4 Eylül 2018 Salı

Sokak aydınlatma

Market içi aydınlatma seviyesinin doğru seçilmesi müşterilerin konforlu bir ortamda alışveriş yapmasını sağlarken, mağazada bulunma süresini uzatır. Doğru aydınlatma ile vurgulanan ürünlere müşteriler yönlendirilir. Sektöre glob üretimiyle adım atıp, ilerleyen yıllarda ürün yelpazemizi geliştirerek park-bahçe aydınlatmasında yerimizi aldık.


Sokak aydınlatma

Yol ve sokak için bağlantılı aydınlatma istemleri. IntelligentCity bağlantılı kamusal aydınlatma ile şehrinize hayat katın. En iyi LED sokak aydınlatma armatürü performansını verebilmek için özel olarak tasarlandı.


Farklı LED ve Optik ışıma açılarına göre en iyi ışık seviyesini veriri. Yerleşim ile Adet Power LED den Oluşan IPSızdırmaz Özelliğinde. Eğimli bir yapıya sahip Fantana, estetik bir görsellik sağlar. Dış ortamlarla uyumlu estetik bir unsur olarak tasarlanmıştır.


Akıllı sokak aydınlatması enerji tasarrufu sağlar, güvenliği arttırır. Led sokak aydınlatması ürünlerinin avantajları arasında ise enerji tasarrufuna sahip olması ve ışığı en etkili biçimde güçlü olarak iletebilmesi yer alıyor. Lambalar Komponentler Yeni Ürünler E – bültenlere abone olmak ve size özel hizmetlerden haber almak için kayıt yaptırın.


Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir.


Sokak aydınlatma

Tek yönlü aydınlatma söz konusu olduğundan en çok tercih edilen modellerden bir tanesi direk gövdesinin bükülmesiyle oluşan poligon kesitli konsol tipidir. Vera ile Estetik ve Tasarımın Zirvesinde ! Poligonal modüllerin sıkı geçmesi ile oluşturulan tek parça direk. Modern insan elektrik kullanarak aydınlanma ihtiyacını karşılarken farklı aydınlatma modelleri arasından kendi estetik zevkine hitap eden modelleri seçerek de yaşam alanlarını güzelleştirmektedir.


Tamamı yerli üretimimiz olan aydınlatma direkleri, klasik yol aydınlatma direkleri, nostaljik dekoratif yol aydınlatma direkleri, ve modern yol aydınlatma direkleri, çok seçenekli sokak cadde elektrik aydınlatma ürünlerini bu platformda gezinip cazip fiyatları görebilirsiniz. Sokak aydınlatma yönetmeliği! Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu (KIB-TEK) Müdürü Mehmet S. Gürkan, sokak aydınlatma lambalarının, enerji verimliliği yüksek LED lambalarla değiştirilmesi projesinde ikinci ihalenin de sonuçlandırıldığını duyurdu. Planlı Elektrik Kesintisinden Önce Yapılması Gerekenler. Kaçak Tutanağı Bedel Hesaplama Talebi.


Sokak aydınlatma

Batarya kapasitesi ise 30. Güneş enerjisi ile çalışan solar sokak aydınlatma , solar cadde aydınlatma , bahçe lambası, gün ışığından aldığı enerjiyi, üzerinde bulunan solar modül sayesinde elektrik enerjisine dönüştürerek, içerisinde bulunan aküye depo eder. Elektronik kontrolü sayesinde, hiçbir dış müdahaleye gerek duymadan, hava karardığında otomatik olarak lamba yanmaya başlar. Vatandaşlarımız sokak aydınlatmalarına ilişkin her türlü şikayet,. Bunların yaklaşık kadarı led sokak lambaları, lamba direkleri ve kadarı sokak lambaları şeklindedir.


Güneş Enerjili aydınlatma ürünleri Park Pahçe Armatürleri için Tıklayınız. Pedaş Elektrik Sanayi ve Ticaret A. Adres: Bereketzade, Şair Ziya Paşa Cd. Aydınlatma Arıza Bildirim Formu.


Cemdağ, aydınlatma armatürleri, ekipmanları konusunda faaliyet gösteren Türkiye’de aydınlatma teknolojileri alanında sektörün önder kuruluşlarından biridir. Ana özelliği diğer aydınlatma tiplerine göre araç sürüş yollarını aydınlatmak gayesi ile hazırlanan ve uygulanan projeler olmasıdır. LED ışık kaynaklarının kullanılması için çeşitli çalışmalar yapılmaktadır. Bu tip armatürler aşağıya doğru ışık vermek yerine daha çok yukarıya ışık vermektedir. CADDE VE SOKAK AYDINLATMA.


Cadde ve sokak aydınlatma , sistemleri için kullanılacak olan cadde ve sokak aydınlatma direkleri, uluslararası standartlara, cadde ve sokak aydınlatma yönetmeliğine ve müşterilerimizin şartnamesine uygun olarak ISO ve TSE gibi ulusal ve uluslararası kalite standartlarına tam uyum gösteren sıcak daldırma galvanizle kaplanmakla birlikte, paketlenerek. MADDE – (1) Kamunun genel kullanımına yönelik bulvar, cadde, sokak , alt-üst geçit, köprü, meydan, kavşak, yürüyüş yolu ve yaya geçidi gibi yerlerin aydınlatılması, aydınlatma sınıflarının seçimi, yol aydınlatması özellikleri ve hesapları ile ölçme işlemleri ilgili mevzuat ve standartlara uygun olarak yapılır. Küçük bir toplu iğne yapımından milyonluk şehirleri ve yaşam alanını oluşturmanın başı hayalleri gerçeğe dönüştüren tasarımdır. Arlight, faaliyetlerine Fagerhult Grup bünyesinde devam etmektedir. Araştırmacılar, sokak aydınlatmalarını, ilgili Avustralya Standartlarının yol aydınlatma gereksinimlerini karşılayan LED aydınlatmaya geçirdiler ve yüzde 82’lik bir enerji tasarrufu sağladılar.


Büyükşehir Belediyesi tarafından 1yıldır yanan fenerine yakışır bir biçimde aydınlatıldı. Yeşili, mavisi, eski Şile evleri ve Şile bezi ile özgün dokusunu kaybetmemiş olan Şile’de bölgesel bir aydınlatma projesi gerçekleştirildi. Cadde, sokak , park, bahçe aydınlatmasında kullanılan direkler sekizgen kesitli, mt. Aplik ya da tavana asılan sarkıt modeller bahçe, teras veya balkonlar için kullanışlı ve şık olacaktır.


Polikarbon malzemeden üretilen bu lambalarda dış gövde paslanmaz çelik olarak da üretilmektedir. Genellikle tekli tasarlanan bu lambalar eğer geniş bir aydınlatma ihtiyacı varsa iki ya da üç fenerli şekilde de bulunabilir. Yok hayır, eğer direkte adet sokak aydınlatma armatürü var ise sen bunların tanesini direk fazı dediğimiz yani R-S-T fazlarından hariç, direk aydınlatma fazından beslemelisin. Kampanyalarımızdan haberdar olmak için e-posta adresinizi girebilirsiniz. Her ülkenin kendi aydınlatma uygulamalarına uygun standartları mevcut.


Avrupa standartları uygulanmaktadır, sokak armatürü tasarlarken uygularken bu standart kriterleri göz önünde bulundurulmalı. Yeşillik bir alanı veya bir bahçeyi ön plana çıkartan en önemli dekoratif unsurlardan biri olan aydınlatma , doğru bahçe lambas. Projede işaret edilen yerlere, projede yazılı güç ve cinste piyasanın en iyi malzemesinden mamul projektörler konacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar