23 Kasım 2015 Pazartesi

Passat 1 8 t hava akış metresi

Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Cevap. Tedarikçi Açıklaması HAVA KÜTLE ÖLÇER PASSAT T AEB Ürün Özellikleri : Detaylar ve uyumlu araç bilgisi için lütfen tıklayınız. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir.


Otomobili satın aldıktan sonra triger seti, hava akış metresini değiştirildi ve turbonun bakımı yapıldı. Toptan satış vw passat mass air flow sensor Ucuz vw passat mass air flow sensor Partilerden, Güvenilir vw passat mass air flow sensor Toptancılardan satın alın. Aramalar: kütle hava akış sensörü mercedes su akış sensörü mitsubishi hava akış sensörü hava akış sensör. Siparişler (0) YOKO automotive Co. TL üstü alışverişleriniz Aras Kargo ile Kargo Bedava.


Bu ürünü kredi kartına taksit seçenekleri ile satın alabilirsiniz. Volkswagen yedek parça`da Orjinal ürün garantisi. TL civarlarında aynı zamanda hidroliklerinden tutunda herş yerinde bir sensör var bunların yazılımlarının kontrol edilmesi gerekiyor olabilir bence aracı elektronik kontrol olarak. Kodu : passat cıkma krank.


Opaş Otomotiv Platinleri San ve Tic. Otomotiv Ateşleme Sistemleri, Ateşleme Bobinleri, Otomotiv Platinleri San ve Tic. Passat orjinal çıkma krank. Araç motorlarının çok ısınmadan çalışmasına araç içerisinde konumlu bulunan hava taşıyıcıların çok büyük önemi vardır.


Bu parçalardan bir tanesi hava akışmetresidir. Muhtemelen Avrupa pazarina 1. Onemli bir yenilik, ilk defa AWD modeli mevcut olacak. Hava akış metresi , bir diğer adı ile MAF Sensörü arızasını nasıl anlayabiliriz ? Sitemizde bulamadığınız ürünler için bizimle iletişime geçebilirsiniz. BU ÜRÜNÜ KREDİ KARTINA TAKSİT VE EN DÜŞÜK FİYAT GARANTİSİ İLE ALABİLİRSİNİZ.


Passat 1 8 t hava akış metresi

DOĞRU PARÇAYI DOĞRU FİYATA ALIN ! MAF ( hava akış metre ) temizliği. TDI passat aracımın dün MAF sensörünü temizledim. Bir sıkıntı olmamasına rağmen temizlik sonrası ara hızlanmada ve performansta artış ve motor sesinde azalma gözlemledim. Ne yazık ki öncesi ve sorası fotoğraflarım yok. Hava akış oranı sıcak film ucundan aktarılan sıcaklığın tespit edilmesi ile ölçülür ve hava akım oranındaki değişiklik sıcak film ucu düzeyinden hava akımına aktarılan sıcaklıkta değişikliklere sebep olur.


Bu değişiklikler sıcak film ucunun sıcaklığının değişmesine ve direncinin değişmesine sebep olur. VW BORA Hava Akış Metre yedek parçalarını en düşük fiyatlarla ve kredi kartına taksit imkanı ile alabilirsiniz. Lakin hava akis metre arızalandı çalışmıyor.


Passat 1 8 t hava akış metresi

Balata sprey ile temizledim kuruduktan sonra taktım yine aynı rolan kafayı yemiş şekilde. Hava akis metre Elektronik parçanın tamiratı varmı. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri.


Gönderen Konu: hava akış metre değişmesine rağmen. Simota Short Air İntake 1. Bu sistemler yalnızca park ederken ya da yoğun trafikte değil, tehlikeli bir durumla karşılaşmanız durumunda da size yardımcı oluyor. Würth EGR Valf Temizleyici Sprey Uygulaması - Wurth EGR Valve Cleaning Spray Application - Duration: 3:33. Ekonomik fiyatlı seçeneklerden size uygun olanı seçin.


Bora Çıkma Şanzıman ve Parçaları. Hava filtresinden sonra, emme manifolduna kadar olan yol üzerinde bulunur, motora giren havanın kütlesini ölçerek EKÜ ye bildirir. MAF: Mass Air Flow : Hava Akış Kütlesi anlamına gelir, debimetre ve maf sensörü aynı şeydir. T QATTRO ürünü yedek parçanın orjinal muadilidir. Satın aldığınız bu yedek parça gün iade garantilidir.


Hava Filtre Sensörü ( Hava Akış Metre ) Focus. Devirdaim Focus Mondeo 1. Motor Benzinli 9TL Gaz Kelebeği Ranger 2. FİŞLİ) modellere de uyumludur. ADR kodlu değişen ise APU kodlu idi araştırdım ADR kodu 1. HMT OTO volkswagen seat skoda audi hava akış metre çıkma orjinal yedek parça. VOLKSWAGEN PASSAT VOLKSWAGEN TRASPORTER VOLKSWAGEN CRAFTER VOLKSWAGEN VOLT VOLKSWAGEN POLO VOLKSWAGEN JETTA.


Passat 1 8 t hava akış metresi

H acı Taşdemir M ehmet T aşdemir. Fiyat : 32TL 32TL. Bu tür temizliyiciler var doğru ama fiyatları çok daha yüksek oluyor normalde yurt dışında. FORD FOCUS DİZEL HAVA AKIŞ METRESİ.


En geç Şubat Pazartesi günü kargoda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar