5 Eylül 2018 Çarşamba

Beyaz spot ışık

TL 3TL (7) USLED 94. WATT COB LED SPOT ARMATÜR 1. SINIF BEYAZ KASA BEYAZ IŞIK HİGHTEK. Yukarı doğru ışık verecek şekilde yerleştirilen spot ışıkları vurgu aydınlatması rolü oynayarak duvarlarınızdaki resimleri veya diğer dekoratif şeyleri öne çıkarır. RAY YOLU VE APARATLARI MEVCUTTUR. LED spotlar tercih edilebilir.


Aynı Gün Kargo - Faturalı - Yıl Garantili - Orjinal Kutusunda - Sıfır Ürün - JET KARGO. Sarı ışık , sıcak ışık , parlak beyaz ışık ? Yeni bir LED lamba (ampul) satın almadan önce bu konuda. Gömme spot aydınlatma ürünleri, ev ve iş yerlerinde güçlü ışık çıkışları oluştururken, uzun süreli kullanım özelliği ile lamba değiştirme gibi bakım işlerine olan gereksinimi de ortadan kaldırır.


Düşük Kelvin değerine sahip ampuller sıcak, daha samimi bir ışık verirken yüksek Kelvin değerine sahip olan ampuller beyaz , daha enerjik bir ışık verir. Pürüzsüz yüzey ve yüksek kaliteli kaplama. Daha da pratik olması açısından gömme spot ışıkları yerine biraz daha dikkat istese de sarkıt şeklinde veya ayaklı spot ışıklarını tercih edebilirsiniz. Bu modelleri yerinden sökmeden sadece ampullerini değiştirmeniz yeterlidir.


Beyaz spot ışık

Mekandaki boş yerinizi de göz önünde bulundurun. Spotlar , seçili bir alana güçlü ışık yönlendiren aydınlatma elemanlarıdır. Yapılan araştırmalar ışığında, kullanılacak mekana göre tavsiye edilen ışık renkleri aşağıdaki tabloda verilmiştir. Bu ürün CE işareti taşımaktadır. Lamba çeşitleri oturma odalarında ya da salonlarda kullanılacaksa hareket edebilen alternatifler değerlendirilebilir.


Ortamın büyüklüğü de spot aydınlatmada hangi. LED Işık Yayan Diyot, bir elektronik devreye sığabilen ve bir doğrultuda elektrik akımı taşıyabilen yarı iletken bir elemandır. Akım aktive edildiği zaman elektronlar negatif yüklü alandan pozitif yüklü alana taşınırlar ve bu hareket ışık üniteleri olarak foton yayan bir enerji üretir. Sarı, beyaz ve gün ışığı seçenekleri arasından mekanınıza uygun ışık rengini tercih edip, gömme spot seçiminizi bu doğrultuda yapabilirsiniz.


Spot Işık Seçimi Nasıl Yapılmalı? Işık gücü de ürünler arasında farklılık oluşturan önemli bir etken olup, bu değer watt ile ifade edilir. Güçlü ışık çıkışına sahip yüksek kaliteli aydınlatma, her an ve her görev için yeterli beyaz ışığı sağlar. Led panel ürünleri şıklığı ile birlikte ideal ışık kombinasyonu yakalırken, siz mağaza sahiplerinede enerji tasarufu sağlamaktadır.


Favorilere Ekle En geç Şubat Cuma günü kargoda. Bayram ve resmi tatillerde kargo firmaları hizmet vermediğinden siparişiniz tatil sonrasında sevk edilecektir. Parlaklığı değiştirmek için, ışık kontrollerinin ortasındaki Yoğunluk halkasının beyaz kısmını sürükleyin. Ayarlanabilir spotlar sayesinde ışığı istediğiniz yöne kolayca yönlendirebilirsiniz.


Beyaz spot ışık

Eğer düz ve sade desenli bir lamba abajurunuz varsa ve dağınık bir ışık istiyorsanız opal ampul kullanınız. Beyaz ışık veren LED lambalı bu gömme spot görsel bir ayrım oluşturmak için çok uygundur. Sağladığı dekoratif aydınlatma, rahat bir atmosfer yaratır. Merkez Mahallesi içinde, ikinci el satılık beyaz ve siyah spot ışık - Yasa led Ayd.


Tam deneyimi yaşamak için ücretsiz uygulamayı indir. Led Aydınlatma gözü yormaz ve ortamdaki nesnelerin doğal rengiyle görünmesini sağlar. Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu.


Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. Siparişler (0) henZhen THEBSE Lighting Store. Genel aydınlatmayı sarı ya da beyaz ışıkla yapmak sizin tercihinize bağlıdır. W spot ampuller 220V olup monofazedir. Her duvarında spot lambalar olan bir ev, çok daha geniş görünecektir.


Philips 15w Beyaz Işık ETasarruflu Ampul. Online alışverişin güvenilir adresi Evidea. Sıva altı led spot kullanım sayınızı aydınlatma yapıcağınız bölgenin genişliğine göre hesaplayınız Bunun için bir uzman yardımı alabilirsiniz. Tüm ürünlerimiz garantilidir. Tipi: Akıllı Ampul Seti Işık kuvveti: 6. Loş bir ışık istediğinizde ise tek yapmanız gereken tavandaki ışığı kapatıp daha az ışık veren bir abajurun ışığını açmak olacaktır.


Beyaz spot ışık

Sarı tonlarında ışık renkleri evde daha sıcak bir görünüm sağlarken beyaz renkler uyarıcı etkisi yapar. Evinizi büyük göstermek istiyorsanız ise tavana vuran spot. Led spot ışık duvar resmi ışık dükkanı kılavuz rayı ışık 10W sıcak beyaz ışık. Led arka plan duvar spot koçanı Dükkanı kılavuzu ışık 10W sıcak beyaz ışık. Yoğun ışık sayesinde iç mekanınızda bulunan her ayrıntı ve özelliği.


Alçıpan tavan uygulamaları ile gerçekleştirilen tavanda spot aydınlatma biçimlerini mekanınızdaki mobilya yerleştirme düzeninize göre yaptırabilirsiniz. LED taban aydınlatmaları ID. Krom Kasa Beyaz Işık Hightek 1TL ile n11.


Beyaz spot ışık

Rahatlatıcı beyaz ışık akşamları yorgunluğunuzu atmanıza yardımcı olacak ve daha iyi bir uyku çekmenizi sağlayacak. Karartıcı anahtarla kolay. English (Global Store) Oturum Aç.


Büyük boyutta görüntülemek için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar