25 Eylül 2018 Salı

Led ampul tasarruflu ampul karşılaştırma

Eskiden akkor (incandescent) ampuller vardı, sonra tasarruflu (CFL) ampuller çıktı. LED ampuller piyasaya giriyor. Arkadaşlar 10w 8lm osram led ampul aldım. Philips tasarruflu ampul ile aynı ışığı veriyor.


Ben led ampuller az ışık veriyor diye biliyordum. Peki hangisi daha parlak ışık veriyor,. Led ampüller, kompak floresanlar ve akkor telli lambalar arasındaki farklar hakkında bilgiler.


Akkor telli lambaların yerini floresan lambalar ve sonrasında ise tasarruflu ampüller diye bilinen kompak floresan lambalar aldı. Fakat yarı iletken teknolojisinin hızla gelişmesi enerji tüketimi çok. Power Led ler manyetik etkisi yoktur ve radyasyon yaymaz. CRI sadece aynı renk sıcaklığına sahip ampuller için karşılaştırma yapılır.


Armatür sayınıza göre aylık elektrik giderlerinizi hesaplayarak yapacağınız tasarrufu görebilirsiniz. Karşılaştırın, değerlendirmeleri okuyun ve çevrimiçi sipariş verin. Yaptıgım bir inşaatın salonunu led spot 10W holunu ise tasarruflu ampul ile duz spot koydum ve sonucunda ısıkları gordugumdee led normal spota gore nerdeyse kat ısık yapıyordu. LED AMPULLER - guduylu led ampuller, eduylu led ampuller, eduylu led ampul çeşitleri sitemizde bulabilirsiniz. W Ledli Filament EDuylu Glop.


Led ampül ile tasarruflu ampülün karşilastırılmasında hangısı daha avantajlı ve tasarruflu. TL Vergiler Hariç: 429TL. Saat çalışma Sistem gücü : 6WDuy tipi : E27. Ekstra indirimli fiyat.


Led ampul tasarruflu ampul karşılaştırma

En iyi fiyat, garanti, hızlı teslimat, threeled. Hatta bazen altına bile iniyor. Bu ampul seçin ihtiyaçlarınızı nasıl karşılıyor öğrenin.


Normal ampul çeşitlerine oranla daha uzun ömürlü olan ve enerji tasarruflu ampul özelliklerini inceleyebilirsiniz. Alanın büyüklüğü, işlevi, kullanım amacı gibi pek çok özellik tercihinizi etkileyecektir. Ama bunun led ampülde de gecerlımı bılemıyorumm.


Led ampul tasarruflu ampul karşılaştırma

W led spota TL odemıslerdı. W (40W) Beyaz Işık 10Adet. BU ÜRÜNDE KUTU İÇİNDE ADET LED AMPUL BULUNMAKTADIR. Bu kriterlere göre incelenen yorumlar, kısa bir.


AmpullerAmpul, elektrik akımı yardımıyla ışık elde etmekte kullanılan lambadır. Aydınlatmada en çok kullandığımız araçların başında ampuller gelir. Aslında akkor flamanlılarla değil floresanlarla karşılaştırma yapmak gerekir. Cata 4W Flament LED Ampul. Odin Tekli Kahve Sarkıt Avize.


Fiyat Düşünce Bana Bildir. TASARRUFLU SPİRAL AMPÜL ENERJİ TASARRUFU 325W IŞIK GÜCÜ GARANTİLİ. Avizem olsa salona da almak isterdim şimdilik tasarruflu ampul kullanmaya devam edeceğim. Geleneksel olarak kullanılan akkor ampuller, kutusu üzerinde yazan Watt değerine göre basit bir şekilde alınabilmekteydi.


LA-117CC LED AMPUL ,EDuylu, 5. Avonni Turkuaz Renkli, Kumaş Şapkalı, Kristal Taşl. Tasarruflu ampuller daha az enerji tüketerek aynı ışığı verirler. Modern avizeler dayanıklı ve enerji açısından dahada tasarruflu LED.


Led ampul tasarruflu ampul karşılaştırma

Klasik duy uyumlu bu mucize ampulu aydınlatma gereken her yerde güvenle kullanın! Yeni Led teknolojisi artık ampullerde sıfıra yakın tüketim ve neredeyse sıfır ısınma sağlar. Led ampuller şimdiye kadar üretilen en tasarruflu lambalardır. Düşük enerji tüketimine sahip oldukları için elektrik faturanızda da tasarruf yapmanıza yardımcı olacaktır.


Led AmpullerLed ampul kullanmanızın bir çok sebebi vardır. LED lambadan daha az parlaklığa sahiptir. Elektrik tüketimi bakımından karşılaştırma yaptığımızda tasarruflu lambalar geleneksel akkor ampullere göre daha az elektrik harcar. Akkor ampul yerine alacağınız her ekonomik ampul ülke genelindeki elektrik tüketimini doğrudan etkileyerek enerji santrallerinin daha az çalışmalasını sağlayacaktır. Banio Yapı Market kalitesi ve güvenli alışveriş sistemi ile ampul kategorisindeki bütün ürünlere rahatlıkla ulaşabilir,.


Ledlerde Kalite Nasıl Anlaşılır? LİSANS Elektrik Mühendislik Müşavirlik Enerji Projeleri Ankara. TL en uygun fiyat ve çeşitleri ile emaelektrik. Aydınlatma teknolojisini de marka kalitesine çok önem veren firmamız karşınıza. Spot lamba, fener ve ışıldaklar, şerit led , ampul ve led ampul ’ün yanı sıra priz ve anahtar grupları, uzatma kablo, ışıklı veya aydınlatmalı vantilatör olarak bilinen avizeli tavan vantilatör çeşitleri avantajlı fiyatlarla sunulmaktadır.


Güneş Enerjili Aydınlatma - Güneş Enerjili Fener ve Adet Ampul Seti. Tüm Ürünlerde Yıl Garanti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar