3 Kasım 2015 Salı

Monster akım korumalı priz

Monster akım korumalı priz

Bazı akım prizlerin üzerinde bulunan LED ışık prizin akım koruması yapıp yapmadığının en belirgin göstergesidir. Favori Listenizdeki ürünlerden bazılarını silmeniz gerekmektedir. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. S Link akım korumalı priz , Belkim akım korumalı priz , Philips akım korumalı priz gibi en iyi markaların farklı modelleri sayesinde ihtiyacınız olan ürünü hızlıca satın alabilirsiniz.


Monster akım korumalı priz

Daha Fazla Bilgi İndirimli Fiyat! Standart tip priz kullanırken olası bir yüksek akıma sahip elektrikte cihazlarınızın zarar görme olasılığı daha yüksektir. Bu nedenle tüm elektronik cihazlarınızı akım korumalı priz ürünleri ile ani akım gerilimlerine karşı korumaya çalışmalısınız. MANYETİK PRİZ AKIM KORUYUCU: 1TL.


Eğer 20TL gibi çok uygun fiyatlara akım korumalı priz görürseniz pek yanaşmayın. TL’ye olması mantıklı değildir. Ayrıca akım korumalı prizde joule değerinin yüksek olması prizin ömrünü de uzatmaktadır. Yüksek değer, yüksek koruma demektir.


Otomatik sigorta aşırı akım çekildiğinde devreyi keser ve bağlı olan hassas elektronik cihazların zarar görmesini engeller. Voltaj korumalı priz olarak da adlandırılan akım korumalı priz , voltaj dalgalanmalarında elektronik cihazların iç ünitelerinin zarar görmesini engelleyen, kabloya gelen elektrik akımını dengeleyen prizlerdir. Esas olarak akım korumalı prizler , yüksek voltaja karşı bir dengeleme ve koruma içerirler.


USB çıkışa sahip modellerinde de cep telefonu vb. Usb çıkışlı akım korumalı priz ürünlerinden tavsiye edecek olursak aşağıdaki usb çıkışlı priz modelleri rahatlıkla tercih edebilirsiniz:. Evlerde, ofislerde, ortak kullanım alanlarında.


Gizlilik ve Çerez Politikası’nı inceleyiniz. Digiworld akım korumalı prizler , televizyon, buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesi, bilgisayar, kombi vb. SP-USB’li Duvar Prizi. Piyasada akım korumalı yada surge protector adı altında satılan prizler var. Bu prizler ne kadar güvenli neyi neyden koruyor teknik olarak bilgisi olan varmı varsa bizleri aydınlatır ise sevinirim.


Eskiden çok sıkıntı olmasa da artık, teknolojik ürünler kullandığımızdan herhangi bir akım dalgalanması, binlerce lira vermiş olduğumuz telefonumuzu, televizyonumuzu riske sokmakta bozulmasına sebep olabilmektedir. Selamlar, yeni sistem kurdum, oturduğum sitedeki altyapının da düzgün olduğuna inanıyorum ama neme lazım diyerek akım korumalı bir priz almak istiyorum. Piyasada 5-2m kablolu bir çok seçenek var ama benim 3m kablolusuna ihtiyacım var. Regüle sigorta yok o yüzden bana önerebileceğiniz bir ürün var mıdır yoksa bu işimi görür mü ? This application developed by Yusuf Emre Durmus. Düşük maliyet ile evinizdeki elektrik tesisatını daha güvenli hale getirebilirsiniz.


Son olarak marka tercihi ve fiyatına dikkat edilmelidir. Eğer yeterli bütçeye sahipseniz sahip olduğunuz tüm cihazlarda akım korumalı priz kullanmanız sizin faydanıza olacaktır. SHOPMILES CATALOGUE. Evlerinizde onlarca para verip aldığınız elektrikli aletlerinizi bir şimşek çakması, yada yüksek voltaj nedeniyle kaybedebilirsiniz.


Ampuller Akkor Flamanlı Ampuller Parfüm Ampuller Reflektörlü Ampuller. Her türlü sorularınızda, bize danışabilirsiniz. Stok Durumu: Stok durumunu görmek için giriş yapınız. Bu tür durumlara sebebiyet vermemek için akım korumalı bir priz almak en güvenlisi olabilir.


Monster akım korumalı priz

Nedir akım korumalı priz ? Bu priz ani güç kesitisin de bile elektronik aletimizi kapatmaya yarayacak kadar enerji bulundurması ve fazla gelen akımı ya da kesilen akımı dengeleyerek elektronik aletlerimize zarar gelmesini koruyan bir prizdir. Telefon Kabloları ve Aksesuarları Jaklı Telefon Kabloları. TL civarında satın aldığım akım korumalı prizi video eşliğinde söktüm ve içerisinde ne olduğuna baktım. Aslında sandığımız gibi koruma yapmadığı kanaatindeyim. TL Dijital Zaman Ayarlı Priz.


Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle. S-Lınk Mıcro Usb 3InŞarjı Ve Kablosu Smg-442. TL 9TL 2-Amper W Otomatlı Şok Korumalı Kombi Prizi 50.


Metal oksit Varistör ile Düzensiz gelen akıma karşı cihazları koruma altına alır. Priz Çoklayıcı ÜRÜNÜ İNCELE. Elektrikli ev aletlerini 13. W maksimum güce sahip olan prize bir ütü, kettle, kaynak makinesi vb yüksek voltaj çeken cihazlar bağlarsanız priz sigorta atarak gücü tamamen kesecektir. Hızlı Kargo ve Güvenli alışveriş için tıklayın!


Kısaca Standart akım korumalı prizlerin , bir durum olduğunda takılı olduğu cihazı koruması için topraklama gerekir. Lakin içinde sigorta bulunduran daha çok sanayi tipi prizler için topraklama fark etmez. Standart prizler , bağlı cihazların kullanmakta olduğu voltajı regüle etmez.


Monster akım korumalı priz

Yalnızca voltaj geçişini sağlar, bu bakımdan güvenli değildirler. Akım korumalı priz , sadece elektrik hatlarında yaşanan akım yükselmelerini normale döndürür ve cihazların etkilenmemesini sağlar. Uygun fiyatlı akım korumalı prizleri Fazticaret sitesinden bulabilirsiniz. Toplam ürün görüntüleniyor. Geçici Olarak Temin Edilememektedir.


Anathom, önem verdiğiniz eşyalarınızı, tozlardan, çizilmelerden, elektrik akımı dengesizliklerinden ve sahtecilikten korur. Hayatınızı kolaylaştırmayı amaçlar. Tekli Akım Korumalı Priz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar