19 Eylül 2018 Çarşamba

Enerji korumalı priz

Turkcell’li değilseniz, Turkcell ailesinin avantajlı dünyasına katılmak için hemen tıklayın. Priz tercihinde önemli olan diğer bir nokta da prizin enerji değeridir. Düşük enerji değerindeki ürünlere yüksek akım çeken elektrikli aletler bağlandığında, prizler yüksek enerji değerinden dolayı akım geçmesine izin vermezler.


Enerji korumalı priz

Akım Korumalı Priz ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11. Tunçmatik Akım Koruyucu Priz Fiyatları ürün var. Priz fiyatları prizin çeşidinin yanı sıra topraklı olup olmamasına, akım korumalı olup olmamasına, malzemesinin menşeine ve kalitesine göre değişiklik gösterebilir. Priz satın alırken önemli olan sizin ihtiyacınızı en iyi karşılayacak ürünü seçebilmeniz. Akım korumalı prizler kendi aralarında çeşitliliğe sahiptir.


Bu çeşitlilik çoklu ya da tekli olmaları ile ölçülür. Aynı zamanda USB girişi bulunanlar, uzaktan kumanda ile idare edilenler gibi de çeşitleri mevcut olan akım koruyucu prizler, bu açıdan da kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Korumalı Priz Emniyeti,prize takılan fişi çektikten sonra herhangi bir cisim sokulmasına karşı otomatik olarak kapanan mekanizması ile büyük güvenlik önlemi sağlamaktadır.


Başlıca özelliklerine değinecek olursak watt, volt, joule değerleri enerji korumalı priz alırken mutlaka göz önünde bulundurulmalıdır. Bu başlıca özellikler prizde kullanacağınız cihazların watt, voltaj değerleri ile doğru orantılı olmalıdır. Böylece fazla enerji harcanmasının da önüne geçebilirsiniz. Bu nedenle tüm elektronik cihazlarınızı akım korumalı priz ürünleri ile ani akım gerilimlerine karşı korumaya.


Bu durumda akım korumalı prizler bir işe yarar mı? Bunu kapadığımızda priz akım koruması devreden çıkar mı yoksa açık yada kapalı olması akım korumları prizin görev yapmasına mani değil midir? Eğer 20TL gibi çok uygun fiyatlara akım korumalı priz görürseniz pek yanaşmayın. TL’ye olması mantıklı değildir. Bunlar prizin plastik kalitesi, maksimum kaldırabileceği watt bazında güç değeri ve çok yaygın olarak bilinmese de mutlaka göz önünde bulundurulması gerekilen joule değeridir.


Tabi her üründe olduğu gibi enerji koruyucu prizlerin de. Bu yorumu faydalı buldunuz mu? Daha önce de belirttiğimiz gibi bir gerilim koruma cihazının (akım korumalı priz ) jul değeri, akım korumalı prizin ömrü sona ermeden önce ne kadar enerji absorbe edebileceğini gösterir. Yüksek değer, yüksek koruma demektir.


Bunlar tekli, ’li, 4’lü, 6’lı ve usb portuna da sahip bir çok çeşit bulunmaktadır. Ayrıca yeni model akıllı akım korumalı prizler de vardır. Bu akıllı akım korumalı prizler sayesinden uzaktan kumanda veya akıllı telefonunuz. Genel olarak ikili akım koruma priz , üçlü akım koruma priz şeklinde olup sekizli akım korumalı priz şeklinde ilerlemektedir.


Ayrıca gözlü akım korumalı prize de rastlamak mümkündür. YENİ SERİ - ÜCRETSİZ KARGO. TL 5TL İndirim ( 13TL Kazanç) Sepete Ekle. Viko Yonca Üçlü Topraklı Priz Beyaz.


Viko Multi Let Üçlü Toprak Anahtar Çocuk Korumalı metre. Elektrik Tesisat ve Kontrol Sistemleri. Gercek bir akim korumalı priz degeri yuksek olan cihazlarinizda bu priz kullanmali bence joule sayilari yuksek oldugundan dolayi ani elektirik kesintilerinde cihazinizi yuksek voltajdan korumaktadir.


Makel Lillium Naturel Kare Topraklı Priz Modül Beyaz. Bu kategori altında birçok model ve. Orta segment Anahtar Priz serisi. IP Korumalı Sıvaüstü Anahtar Priz serisi.


Schneider - APC tekli akım korumalı priz - PM1W-GR Günlük hayatımızın bir çok yerinde kullanılan akım korumalı prizler içersindeki termik sigorta sayesinde elektrik dalgalanmaları ve gerilim yükselmelerine karşı bağlı olan cihazları korumaktadır. Kablolu ve Klemensli Grup Priz. Korumalı Priz Emniyeti prize takılan fişi çektikten sonra herhangi bir cisim sokulmasına karşı otomatik olarak kapanan mekanizması ile büyük güvenlik önlemi sağlamaktadır.


Enerji korumalı priz

Enerji Koruma Prizi Beyaz. Anahtarlarda da adi, ışıklı, vaviyen ve dimmer gibi çeşitler vardır. Mutlusan Topraklı Priz Çocuk Korumalı. Voltaj korumalı priz olarak da adlandırılan akım korumalı priz , voltaj dalgalanmalarında elektronik cihazların iç ünitelerinin zarar görmesini engelleyen, kabloya gelen elektrik akımını dengeleyen prizlerdir. Gelişmiş yönteYukarıda değindiğimiz soygazlar, sigortalar ve enerji depolayıcılar ve yalıtıcılar.


Endüstriyel Akü Çözümleri. PowerSurge enerji koruma prizlerini kullandığınızda bu sorunlarınız hiç birini yaşamayacaksınız. Watt güç birimi,joule enerji birimi.


Eğer joule u birşey ile karşılaştırırsak o da watt-hour(Wh) olmalıdır. Beşli akım korumalı priz , bilgisayar ve diğer değerli elektronik cihazlarınızı şebeke elektriğinde oluşan voltaj dalgalanmalarına karşı korur. Bu yüzden birçok elektronik eşya üreticisi akım korumalı priz kullanılmasını tavsiye ediyor. Her dakika da bir bu ses geliyor.


Ekstra indirimli fiyat. Hem estetiği hem de teknolojiyi farklı bir boyuta taşıyan USB Şarj Çıkışlı Parafudr Korumalı Topraklı Priz , ile birçok işlev bir arada sağlanmış oluyor. Dünyanın En Uzun Mesafe Dinleme Cihazı Priz İçine Yerleştirildi ! Kesintisiz Dinleme İçin İdeal Çözüm. Bu yazıda, elektronik cihazlarınızı güvenle emanet edebileceğiniz akım korumalı priz alternatiflerini ele aldım.


Uzatma-uzatma şeklinde kaskat akım korumalı priz kullandığınızda yine cihaz başına tek priz çıkışı karşılık gelmelidir, akım koruma bağlantısı bu son durumda yine tek priz -tek cihaz bağlantısı şeklinde olacaktır. Bu ürün için henüz bir yorum yapılmamış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar