30 Kasım 2015 Pazartesi

Doblo kızdırma bujisi değişimi

Doblo kızdırma bujisi değişimi

DOBLO KIZDIRMA BUJİSİ DEĞİŞİMİ. Autoplay When autoplay is enable a suggested video will automatically play next. Fiat Doblo, Fiat Punto, Citroen ve Opel için de geçerlidir. DMTJ motor tipi araçlara uygundur. Kontrol edin uyarısı kızdırma buji beyniylede ilgili olabilir.


Doblo kızdırma bujisi değişimi

Beyin dediğimiz ünitenin kablo soket bağlantıları aşağıya baktığından toz toprak çamur oksitlenme yapıyor ve bağlantı kopukluğu yaşanıyor ve yine kızdırma bujilerini kontrol edin uyarısı veriyor. Kızdırma bujisi, Doblo, Linea, Grande Punto 1. Farklı bir model, beden veya renkle Ürün Değişimi yapabilirsiniz. Arkadaşlar ısıtma buji değişimi iki aşamada olur bilginize ilk önce ısıtma bujisinini dönebildiği kadar döndürüp zorlandığı yerde bırakıyorsunuz yarım şekilde sonra bi hafta aracı bu şekilde kullanıyorsunuzz bir hafta sonra tekrar kaldığınız yerden devam ederseniz sökmeye rahat rahat çıkıyor üst kapak döküm olduğu ve ısıtma bujisi çok uzun olduğundan.


Dizel araçların kızdırma bujisi değişim periyotları hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum. Bu belirtiler aracınızda mevcut ise sorunun kızdırma bujisi arızası nedeni ile olma ihtimali vardır. Fakat bu belirtiler farklı tip arızalarda da ortaya çıkabildiği için sorunun gerçekten kızdırma bujileri olup olmadığını anlamak için birkaç kontrolün yapılması gerekmektedir. Motor Suyu Biterse Ne Olur Değişimi. Bujilerin Sökerken Kırılma İhtimali:.


Doblo kızdırma bujisi değişimi

Doblo Buji modelleri, doblo buji markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11. Ancak bu biraz da sizin aracı çalıştırmanıza göre değişecektir. Değiştirme ve sökme aşamasında bu kaynama sebebiyle kırılır. Bugun aracımı bakıma götürdüm kontrol sırasında kızdırma bujisinin patlak olduğunu söyledi. Listelenen yedek parçalar aşağıdaki özelliklere sahip araçlar ile uyumludur.


Bu önemli her şeyin kökü veri yazma okumaya dayansa da pratikte farklı işler. Fiat Linea ön ısıtma bujisi değişimi nasıl yapılır. Anasayfa ›› fiorino ısıtma bujisi değişimi. BUJİ DEĞİŞİMİ NASIL YAPILIR? Opel Corsa kızdırma bujisi değişimi ? JTD - Fiat Punto Doblo Palio Albea Fiorino Linea İdea Grande Punto Alfa Romeo Mito BOSCH.


Doblo kızdırma bujisi değişimi

S simgesi aydınlanmışsa, SPORT function etkinleştirilmiş demektir. Mercedes vito arza isitma isigi yandi, clio kızdırma. Kategori: Linea: TL den başlayan taksitlerle! Bu ürünün size özel fiyatıdır, Sepete ekleyin fırsatı kaçırmayın!


Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun gereği uygulamalar esastır. Fiat model aracınız ile tam uyumlu Buji stoklarımızda bulunmaktadır. Fiat için yazılan Birmot ve Doblo şikayetleri için tıklayın!


Fiat hakkında kullanıcı yorumları, Birmot ve Doblo şikayetleri sikayetvar. Belediyesi Köpek Saldırıları Arttı! Bunu farkettiğim iyi oldu.


Artık muadil buji olmaz diyenlere bu resmi gösterebilirim. Stop Sinyal Lambası Sis Lambası Stop Lambası Tavan Lambası Cam Temizleme Silecek Fırçası. Mtj Doblo Albea Palio Linea Fiorino Punto,.


JTD: GENEL: Yönetim Bilişim Sistemimizde, Ankara Yazılım ERP Sistemi Kullanılmaktadır. TL fiyat ve PTT Kargo güvencesiyle. Her kırk bin kilometrede bir kontrol edilmeli ve ihtiyaç halinde değişimi yapılması gerekir. Sadece buji değil buji kablolarını da kontrol etmek gerekir. Etkili bir ateşleme ve performans içim kaliteli buji ve buji kablosu kullanmak gerekir.


Fiat Parçaları TIKLA fiat 500l fiat albea fiyatları fiat araba fiat doblo 0. Bu sitenin tüm özelliklerinin düzgün çalışması için Javascript çalıştırma özelliğinin açık olması gerekiyor. Benzinlide ateşleme dizelde ise kızdırma. Soğutma ve ısı değişimi ekipmanı. Lütfen Aranacak Kelime Giriniz. Oto Öztürk Merkez: Beşevler Küçük Sanayi Parkoop Parçacılar Sitesi 48.


Kontak açıldığında kızdırma bujilerini devreye sokan marşa basılıp motor çalıştıktan birkaç saniye sonrada devreden çıkaran parça. Röle arızalandığında ilk çalıştırmada sıkıntılar yaşanır. Motorun ilk çalışması uzun süredesarsıntılı ve gürültülü olur. ALFA ROMEO - 1(936) - 2. Bende güvendiğim, bildiğim, herzaman gittiğim ustama arabayı. Dizel motorlar soğukken ilk çalıştırmada, hem motor hem de emilen hava soğuk olduğundan sıkıştırma sonucu hava-yakıt yeterince ısınamaz ve motor çalışmaz.


Açıklama Doblo Palio Albea 1. Türkiye’de online oto yedek parça satışı yaparak perakende oto yedek parça satışına hız kazandırmıştır. Ayrıca bizi diğer tornacılar ile karıştırmayın biz kızdırma bujisi değiştirme ve çıkartma işlemlerinde uzmanız işinizi titizlik ile yaparız içiniz rahat olsun. Dizel motorlarda buji bulunmaz kızdırma bujisi denilen bir parça olur ama o parçanın konumuzdaki buji ile uzak yakın alakası olmadığı gibi işlevi de sadece motor çalışmadan evvel silindirlerin içini ısıtmak. Başka bir yazımızda dizel motorlu araç sahipleri için buna da değineceğiz. Fiyat ve ürün bilgisi için.


Zaten Bujinin üzerinde yazar bu kod.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar