2 Kasım 2015 Pazartesi

Uzaktan kumandalı avize devresi

Uzaktan kumandalı avize devresi

Aynı Gün Kargo Sıfır Ürün. Avize Kumandası modelleri, Avize Kumandası çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. Aşağıda şemasını verdiğim devre bir uzaktan kumanda test cihazı devresidir. Bu projede özellikle küçükken oynamaktan hatta izlemekten bile büyük keyif duyduğumuz uzaktan kumandalı oyuncak arabalarda da kullanılan basit bir dc motor devresi yapacağız. Kullanılan temel bileşenimiz TSOP’dan oluşan IR sensörü devresidir.


Tasarlanan bu proje, herkesin alışık olduğu ampullü aydınlatma sistemlerine ergonomik ve çok amaçlı bir alternatif oluşturmaktadır. Ayrıca tasarlanan bu devre ile güç tasarrufu sağlanarak alternatiflerinin bir adım ötesine geçer. Eğer N1 GittiGidiyor ve Hepsiburada gibi siteler üzerinden kampanyaları takip ederseniz beğendiğiniz avizeleri çok daha uygun maliyetlerle elde edebilmeniz mümkündür. Modern avize modelleri uzaktan kumandalı avize modelleri fiyatları görselleri led ışıkı modern avize çeşitleri renkli salon avize örnekleri antre avize mutfak avize çocuk odası avize oturma odası avize modelleri görselleri… İş evi almakla bitmiyor ! Tavan Avize ve Aydınlatma Modelleri.


En çok beğenilen tasarımlardan birisi, kristal taşlı avize modelleri. Kumanda devre elemanları, çeşitleri, asenkron motor kumanda teknikleri. Modern avize arayanlar için özel olarak imal edilen uzaktan kumandalı avize modelleri ve fiyatlarıyla farklı.


Uzaktan kumandalı avize devresi

Değişik uzaktan kumandalı avize devresi Resimleri. IR uzaktan kumanda uygulamalarındaki en yaygın data formatlarıyla en iyi uyumu sağlar. Başlıktan da anlayacağınız gibi benim böyle bir devreye ihtiyacım vardı ve yaptım. Devrenin açık şeması aşağıda verilmiştir.


RF Alıcı - Verici devreleri olarak basit bir uzaktan kumandalı oyuncak arabanın devrelerini kullandım. Led ışıklı avize tasarımları size lüks görüntü ve lüks kullanım sağlayacak. Siz de kendi güvenliğiniz ve diğer kullanıcıların daha sağlıklı alışveriş yapabilmeleri için, satın almak istediğiniz ürünü teslim almadan ön ödeme yapmamaya, avans ya da kapora ödememeye. RF ALICI VERİCİ İLE UZAKTAN KUMANDALI ARABA Merhaba arkadaşlar bugün yeni bir projemi sizlerle paylaşacağım. Projemizde rf alıcı verici ile uzaktan kumandalı arabanın nasıl yapılabileceğini anlatacağım.


Değerlendirmeleri oku, yaz ve yorum yap. Alışveriş sepetinizde ürün yok. Flip Flop- Flaşör Devresi. Bir alıcı ve bir verici devresi ile uzaktan kumandalı mini bir fan yapımı, basit. Duy Biçimi G(İğne Bacak) Renk Beyaz.


Yorum Yap Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt. Ampuller Fiyata Dahil Değildir. Teslimat Bilgisi: Ücretsiz Kargo En geç Aralık Pazartesi günü kargoya verilir.


Uzaktan kumandalı avize devresi

Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Online sipariş verilebilir. Tasarlanan sistem lamba devresi , RF alıcı-verici modülü, alıcı-verici devresi ve mikrodenetleyicili kumanda devrelerinden oluşmaktadır.


RF modülü ile uzaktan kumanda işlemi yapılmakta olup, aynı zamanda istediğimiz lambaların açılıp kapatılabilmesi için tane buton kullanılmıştır. Mesela bir oyuncak arabayı veya oyuncak bir helikopteri kontrol edebilen uzaktan kumandalar nasıl yapılıyor? En basit şekilde bir uzaktan kumanda nasıl yapılır?


Kendi imkanlarımla bir uzaktan kumanda yapmak istiyorum. Duyun dibindeki dili az yukarı kaldırın, ancak avizenin elektriğini kesin ve kontrol edin kontrol kalemiyle ondan sonra uygulayın: Kısa devre olmasın diye. Duy arızalı olabilir,nötr kablosu kopmuş olabilir. Stokta bulunan size en yakın mağazadan satın alabilirsiniz. Hayatımızın her alanına giren uzaktan kumandalı kontrol sistemleri tüm aydınlatmalara uygulanabiliyor.


Avize modelleri artık günlük hayatımızda karşımıza çok farklı modelleri ile çıkıyor her bütçeye ve zevke göre farklı avize modeli bulmak mümkündür. Son zamanların aydınlatma ürünleri аlаnındа en еtkilеyici taѕarımlardan biri bizе bakarakuzaktan kumandalı avize modelleri olarak kendini göstermiştir. Uzaktan Kumandalı Avize Modelleri 21. Ampül Avize Bahçe ve Dış Aydınlatma Tümünü Gör.


Tamir, Tadilat Gereçleri Matkap Yapı Malzemeleri Dekupaj,. Ledli Kumandali Avize Modelleri. Led aydınlatma uzaktan kumandalı. Dükkanım için özel aydınlatma arıyorum. Otantik Lamba Çeşitleri Otantik Otantik Lamba restorant dekorasyonu tavsiye restourant dekorasyon sukabak su kabak sukabak avize su kabak lamba su kabaklar.


En şık, tarz ve uygun fiyatlı aydınlatmaları satın al. Kullanmak istediğiniz lambanın duyuna normal lamba takar gibi takıp diğer tarafına da lambanızı takarak kolayca kullanabilirsiniz. Model Özellikleri: Kablosuz, uzaktan kumanda ile çalışır.


Uzaktan kumandalı avize devresi

Ayrıca klasik bir avizede dilediğiniz zaman farklı (led) lamba kullanma (mesela uzaktan kumandalı , renk değiştiren, ışık şiddeti ayarlanabilen vs.) şansınız varken, led ışıklı avizede gömülü bulunan ledlere müdahale etme imkanınız yoktur. Duvar Resimleri Boyutlu Duvar Resimleri Aşk Duvar Resimleri Antik Duvar Resimleri Araçlar Duvar Resimleri Çiçek Duvar Resimleri Çocuk Odası. Banyoda, kilerde, dolap içlerinde, garajda, tavan arasında, bodrumda kısacası ihtiyaç duyabileceğiniz her yerde güvenle kullanabileceğiniz, işlevsel, mükemmel bir üründür.


Videoda uzaktan kumanda edilen ışık anahtarının nasıl yapılacağı gösteriliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar