6 Eylül 2018 Perşembe

Sanayi tipi vantilatör fiyatları

Sanayi tipi vantilatör fiyatları

Evinizdeki havanın kalitesini artırabilmek için kaliteli bir vantilatör satın almak en işe yarar yöntemlerden biridir. Eskiden seçenek azlığı ve. Daha çok fabrika veya benzeri işletmelerde kullanılan vantilatör tipidir. Bu tip vantilatör kullanmanın amacı daha geniş bir alanı soğutmaktır.


Sanayi tipi vantilatör fiyatları

Bu sebeple net bir fiyat veya fiyat. Geniş alanlarda serin bir ortam sağlayan vantilatörler salınımsız veya iki yöne salınımlı modellerden oluşuyor. Yüksek ve güçlü hava üfleyebilen bu modeller yaz sıcaklarında işçilerin kolay çalışabilmesine olanak sağlıyor.


Büyük mekan ve açık hava kullanımı için tasarlanmış endüstriyel vantilatörler , yüksek üfleme kapasiteleri ile serinlik hissi verir ve yoğunlaşan sıcak havayı iter. Pnumaralı standımızda tekrar yerimizi alacağız. SANAYİ TİPİ VANTİLATÖRLER. SV - - Ayaklı Modeli.


Sessiz çalışma özelliğine sahip olan kullanışlı ve güvenli vantilatör. Otopark, otel, büyük ofis veya çalışma alanı, dükkan gibi mekanların soğutulmasında ciddi fayda sağlar. Farklı modellerde üretilen sanayi tipi vantilatörler arasında, yer tipi vantilatör diğer bir ismiyle yer vantilatörleri, yere konularak kullanılan vantilatör modelleridir. En iyi ürünleri en uygun fiyatlarla buluşturduğumuz kategorilerimizde ihtiyacınıza uygun tüm ürünler bulunmaktadır. Birden fazla ürün seçeneği mevcut olurken seçiminizi dikkatli bir şekilde yapmanız da fayda vardır.


Motor güçleri kaç wattır? Klima almayı düşündük ancak hem fiyatı hem de sadece tek odada sabit kalması nedeniyle vantilatöre yöneldik. Standart vantilatörlere göre daha büyük ve güçlü müdür bu vantilatör ? Buharlı vantilatör sistemleri su filtresi, yüksek basınçlı pompa, yüksek basınca dayanıklı boru, boru bağlantı parçaları, özel tasarım nozullar, ve sanayi tipi vantilatör ’ den oluşmaktadır.


Sanayi tipi vantilatör fiyatları

Kargonuz teslim edildiğinde, ürünün paketinde deformasyon veya ürüne zarar. Duvar vantilatörleri, tavan vantilatörleri, ayaklı vantilatörler istediğiniz vantilatörü seçin. Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir.


Daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunabilmek adına internet sitemizde çerez kullanılmaktadır. Gizlilik ve Çerez Politikası’nı inceleyiniz. Ev ya da sanayi tipi olarak ikiye ayrılan vantilatör modelleri rahat ve fonksiyonel bir kullanım sunar. Vantilatörler ve Vantilatör Çeşitleri. Sanayi Tipi Çati Fanları.


Sanayi tipi vantilatör fiyatları

Otomatik Panjurlu Aspiratörler 150. Online sipariş verilebilir. Endüstriyel alanlarda kullanılan aspiratörler çalışanların sağlığını düşünerek hareket etmektedir. Güçlü bir çalışma prensibi bulunurken dayanıklı bir motor gücüne sahip olan ürünlerin kullanım alanları oldukça geniş kapsamlıdır.


Dündar sanayi tipi , endüstriyel vantilatörler duvar tipi ve ayaklı vantilatör olarak imalat yapılmaktadır. Doktor Bedensel Engelli Bataryalar. En iyi vantilatör ve taksit seçenekleri için tıklayın!


Hava temizleyici ve serinletici vantilatör tipleri bulunmaktadır. Elektrikli Ev Aletleri (170). Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Duvar tipi , ayaklı sanayi tipi vantilatör.


Fan Aspiratör Havalandırma Ürünleri, fan fiyatları , endüstriyel sanayi tipi fanlar, aspiratörler, vantilatörler Fan. Manuel Kontrol Fonksiyonu var. Rüzgar Modu rüzgar modu: normal, doğal esinti, uyku. Ayarlanabilir rüzgar eğimi var.


Kiralama yapacağınız bu tür ürünler için ister nakliye dahil ister nakliyesiz fiyatlarımız hakkında en uygun fiyat tekliflerini alabilirsiniz. Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz. Sayfa) En Çok Satılanlar. Detaylar için tıklayınız. Almadan önce En ucuz sanayi tipi vantilator fiyatlarını anında bulun.


Tüm fiyatlar , özellikler ve yorumlar. Akakçe karşılaştırmalı alışveriş platformu. Ayaklı vantilatör , duvar tipi vantilatör , sanayi tipi vantilatör ve aspiratör modelleri hirdavatalet.


TL 75 TL ( KDV Dahil ) Aynı Gün Teslimat. AC Dikdörtgen Seyrek Kanatlı Kanal Tipi Fanlar (9) AC Yatay Atışlı Radyal Çatı Fanlar (11). Bu Üründen puan kazanabilirsiniz. Birlikte Satın Alabileceğiniz Ürünler.


Fiyatı Düşünce Haber Ver.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar