19 Kasım 2015 Perşembe

Fiber optik aydınlatma sistemleri

Modern toplumlarda ışık, kaliteli ve güvenli bir yaşam için en temel ihtiyaçlardan birisi haline gelmiştir. Aydınlatma tesisatında verimlilik ve ekonomi kadar önemli olan bir diğer konu ise estetiği ve görünüşüdür. Bunun yanı sıra fiber optik aydınlatma ile ilgili kişiye özel tasarımlar yaparak projelendirme ve uygulama hizmeti de vermektedir. Hayal ettiğiniz hemen her şeyi uygulayabilirsiniz. Yurtiçi ve yurt dışındaki LED aydınlatma çözümlerinin tasarımı, üretimi ve uygulamasında çağdaş aydınlatma tarzı.


Yasam alanlarınıza muhtesem bir görsellik eklemek icin tüm gücümüzle calısmaktayız. Sizlerde bu ayrıcalıklı aydınlatma sistemlerinden yararlanmak isterseniz bizimle iletisime geciniz. Bu sistemin en büyük farkı ışık kaynağının uzakta konumlandırılmasıdır ve ışığın fiber optik kablolarla taşınır. Bunların yaklaşık kadarı fiber optik ışıklar, fiber optik ekipmanları.


Sfp Sitemizde bulunmayan diğer planet ürünleri ve. Güneş ışığıyla aydınlatma sistemleri. Işığın istenilen bölgelere taşınması.


Lumeled LED Aydınlatma Sistemleri ile LED aydınlatma armatürleri fiber optik yıldız tavan uygulamaları konusunda uzmanlaşmış ekibi, konusunda profesyonel teknik ekibi proje bazlı isteğe özel uygulamalar ve yüksek kalitede üretilmiş ürünlerini sizlere sunuyor. Odada bulunan sensör aracılığı ile karanlık bölgelerin tespit edilerek armaturlerin o yöne doğru dönerek aydınlatma işlevini gerçekleştirdiğini düşünün. Sizce bu sadece bir hayal mi?


Bakır hatlara nazaran deniz altı iletişim yollarında , sistem odalarında, veri merkezlerinde, şehirlerin şebekelerinin bağlantısında ön plandadır. Hızlı Ürün Arama Detaylı Arama. Floresan ışıkları, yıldırımlar, elektrik motorları veya diğer kabloların elektriksel yükünden etkilenmeyen fiber optik kablolar enerji de yaymadığı için diğer iletişim sistemlerini etkilemez. Fiberli PSL Elektronik San. Bu özelliği sayesinde her tasarımlarınızı hayata geçirebilirsiniz.


Fiber optik aydınlatma sistemleri

Avize için kullandığımız fiber optik kabloların genel ismi PoliMerMetalAkrilik (PMMA) dir. Metalik kablolarda, iletkenler arasında kapasitans ve iletkenler boyunca indüktans meydana gelir. FOİ yılı aşkın tecrübesiyle fiber optik , güvenlik ve ağ ürünlerinin satışını, servisini ve projelendirmesini yapmaktadır. MOBOTIX Yılın Partneri Ödülü’ne layık görüldük. Lazer kaynağı ile gönderilen lazer ışınları, tüm sistemi dolaşarak software üzerinden bilgi akışı sağlamaktadır.


Işık kaynağı ışık üretimini, fiber optik kablo ise ışık taşıyıcısıgörevini üstlenir. KOZA ENERJİ özellikle fiber optik ağının alt yapı olarak kurulmasında gerekli olan çalışmaları yapmaktadır. Flexmat malzemelerinin arasında Transparent serisinin en büyük özelliği içerisindeki ışık kaynağını göstermemesi ve homojen bir şekilde ışığı dağıtmasıdır.


Yapılara değer katan tasarımlar. Gergi Tavan için Led Aydınlatma Montajı. Piyasada birden çok fiber optik sistemi vardır, bu sistemlerin bir kaçı şöyledir: Her polariteleri ayrı ayrı fiber optik çekirdek ile taşıma sistemi. Türkiye için çekirdek fiber demektir. Pek sağlıklı olduğunu söyleyemeyiz.


Her uyduyu ayrı ayrı çekirdek ile taşıma sistemi. IP yönelimli teknolojiye yeniliyor, buna rağmen analog benzeri SDI sıkıştırılmamış dijital sistemler bazı özel uygulamalarda önem kazanıyor. Etiket Arşivi: fiber optik aydınlatma. Kendi üretimimiz olan tek renk ve RGB – White (kırmızı, yeşil, mavi ve beyaz) fiber optik ışık kaynağını dokunmatik kumanda ile istediğiniz renkte sabitleyebilirsiniz. Bilgileri: a) Adres : Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A. Mahallesi Anadolu Bulvarı 149.


Fiber optik aydınlatma sistemleri

MM(METRE) SPOT AMPÜL KASASI(ASMA TAVAN) KROM. Gaz Tespit Etme Sistemleri. FİBER OPTİK AYDINLATMA KABLOSU 1. Yangın Söndürme Sistemleri. CCTV (Kamera) Çalışmaları. Ex-Proof Montaj Çalışmaları.


Acil Aydınlatma Sistemleri. MEKAN AYDINLATMA ÜRÜNLERİ. AKILLI EV OTOMASYON SİSTEMLERİ. AMPUL VE AYDINLATMA KOMPONENTLERİ. Kumanda pano sistemleri , Dış alan ve cephe aydınlatma sistemleri.


ALTERNA AYDINLATMA MÜHENDİSLİK SAN. ST TİPİ KONNEKTÖR Genellikle fiber Patch Panellerin çıkışlarında bu tip konnektör kullanılır. SC TİPİ KONNEKTÖR Genelde Switch’lerde bulunan bir giriş türüdür.


Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Havadan Karaya Füze Sistemleri. Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Maaşları.


Fiber optik aydınlatma sistemleri

Kamera Sistemleri , Alarm Sistemleri , Kablosuz Alarm Sistemleri , Güvenlik Sistemleri , Dome Kamera İncele.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar