14 Eylül 2018 Cuma

Eyquem buji

Eyquem buji

Dünyanın en önemli buji üreticilerindendir. Parça-Araç uyum kontrolü üyelerimize özeldir. Garajdan aracınızı seçerek parça uyum kontrolü yapınız.


Eyquem buji

Yakıt ve havanın temasa geçmesi için bir ateşleme aygıtına ihtiyacı vardır, otomobillerde yakıtın hava ile temas edip yanmasını sağlayan cihazlar bujilerdir. Günümüzde bujilerin tek görevi yakıtı ateşlemek değildir. Size sadece üç örnek verdim bu çoğaltılabilir.


Accent blue için piyasada birkaç farklı buji markası var. NGK LZKR6B10E tırnak aralığı mm 2. CHAMPİON RER8MC tırnak aralığı 0. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Bana EYQUEM marka Fransız yapımı buji verdiler. Merak ettiğim konu ise bu bujiler orjinal midir? Dil bilmediğim için satıcıyla bunları konuşma gibi fırsatım çok olmadı.


Eyquem buji

Bu arada çok zor değiştirdim bujileri ya. Aletsiz takım taklavasız bu işler daha da zor. Daha önce çeşitli sitelerde orjinal yedek parça olarak gönderilen ürünler yan sanayi,çakma tabir edilen made in p. Bu üyeden almış olduğum ürün 1orjinal çıktı. Taksit tablosunda altı çizgili alanlar peşin fiyatına taksit seçeneklerini gösterir. Worldcard: Worldcard özelliği taşıyan (Yapı Kredi, TEB ve Vakıfbank) kartlarınızı kullanabilirsiniz.


World Card seçtiğinizde Yapı Kredi Bankası ödeme sayfasına yönlendirileceksiniz. We use cookies to personalise ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Anasayfa › eyquem › ATEŞLEME SİSTEMİ › BUJİ GRUBU eyqueeyquem ATEŞLEME BUJİSİ.


Yedek Parçada Güvenilir Adres ! Türkiyenin tüm üreticilerini, toptancılarını, toptan alım satım yapan şirketlerini ve perakende firmalarını aynı çatı altında toplayarak yeni nesil ticareti başlatıyoruz. Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz. RFC52LS için alternatif bujiler.


BU ÜRÜNÜ KREDİ KARTINA TAKSİT VE EN DÜŞÜK FİYAT GARANTİSİ İLE ALABİLİRSİNİZ. DOĞRU PARÇAYI DOĞRU FİYATA ALIN ! Bu ürünü, ticari kartınızı kullanarak aya varan taksit seçenekleriyle satın alabilirsiniz. Anadol buji , Ford anadol buji , Anadol buci , Taunus buji kablosu , Taunus buji , Ford taunus buji kablosu ,. TL Kdv Dahil ÜRÜNÜ İNCELE. Clio Kango Megane Logan - 1. P207-P306-P307-P406-Partner-Md Dogan-Era 1. E en iyi fiyatla Shopinle. Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür.


Eyquem buji

Fiyatlarla hemen sipariş verin. Reklamlı ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın. Arkadaşlar merhaba , buji hakkında tecrübe ve birikimlerimi,kullandığım bujiler arasındaki performans farklarını siz megane kullanıcılarıyla paylaşmak istiyorum.


ORJİNAL BUJİ KABLO TAKIMI. BUJİ KALEM F7LDCR BMW TIRNAK EYQUEM ATEŞLEME BUJİSİ Turkoilmarket. BUJİ - BUJİ KABLOSU-BOBİN DIREKSİYON-DİREKSİYON KUTUSU DIŞ GİYDİRMELER(Kapı Bantları v.s) ELEKTRİK (Marş Motoru-Şarj Dinamosu v.s) ELEKTRONİK(Far Kolu-Airbag-Sensörler v.s) FİLİTRE (Yağ filitresi-Mazot filitresi-Hava filitresi v.s). Bayi olmak için Tıklayınız. Bir parçanızda biz olalım!


En ucuz yedek parçalar,Güvenli hesaplı hızlı deneyimli kuruluş,arabanızın alış veriş portalı. Buji arıyorsan site site dolaşma! Listede gördüğünüz tüm ürünler kdv dahil liste fiyatlarıdır. Madeni yağ fiyatları, motor yağı fiyat, benzinli, dizel araba yağları, makine yağları fiyatı, şanzıman yağları, antifriz, gres. BUJİ BASLIGI (ATEŞLEME BOBİNİ UZANTISI) CITR XANTIA- EVASION- XSARA PEUG VALEO.


Saraçları için takım(4adet), orijinal Fransa menşeyli EYQUEM marka tırnak bujidir. Aracınızla tam olarak uyum sağlayacak en kaliteli bujidir. Sizin ambiyane tabirinizle bu eğer lagaluga olarak algılandıysa sizden özür diliyorum. Sizin gibi insanlara yardımcı olmayıda şu andan itibaren kesiyorum Benim sizden ne gibi bir çıkarım vardıki sorarım (bana havale çıkarında size adet buji yollayayımmı dedim) Teessüf ederim.


Iş: (1) İmalat ve içten yanmalı motorlar için buji ve ilgili ürünler satmaktadır. EUR (KDV Dahil) günde temin edilir. Bazi parçalarin degisik montaj tipleri vardir.


Ateşleme Parçaları Kırmızı D8TC NGK D8EA Motosiklet Motosiklet Aksesuarları için Bujiler. T motora sizce performans ve yakıt ekonomisi olarak en uygun buji secimi hangisidir ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar