18 Kasım 2015 Çarşamba

F1 çakar modülü

Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür. Reklamlı ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın. FÇAKAR MODÜLÜ Aracın Lambasına Baglanan Küçük Bir Elektronik Karttır. LED ÇAKAR MODÜLÜ MODLU.


Aracın lambasına bağlanan küçük bir elektronik karttır. Frene basıldığı zaman Formula araçlarında olduğu gibi Stop lambası çakar olarak (Flaşlı) çalışır. Böylece diğer sürücüler için daha dikkat çekici bir görünüm oluşur. Aracınızı kolay ve basit bir şekilde modifiye etmiş olursunuz. Hem Led hem ampul uyumlu çalışır.


Bağlantı şeması içerisindedir. Siparişler 1-İş Günü İçerisinde Kargoya Verilir. Detaylı Bilgi ve Bayilik İçin Arayınız. Kredi kartı ve kapıda ödeme seçeneğiyle oto aksesuar ürünlerini sipariş verebilirsiniz.


F1 çakar modülü

MOD geçişleri kolaylıkla yapılabilmektedir. Mod butonuna 2sn basarak mod geçişi yapılır. Bu ürün stop lambası ve fren arasına bağlanır. Ancak bu modül bağlandığında önce hızlı bir şekilde yanıp söner daha sonra hızı azalarak yanıp söner azalır ve sabitlenir.


Her türlü iç mekan ledlerinde kullanılabilir. W veya metreye kadar tüm led şeritlerde. Kocaeli Oto Aksesuar Kozmetik ve Bakım Ürünleri Yetkili Bayi - Cam Şişe Asma Koku - Universal Oto Paspas - Oto Yıkama Ekipmanları - Kavanoz Koku - Oto Sprey - İzmit Benzin İstasyonları Oto Aksesuar ve Oto Kozmetik Ürünleri - Susuz Motor Yıkama - Hızlı Cila - Oto Şampuan - Kiloluk Oto Kokuları - Trafik Setleri - Koltuk kılıfı ve Atleti - Toptan Satış - Yeni ve İndirimleri.


Bu modül volt ile çalışır ve su geçirmez. TL Ek Ücretle Kapıda Ödeme Kolaylığı. Ses ve Görüntü Sistemleri. Genelde karşıma çıkan iki tip modül vardı.


Sonunda istediğim gibi bir modül buldum. Beyler fçakar modülü aldım. Arka ÜST stopa baglamak ıcın ( bagaj kapagında olan ). Siyah beyaz ve yesıl beyaz mı ne var. Devre kendini korumaya alıyordu. Talip abimiz bu sıkıntıyı çözmüş.


F1 çakar modülü

FSTYLE STOP LAMBASI FLAŞÖR MODÜLÜ. Formulatipi yanıp sönen fren lambası devresi. Araçların arka camında bulunan 3. Bu devre sayesinde mevcut fren lambası ilk saniye hızlı hızlı yanıp sönüyor, daha sonra sabit yanıyor. Ffren çakar modülü sis-stop-fren - Oto, motosiklet yedek parça, aksesuar ve ekipmanları, uygun fiyatları ve sıfır, ikinci el seçenekleri ile alışverişte ilk adres sahibinden. Giriş Yap Ücretsiz Üye Ol.


Adresimizden Satın Alabilirsiniz. Ana sayfa Oto Aydınlatma Çakar Modülü. Follow me home ( zaman ayarlı modül ) 89. Arkadaşlar fçakar modülü bağlatmak istiyorum bagaj kapağının üstündeki stop için.


F1 çakar modülü

Size bir kaç sorum olacak. Aparatı nette tl civarında acaba kendim monte edebilirmiyim? Monte sonrası yazılım filan gerektirirmi ve arıza lambası yakarmı.


FREN STOP LAMBA ÇAKAR MODÜLÜ F. TIKLA WHATSAPP İLE SİPARİŞ VER. Whatsapp üzerinden sipariş verebilirsiniz. Modülü ürünlerinde online satış aksesuaroto. Oto Aksesuar Tuning oto akseuar,honda civic aksesuar,tuning,modifiye,şnt garage,şentürk otomotiv,angel eyes,letampon eki,spoiler,led stop,civic. Fstyle Çakma modu bulunmaktadır.


F1 çakar modülü

Yan sanayi yedek parçalar da tıpkı orijinal yedek parçalar gibi birçok testten geçerler ve kullanıma sunulurlar. Yeni Ürünlerimizden haberdar olmak için sitemize üye olun. HEMEN KAYIT OL BAYİ KAYIT FORMU FACEBOOK İLE GİRİŞ YAP. Carmaniaks Arka Stop Lambası FÇakar Modülü. Merhaba arkadaşlar, aracımda Fçakar modülü kullanmaya karar verdikten sonra arayışa girerek piyasadaki ürünleri inceledim.


Piyasadaki ürünler gerek boyut, gerek çalışma şekli (yazılım) gerekse malzeme kalitesi olarak aklıma yatmadığı için kendi modülümü kendim tasarlayıp üretmeye karar verdim ve bu projeyi hayata geçirdim. TL Kdv Dahil HİPER FÇakar Lambası FStop La.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar