9 Kasım 2015 Pazartesi

3 Çipli şerit led trafosu

TÜM ÜRÜNLERİMİZ GARANTİLİ VE FATURALI ÜRÜNLERDİR. ARIZA VE DEĞİŞİMLER FİRMAMIZ TARAFINDAN KARGO ÜCRETİ ALINMADAN SORUNSUZ ŞEKİLDE YAPILMAKTADIR. Genellikle kaliteli bir çipli şerit LED için metrede amper akım gereklidir.


3 Çipli şerit led trafosu

LED çeşitleri en çok tercih edilenler arasında yer almaktadır. LED modelleri arasında silikonlu olanları ve silikonsuz olanları bulunmaktadır. Dilediğinizi satın alarak LED aydınlatma işlemini tamamlayabilirsiniz.


Led uygulamasında, kullanılan her metre şerit led için Amperlik led trafosu hesaplanmalıdır. ERİT LED - çip Şerit Led. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Uzun Ömürlü (İki kat güçlendirilmiş şerit ). Daha çok vitrin, dekoratif, ekdirekt veya kabin aydınlatmalarına uygundur.


3 Çipli şerit led trafosu

Ledlerin sorunsuz şekilde çalışabilmesi için ürününüzün voltajına uygun Şerit led trafosu kullanmanız gerekmektedir. RGB, SM çipli şerit led modellerini en uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. A çektiğini belirtmişler.


LED alırken en önemli faktörler den biride çalıştırmak için kullanacağınız adaptör tipi ve gücüdür. Mekan Şerit Led 5mt - Beyaz. Bu Üründe daha yüksek ışık verdiği için çok tercih edilen bir aydınlatma ürünüdür. LED ’lerin çok geniş kullanım alanı bulunmaktadır. Burda önemli faktör herbir smd çip ledin büyüklüğü boyudur.


Led Trafosu seçimi yazısını inceleyin. SMD paketlerin farklı ölçüleride vardır. Buraya kadar anlattığımızı şerit LED konusunun önemli bir kısmıydı. Sanırım kafanızdaki Şerit LED kavramı oldukça netleşmiştir.


Led modelleri ve en ucuz fiyatı. LedFiyatları,karşılaştırmaları,kullanıcı yorumları,özellikleri,videoları Cimri. V 5A Şerit LED Trafosu Slim Metal Kasa Kamera Adaptörü. Ben magazamda 1metre cipli led serit döşettim. LED Şerit Güç Kaynağı Hesaplama,.


Metrede ledliyken metrede 1led varmış gibi ışık alırsınız. Led şerit ya da led adaptör mü arıyordunuz? LED şerit ve led trao sistemlerinde uygun fiyat, kalite ve taksit seçenekleri Tekzen. On Systeşerit led , şerit led çipli , şerit led bayi , çipli silikonlu şerit led fiyatları , çipli şerit led adaptörü , şerit led çeşitleri.


Tek çipliler genelde aksesuar için kullanılır. Teknik Bilgiler Ekipmanlar. Stoklara giriş tarihi hakkında bilgi almak için İletişim Bilgileri sayfamızdaki form aracılığı ile bizlere ulaşabilir ve bilgi alabilirsiniz.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Aydınlatma Armatürlerin de ye varan indirim oranları. Kapıda Ödeme Seçeneği, Kredi Kartına Taksit ile satış. Yorumlar (0) İncelemeler.


Kesin değerler her ledin kendi sipariş sayfasında belirtilmektedir. LED ‘in metresinin çekeceği akım miktarı LED üreticileri tarafından sağlanır. Böyle bir ayrıntılı hesaplama bilen arkadaştan yardım istiyorum. Bol kazançlı alışverişler dileriz ! Double PCB yüksek ışık gücüne sahip iç mekan yada dış mekan şerit ledleri sitemizde bulabilir, güvenli ödeme sistemi ile kolayca satın alabilirsiniz. Cata 2Volt Çipli Şerit Hortum Led Cata 2Volt Çipli Şerit Hortum Led Çeşitleri Ledavm Stoklarındadır.


3 Çipli şerit led trafosu

Yüksek ışık gücü, düşük enerji tasarrufu ile su geçirmez IP koruma sınıflı Cata şerit hortum led çeşitleri ledavm. Akım Trafosu Alçak Gerilim Akım Trafosu Ayrılabilir Akım Trafosu Baralı Akım Trafosu. LEDPA Çipli Şerit Led RGB Met. Firmamız led projektör, wallwasher, havuz armatürü ürünlerinin yedek parça olarak power led , driver lens ve benzeri birçok ürünün ithalatını ve üretimini yapmaktadır.


Led alırken dikkat etmeniz gereken en önemli husus, metre ile amper çarpımıdır. Almak istediğiniz metre kaç ise (2) ile çarpılır. TL 2TL Kampanyalı Ürünler.


LED TRAFOSU SALYANGOZ Ürün Grupları. SOSYAL MEDYADA BİZİ TAKİP EDİN. Sosyal medyaya özel indirim ve kampanyalardan ilk sen haberdar ol, fırsatları yakala! TL Led Şerit Beyaz Led Mt. Cm Led Wallwasher Boş Kasası Sepete Ekle.


Trafo girişi 2volt çıkışı volttur. Ters bağlantı garanti kapsamı dışındadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar