17 Eylül 2018 Pazartesi

Avustralya priz çevirici

Sipariş Ver Sepete Ekle Tek Tıkla Al. Favori Listeme Git Alışverişe devam et. Avustralya Priz Çevirici 2TL ve ücretsiz kargo ile n11. Priz Dönüştürücü Elektrik Tesisatı Yapı Malzemeleri uygun fiyatları ve GeT taksitli alışveriş seçenekleriyle sahibinden. Buraya gelirken yanınızda çevirici getirmeniz ilk günlerinizi çok kolaylaştıracaktır.


Zira yaşayacağınız jet lag sırasında elektronik cihazlarınızı bile gözünüz görmek istemeyebilir. Prev Article Next Article. Dünyanın bu tarafında fotoğrafta gördüğünüz. Resmi adı ile NEMA 1-15’dir. Bu sistemde topraklama hattı bulunmaz.


Bunlar yaygın kurallardır ama hazırlıklı olmak için gittiğiniz bölgede tam olarak hangi prizin kullanıldığını bilmekte fayda var, bunun için de aşağıdaki listeye göz atabilirsiniz. Artık Dubai priz , Ukrayna priz , İspanya priz , Almanya priz diye ayrı ayrı aramanıza gerek yok. Priz Çevirici modelleri, priz çevirici markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11. Hz cihazınızı 1voltta nasıl çalıştıracağınızı bu harita sayesinde seyahate çıkmadan gerekli çevirici cihazları temiz ederek çözebilirsiniz. Apple AC Priz Adaptörü Değiştirme Programı.


Avustralya priz çevirici

Bazı prizlerde alt kısımdaki yuvarlak girişli priz ucu bulunmaz. Uluslararası fiş ekleri ve USB bağlantısı ile AC Şarj Ofiste, evde kullanım için veya seyahat için idealdir. Dünyadaki elektrik prizleri için fiş adaptörleri içerir.


Tekzen Prizler ve Anahtarlar kategorisi altında yer alan başlığı ziyar et ederek ihtiyaç duyduğunuz ürünü diğer alternatifler ile karşılaştırabilirsiniz. Yapacağınız kıyaslama sonrasında bütçenize ve zevkinize en çok hitap eden ürüne güvenle ve kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Universal Priz Ucu Çevirici Daha Fazla.


Avustralya priz çevirici

Türk-Amerikan-Avrupa- Giriş Yap. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Cevap. Ama kullanılan prizler bizimkilerden farklı. Yani, prizler üç girişli.


Aksi halde, kullanamazsınız. S-link SL-W21 İngiliz - Türk Çevirici Priz Adaptör: Amazon. Merhaba, Giriş yap Hesabım değil misiniz? Yap Listelerim Alışveriş Sepeti. Güç Dağıtım Kutusu 56sw serisi izolatör anahtar.


Bilgisayar Çok Satanlar Dizüstü Bilgisayarlar. Priz ve anahtar modelleri arasından ihtiyacınız olan ürünü bulabilirsiniz. Priz ve Anahtarlar fiyat ve modelleri hakkında detaylı bilgiye Priz ve Anahtarlar sayfamızdan ulaşarak satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.


Gideceğiniz ülkeye ait olan priz girişini mutlaka öğreniniz. Türkiye’den ayrılmadan önce yerel. Mikro Çeviricileri ayrıca, 110V’dan 240V AC’yi destekleyen ve kullanıcıların dünyanın her yerinde prize takabilmeleri için farklı uluslararası AC priz adaptörü ile gelen, DC fiş takımı ile beraber satın alabilirsiniz. Grup priz uygun fiyat ve taksit seçenekleri ile sizleri bekliyor!


Evrensel AB İNGILTERE AU ABD ABD Kanada AC Seyahat priz Adaptörü Dönüştürücü Siyah. Schuko fiş çevirici (WD-9). Prizler Avrupa tipinden çok farklı, adeta bir “Çığlık” suratı. Yanınızda getirdiğiniz her elektronik alet için ayrı çevirici almak yerine bir tane çevirici alıp uzatmayı takarak bu konuyu çok daha.


Tüm elektrikli cihazları kapattığınızdan emin olun. Elektriklik cihazlarınızı prize takılı ya da bekleme modunda bırakmadığımızdan emin olmak hem güvenlik hem de tasarruf açısından içinizi rahat tutacaktır. Tüm muslukların kapalı olduğundan emin olun. Doğalgaz, kombi ya da benzer araç gereçlerin tamamını kapatın. Dolar kaç Singapur Doları yapıyor?


Avustralya priz çevirici

Bugün en güncel kurlar TLkur. Para çevirisi USD ile SGD arasında gerçekleşmektedir. Kıbrıs aynı İngiltere’de olduğu gibi girişli 2voltluk prizleri kullanıyor. Tahmin edilebileceği gibi güneyinde Yunanca ve kuzeyinde Türkçe yaygın olarak konuşuluyor.


Bu nedenle yanına çevirici almayı unutma. Yasak maddeleri bavulunuzda bulundurmayın. Japonya gibi ülkelerin priz sistemi farklıdır.


Bebek Anti-şok Priz Koruma Kapağı Almanya ve İspanya için. Priz çevirici resepsiyondan veriliyor. Giderken terlik götürebilirsiniz.


Tesis metro durağına ve alışveriş alanlarına çok yakındı. Lütfen özel geçmek için bize beyan değeri daha kolay.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar