12 Kasım 2015 Perşembe

Çakmak girişli pompa

Artık el pompası ile saatlerce süren şişirme işlemlerine vakit ayırarak zaman kaybetmeyecek ve yorulmayacaksınız. Araç Oto Bisiklet Motosiklet Pompası Göstergeli Ayak Pompası. Sadece aracınızın çakmak girişine takın ve lastik vana üzerinde evrensel adaptör kayma ve şişirmek için herşey hazır. PSİ - VOLT - ARAÇ ÇAKMAK GİRİŞLİ.


Çakmak girişli pompa

Hafif ve Kompakt Tasarım, Çok Rahat Taşınabilir ve her yere götürebilirsiniz. TEKERLEK KOMPRASÖR ÇAKMAKLIK GİRİŞ BİSİKLET BOT TOP ÇAKMAKLIKLI PRATİK KOLAY TAMİRAT ONARIM BAGAJ. Arkadaşlar aracımda bulunan pompayı çakmak girişine takıp çalıştırmam gerekti. Aracınızın lastiği indiğinde yolda kalmaya son!


Araç çakmak girişine bağlayarak aracınızın lastiğini şişirmenizi sağlayacak lastik şişirme pompası sizi yolda kalmaktan kurtaracak. Pompanın ürün özelliklerini okuyun, herhangi bir amper değeri belirtilmişmi kontrol edin. Yaşam Deposu Daha Ucuz ! Bu ürünü ilk yorumlayan siz olun.


Çakmak girişli pompa

Stok Durumu : Stokta var. TEKSAN TTP-0A Küçük Boy Sıvı Transfer Pompası Anahtarlı Volt (Tır,Traktör,Tekne,Yat) Adet 1. TL TEKSAN TEKSAN TTP-0Sıvı Transfer Pompası Dıştan Aktarma Volt 29TL TEKSAN TEKSAN TTP-0Sıvı Transfer Pompası Dıştan Aktarma Volt. Vardığım sonuç ayak pompası ile şişirmenin çok yavaş olacağı, çok uğraştıracağı yönündeydi.


Gene yukarıda bir arkadaşın önerdiği black and decker marka ürünü bayağı araştırdım ve almaktan son anda vazgeçtim. Elektrikliler bana daha kullanışlı geldi. Sintine Pompaları Tamir Takımları Tır Yedek Parçaları Trafik Ürünleri Traktör Aksamları DİĞER KATEGORİLER Endüstriyel Mutfak Ekipmanları Anne, Bebek ve Oyuncak. Renumax - Araç Çizik Giderici Set. Aldığım şişme yatağın yanında verilen 220v girişli pompa , yatağı oldukça hızlı bir şekilde şişirebiliyor.


Çakmak girişli pompa

RÜN DETAYARI Airhead 12V pompa. Devre dışı bırakılabilir basınç ayarı 1. Bot Şişirme Pompası Volt Araç Çakmak Hava Pompaları - Araçların çakmaklık girişi ile çalışan bot motoru intex marka veya altis marka ile farklı markalara ait araç çakmaklığı pompası bulunmaktadır. Tekne, Yat ve Marin Malzemeleri,tekneyatshop,Sintine Pompası , radar, sonar, balık bulucu, şişme bot, tekne merdiveni, tekne fırını, lomboz, akü, seyir feneri, can simidi, can yeleği, radar, reflektör, tekne motoru, pusula, kumanda teli, tekne direksiyonu, tekne çapası. Notlar - Kredi kartıyla taksite kadar peşin fiyatına sipariş verebilirsiniz. Bitenekadarcıların trafiğe çıkmadan, spor aktivilerinde, tatil günlerinde vb.


Sabah uyandığınızda arabanızın lastiği inmiş olabilir ya da uzun yolda lastiğiniz patlayabilir. Bilgileri gün içinde ücretsiz iade. BU ÜRÜNÜ ARKADAŞLARINLA PAYLAŞ.


Endüstriyel mutfak ekipmanları sahlep makinesi ve çay kazanı gibi binlerce ürün, İstoç toptancılar çarşısından ucuz kaliteli ürünler. Fiyat ve özelliklerini inceleyin, güvenle satın alın. V olduğunu,kompresörün kablosunda kırıklık veya kesik olmadığını, 10A çıkışa sahip olduğunu kontrol.


Hava Kompresörü Bar 2Psi Hava Pompası ANINDA KARGO ÜCRETSİZ,. Pompa Şişirme Pompa Kdv Dahil 5TL. Satmak İstediğiniz ve 2. El Ürünlerinizi Yükleyin ve Satışa Başlayın. Mağaza Açma Ücreti Yok, İlan ve Ürün Limiti Yok.


Girin ve Satışa Başlayın. Yapmanız gereken sadece aracınız çalışırken aracınızın çakmak girişine hava kompresörünü bağlayarak şişirmek. Siparişlerim İletişim Hakkımızda.


Bahçe İlaçlama Pompaları. Yakınlaştırmak için hafifçe dokunun veya fareyle üzerine gelin İndirimli Fiyat! Araç veya bisiklet lastiklerini şişiririr. Deniz botu, şişme yatak veya futbol topunuzu şişirebilirsiniz.


Türkiyenin Ücretsiz İlan ve Alışveriş Sitesi. USB port bu yeni ürünümüzü teknede,arabada veya motosiklette çakmak girişine sokup akülerin voltajını ve ortam sıcaklığını ayrı satırda görebiliyorsunuz. Fakir Buddy Araç Süpürgesi TL.


Class ZD-1Metal Lehim Pompası. TL ve üzeri ÜCRETSİZ KARGO. Koşullarını öğrenmek için tıklayınız! TL 70TL İndirim. Usb girişli sarzli çakmak. Favorilere Ekle Teslimat : - Ocak.


Çakmak girişli pompa

Bes foxiyonlu masaj zahiflama kemeri. Tüm ödemeleriniz güvenli ödeme sistemi ile alınmaktadır. Emlak - Araba - Daire - İş İlanı gibi sayısız kategoride ücretsiz ilan ver.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar