EVF Silindir Tip floresan aydınlatma armatürleri Zone I tehlikeli açık ya da kapalı alanlarda kullanılmaktadır. X serisi floresan aydınlatma armatürleri Grup II tehlikeli açık ya da kapalı alanlarda kullanılmaktadır.


Ana Sayfa exproof floresan. Armatürler G2X, endüstriyel tesislerin ve tehlikeli alanların bulunduğu alanlar için uygundur. A newsletter is a regularly distributed publication that is generally about one main topic of interest to its subscribers. Philips bağlantılı aydınlatma sistemleri ile, şehir merkezlerini, parkları, yol ve sokakları esnek ve etkili bir şekilde aydınlatabilir, enerji tüketimini azaltabilirsiniz. P tipi koruma üç farklı zon bölgesine göre üç farklı kategori olarak ayrılmıştır.


Trevos (Çek Cumhuriyeti). Referans Fotoğrafları Kod Anahtarı Montaj Kılavuzu Prolit ailesinin en küçük üyesi olan Prolit Kompakt, yüksek sızdırmazlık gösteren minimal gövdesi ile patlayıcı ortamlarda kullanım için idealdir. Enkadesan Ampüllü Armatürler.


Exproof floresan

Gaz Deşarj Ampüllü Armatürler. Geleneksel aydınlatma biçimleri arasında Halojen, Floresan , Kompakt Floresan , Kompakt Yüksek Yoğunluklu Deşarj ve Enkandesan lambalar bulunur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar