23 Kasım 2015 Pazartesi

Barisol tavan aydınlatma

Barisol tavan aydınlatma

Barrisol ışıklı tavanlar diğer dokular , lake , saten , süet , metalik vb. Detaylar Bu projede Barrisol uygulamalarinin daha fazlasini görünüz. Garantimi aktive ediniz Daha fazla bilgi için bizi aramakta tereddüt etmeyiniz. Hem elektrik tasarrufu sağlar ve daha estetik bir görüntü verir.


Uzun Ömürlü ve Yıl Garantili. Germe tavan aydınlatma sistemleri bir çok ev ve iş yerlerinde ve ihtiyaç duyulan her mekana uygulanmaktadır. Son zamanlarda sıkça görmeye alıştığımız dijital baskılı veya halk arasında barisol diye adlandırdığımız gergi tavan sistemleri zamanla içeriden kirlenmesi toz veya yabancı maddeler oluşması lambaların yanmaması veya yarısının yanıp diğer yarısının sönük olması veya ışığın yeterli olmaması durumunda. Tavan baktığınızda bulutları ve güneşi görürsünüz.


Sanki üzerinizde bir tavan yok ve havaya bakıyormuşsunuz gibi bir duygu yaşarsınız. Böyle olmasıyla beraber mekan daha geniş ve ferah gözükür. Bu sebeple en çok tercih edilen barisol tavan sistemleridir.


Bir çok mağaza ve Alışveriş merkezlerinde tavan dekorasyonu ve tavan aydınlatmaları ile hizmet vermekteyiz. Bu hizmetlerimizde 1müşteri memnuniyetini sağlıyoruz. Tüm bayilerimize ve satış noktalarındaki satış personellerimize aylık olarak eğitimler veriyoruz. Barrisol her forma girebilen, son derece şık ve özgün tasarımlar sunan sıradışı bir malzemedir.


ANKASTRE VEYA SIVA ÜSTÜ HER TİP AYDINLATMA ARMATÜRLERİ, ANEMOSTAT, DEDEKTÖR, SPRİNGLER, IŞIKLI LEVHA, GÜVENLİK KAMERASI VB. S ve yıldır Türkiye ve çevre ülkelerde BARRISOL ürünlerinin tek yetkili temsilciliğini üstlenmiş TEKNO ailesinin emeklerine de. Kurulumu fazla zaman almayan barisol tavanlar istenilen her yapıya göre şekil alırlar.


Barisol tavan aydınlatma

Isıtma, havalandırma, aydınlatma , aynalı gibi çok çeşitli seçenekleri sunan barisol tavan fiyatları da oldukça uygundur. Barisol tavan ısı formuna göre şekil alabilen, en çok tercih edilen tavan sistemleridir. Barrsiol tavan olarakta tabir edilmektedir. Aslında pvc gergi tavan markası olarak türkiyeye girmiştir.


Wyndham Grand İzmir Projemiz. Baklava Dilimli Ayna Bir apartmanda veya evde benzersiz bir iç mekan oluşturmanın birçok yolu vardır. Barisol gergi tavan kişiyi rahatsız etmeyecek şekilde aydınlatma sağlar. Uygulanan aydınlatma sayesinde göze rahatsızlık vermez ve ortamı uygun şekilde aydınlatır renk olarak beyaz ve gün ışığı modelleri ile farklı ortam yaratılır aydınlatma. Düz, dairesel ve diğer geometrik formlu tavanların yanı sıra tonoz ve kubbe gibi.


K Watlık led armatürler kullanmayı düşünüyorum. D ARG gergi tavan sistemleri olarak, dilediğiniz ölçülerde led panel aydınlatma ürünleri üretiyoruz. Reklam sektörünün vazgeçilmez duvar ve tavan uygulamalarında başı çekmektedir. Bamax gergi tavan kumaşları uzun ömürlü ve tam yıl garantilidir.


Halk arasında germe tavan , barisol tavan , barrisol tavan veya barisol aydınlatma olarak bilinir. Transparan gergi tavan kişiyi rahatsız etmeyecek sekilde kusursuz bir aydınlatma sağlar. Kuoförlerin de kullandığı gergi tavan aynı zamanda aydınlatmayı üst seviyelere taşıdığı gibi enerjiden ve faturadan da tasarruf etmenizi sağlıyor. LED aydınlatma ile istenilen renk yansıtabiliniz.


D-Üç boyutlu gergi tavan , resimli gergi tavan , led ışıklı gergi tavan , transparan gergi tavan , fiber optik aydınlatma , resim baskılı gergi tavan , kişiye özel germe tavan , 3d aydınlatma motaj. Bulunduğu alana derinlik duygusu katan ve estetik bir görünüm sağlayan bu dekoratif ürün, ısıtma yöntemi ile istenilen forma girebilmektedir. AFM, afmgrup, AFMGRUP afm.


Işığı homojen yayılmasını sağlayarak aydınlatma elde edilir. Homojen aydınlatma kumaş veya pvc membran arkasında led. Banyoda gergi tavan ve aydınlatma uygulamalarını görmek için. Yatak odasında gergi tavan ve aydınlatma uygulamalarına örnekler. Ofis ve işyerlerinde gergi tavan ve aydınlatma uygulamalarını görmek için.


Her tip aydınlatma armatürleri anemostat, dedektör, sprinkler, ışıklı levha, güvenlik. Gergi tavan modeleri montajı yapılır. Evin her köşesine göre degisik ölçü ve modellerde barisol uygulaması yapılabilir.


Ev ve ofislerinizde, banyo mutfak barisol tavan , asma tavan , niş, alçı sıva, boya badana,. Hemen ardından, gergi tavanda uygulanacak film ısıtılarak gerilmeye başlanır. Aydınlatma takviye halkası.


Isınan film ile tavan dokusu elastikiyet. Ankara barrisol tavan , gergi tavan fiyatları, gergi tavan modelleri, gergi tavan resimleri, manzara gergi tavanlar , boyutlu tavan , resimli tavan , Ankara gergi tavan , Ankara germe tavan ,. Baskıda kullanılan malzeme 1Alman menşeili malzeme olup UV baskı ile sağlığa zararsız ve kokusuz boya ile işlem yapılmaktadır. Gerrmax gergi tavan her forma girebilen, son derece şık ve özgün tasarımlar sunan sıradışı bir malzeme yapısına sahiptir. Bakım gerektirmeyen ve geri dünüşüm özelliği olan çevreye duyarlı bir üründür.


Ayrıca halk arasında, ışık kaynağını göstermeden ışık vermek için kullanılabilen malzeme olarak da bilinir. Bir Ankara gergi tavancı olarak Barrisol gergi tavan sistemlerinde germe tavan içinde gizlenen ve ışık gösterileri sunan arka plan led aydınlatma malzemelerinin montajının nasıl yapıldığı, ölçü ve aralıklarının neye göre ayarlandığını kısa açıklamalarla anlatmaya çalışacağım. Genellikle iş yerlerinde tercih edilen transparan germe tavan , yalın ve kaliteli yapısı ile evlerde de tercih edilebilir. DPS pvc gergi tavan sistemi sıra dışı yapısı ile C ile C arasında ısıtılarak istenilen forma girebilen, çeşitli renk ve dokularda, pvc esaslı membranların özel aluminyum profillere gerilerek uygulanması tekniğidir.


Barisol tavan aydınlatma

Yüksek ışık geçirgenliği sayesinde endirekt ve homojen aydınlatma sağlayan tek üründür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar