25 Kasım 2015 Çarşamba

Elektrik kontaktör

Elektrik kontaktör

Daha Fazla Bilgi Daha Az Bilgi. Bu alanda yapılan yatırımlar, ortaya çıkan yeni ürünler ve elemanlar internette alışverişin de yaygınlaşması ile farklı bir boyut kazanıyor. Kontaktör İle Aşırı Akıma Karşı Koruma Sağlanıyor!


Elektrik kontaktör

HYUNDAİ HEAVY INDUSTRİES ELECTRO ELECTRİC Türkiye distribütörlüğünü yapmakta ve Türkiye endüstri sektörüne yön veren firmaların başında gelmektedir. Siemens kontaktör , uzaktan kontrol ayrıca düşük ve yüksek devreleri kontrol imkanınızda olucak ! Uygun fiyat avantajından yararlanın. Bireysel veya kurumsal elektrik malzeme ihtiyaçlarınız için dilerseniz toptan elektrik malzemeleri veya perakende elektrik malzemeleri siparişi verebilir online olarak kredi kartı ile satın alabilirsiniz. Dünyaca ünlü markaların Türkiye Distribütörü.


SSL sertifikasına sahip güvenlik sistemi ile korunmaktadır. LP Industry Tool Store. Sipariş (1) İstek Listesine Ekleyin. Kaçak akım rölelerinden farkı yüksek akım çeken devrelerde kullanılmasıdır.


Elektrik kontaktör

Sigortalı Sigortasız Yük Ayırıcılar. Sizleri de standımızda görmekten mutluluk duyarız. Yardımcı kontaklar ise kumanda, sinyal ve uyarı amaçlı kullanılır ve daha düşük akım taşıma kapasitesine sahiptir. Siemens elektrik malzemeleri, operatör panelleri, dijital elektronik sayaçlar ve simens şalt malzemeleri, hırdavat ürünlerinin satışını yapan firmanın satış sitesi. Busbar Dağıtım Sistemleri.


DIN ray modüler cihazlar. Elektrik Dağıtım Panoları. Güç ve Enerji İzleme Sistemleri. Kesintisiz Güç Kaynağı (UPS) Kompanzasyon Bileşenleri.


Aşırı yük işletme şartları dahil,normal devre şartlarında akımları kapamaya,taşımaya ve kesmeye yetenekli uzaktan kumanda edilebilen anahtarlama düzenekleridir. AR-GE) , üretimde, modüler Din Rail ürünlerinde (ray ürünleri) , röleler, kontrol ürünleri, inverterler, statik yol vericiler, transformatörler, otomatik gerilim regülatörleri, kondansatörler, sigorta şalterleri vb. Teknik Paylaşım Platformu, teknik içerikli bilgi ve tecrübelerin paylaşımı için teknik elemanlar tarafından hiçbir maddi çıkar söz konusu olmadan kurulmuştur. KNK kapasitörler endüktif tüketicilerin güç faktörü düzeltmeleri için (Transformatörler, elektrik motorları, Redresörler) 6V gerilime kadar endüstriyel ağlarda kullanılır. Lamba yüklerinin güvenli şalterlenmesine yönelik DIL L kontaktörleri her tür lamba ile ilişkili akım girişini kaydeder.


DILA Yardımcı kontaktörler. Bunun avantajı, özellikle artık AC kontaktörler ile aynı boyuta getirilmiş olan DC kontaktörlerinde göze çarpmaktadır. Böylece planlama, mühendislik ve takma işlemleri çok daha kolaylaşmış ve kontrol akımının başka bir müşteri için değiştirilmesi gerektiğinde bile duyulan kontrol.


Elektrik kontaktör

Termik röleler ile kullanıldığında ise cihazları ve tesisleri aşırı yük akımlarına karşı korurlar. Kontrol İstasyonları ve Bağlantı Sistemleri. Endüstriyel Otomasyon Servisleri. EcoStruxure Asset Advisor.


Günümüzde çok çeşitli kablo pabuçları, sıkmalı ek mufları, monofaze, iki fazlı ve trifaze izoleli baralar, nötr topraklama baraları üretmektedir. Alışveriş Listeme Ekle Karşılaştırma listesine ekle. TL KDV Dahil Vergiler Hariç: 20TL. Kompanzasyonda kullanılan kontaktör ve sigorta seçimi doğru kompanzasyon için çok önemlidir. Peki pratik bir biçimde bu seçimi nasıl yapabiliriz?


Rölelerin kontaklarından büyük akımlar geçrilmek istendiği takdirde röle yerine alternatif olarak kontaktör kullanılır. SİEMENS KONTAKTÖRLER - SİRİUS KONTAKTÖR. ELEKTRİK MALZEMELERİ - PANO MALZEMELERİ. KUTU ADET=STOK SORUNUZ.


Frekansı olan bir şebeke de bu manyetik alan saniyede 1kere sıfır olur, 1kerede maksimum değere ulaşır. Bina Yönetim Çözümleri Servisleri. Kontaklar kontaktör ’ün güncel taşıma kısmıdır. Bir kontaktör ’ün üç bileşeni vardır. Bu güç kontakları, yardımcı kontaklar ve kontak yayları içerir.


Yılbaşı Aydınlatma Süsleri. Ledli Karışık Süslemeli Karakterli. Zamanla kontaklar elektrik arkı nedeniyle iletkenliğini kaybeder ve birbirlerine yapışırlar. Tek faza ve iki faza kalan motor nedeniyle termik atar.


DC Akım için kontaktör seçimi : Doğru akımda arkın söndürülmesi alternatif akıma göre daha zordur. Ark, termik etki sonucu kontak malzemesinden kopan elektron ve iyon akımıdır. Bu donanım konutta veya ticari bir işletmede bulunan elektrik bozulmalarından etkilenecek cihazları korumak amacıyla çok yardımcı olabilmektedir. Bozulma filtresinin kontaktöre bağlantısı.


Merkez ofisi İngiltere’de olan Albright’ın, Çin ve Litvanya’da olmak üzere en yüksek kalite standartlarında üretim yapan iki fabrikası Fransa, Almanya ve Japonya’da ise satış ofisleri bulunmaktadır. Paket Salterler için Tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar