10 Kasım 2015 Salı

Kısa micro usb kablo

TL 2TL (5) BenimİçinGelsin 98. Type A, genel olarak klavye ve mouse kablolarının girişlerinde gördüğümüz geniş uçlu bir usb girişidir. Turkcell’li değilseniz, Turkcell ailesinin avantajlı dünyasına katılmak için hemen tıklayın.


Dayanıklı MFI Lisanslı Data ve Şarj Kablosu - Siyah - 0. Data-Şarj Kabloları Kategorisini Keşfedin. Genellikle micro usb kablolar kısa sürede haşat oluyor ve şarj etme süresi de saatten, saat gibi uçuk sürelere çıkıyor. Koruma kılıfları ile kullanılabilen ince uça sahip.


USB port’uyla bağlantı kurmanıza yarar. Cihazlarınızı bu ürün sayesinde aynı zamanda duvarlardaki prizler vasıtasıyla USB güç adaptörüne ve Powerbank de bağlayabilirsiniz. Maalesef gördüğünüz gibi herhangi bir yerden micro usb kablo almak bizim için kısa ömürlü olduğu gibi, pahalıya da mal oluyor. Aukey, Tronsmart, Ugreen, Baseus veya eşdeğer kalitede ürün satan bir firmaya denk gelmedim. Kevlar Yapı: USB şarj kablolarında bir ilk.


Kısa micro usb kablo

Türkiye’nin iline ücretsiz olarak gönderiyor ve ürününüzü mümkün olabilecek en kısa süre içerisinde, güvenli bir şekilde size teslim ediyoruz. Apple Lightning Orijinal USB Data Kablosu 2m. Cellularline Type-C Beyaz Data Kablosu 15cm. Siparişler (34) olaf 3C Digital Store. Diğer kablolara göre kısa sürede deforme olmaz, yırtılmaz, kopmaz.


USB kablo satın alırken en ucuzunu satın almak iyi bir fikir gibi gelebilir, ancak bu tür kablolar kolaylıkla kopabiliyor. Micro USB Kısa Beyaz Data Kablosu 10cm. Kablo uzunluğu da önemli faktörlerden. Konya içinde, ikinci el satılık Nokia orijinal kisa micro usb kablo - Alper B. Toplamda Cm uzunluğa sahip olan kablo özellikle powerbank gibi donanımlarla birliklte kullanım için uygundur.


ZORE CM MİCRO USB KABLO. MultiProtect Çoklu Koruma Güvenlik Sistemi: Yüksek akım koruma, kısa devre engelleme ve diğer ileri teknoloji ürünü güvenlik özellikleri sizi ve cihazlarınızı korur. B Tipi varyasyonlar, daha. Kablosu kısa ancak usb çıkışlı olduğundan değiştirilebilir.


Biraz fazla ısınıyor ancak işini fazlasıyla iyi yapıyor. Os ve Android Cihazlar için üretilen bu şarj kablosu , üst kalite ve son derece sağlam bir üründür. Yeni Galaxy Note veya Harici USB 3. Diskinizde Tam Verim Dark, micro USB3. Yeni nesil bağlantı portu olan micro USB3. Nokia biri yaklaşan ürünleri mikro USB spesifikasyonu kullanacak olan birçok şirketlerinden biridir.


Satın alın Kısa Vga Kablosu Güvenilir Çin Kısa Vga Kablosu tedarikçilerinden. Kaliteyi Kısa Vga Kablosu Bilgisayar ve Ofis, Bilgisayar Kabloları ve Konnektörleri, Tüketici Elektroniği, VGA Kabloları ve daha fazlasını Aliexpress. USB -C aygıtlarını ve çevre birimlerini bağlayın.


Mikro USB kadın için USB 3. Usb şarj Kablosu modelleri ve en ucuz fiyatı. Sunix Type C Usb Powerbank Kısa Şarj Kablosu Beyaz. En iyi micro usb kablosu seçimlerini, Üreticilerini ve Ucuz Kaynaklarını ve Yüksek Kaliteli micro usb kablosu Ürünleri, turkish Konuşan Market Alibaba. Otg nin dişi kabloları ile usb nin kablolarına ölçü aletini temas ettir.


Kısa micro usb kablo

Piyasadaki en kaliteli micro kablolardandır. Sepetinize Eklendi Sepetiniz Güncellendi. Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Daha önce de kullandım çok sağlam bir ürün. Hızlı Şarj ve Data Kablosu.


Ayrıca çok kısa zamanda elinize ulaşıyor. Bu kısa kablo sayesinde cihazınızı bilgisayarınıza veya şarj aletine yanında uzun kablolarla uğraşmadan bağlayabilirsiniz. Telefonunuzu bilgisayara bağlamanızı sağlar. Uygun fiyatlı ve kaliteli bir kablo arayanların yapabileceği en iyi tercihlerden biri EZOPower. A şarj hızıyla ön plana çıkan kablo , 4Mbps transfer hızına sahip.


HTC Orjinal şarj aleti ile cihazınızı şarj ederken herhangi bir sorun yaşatmaz. Daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunabilmek adına internet sitemizde çerez kullanılmaktadır. Gizlilik ve Çerez Politikası’nı inceleyiniz. This site uses Akismet to reduce spam.


Tarafınıza en kısa sürede dönüş yapılarak bilgi verilecektir. Sitede keyifli alışverişler geçirmenizi dileriz. Kişi tarafından görüntülenmiştir.


Kısa micro usb kablo

Xiaomi Redmi Note Pro Çift Katmanlı Tank Kapak K. Metre - Siyah Normal şarj kablolarından kat ömürlü ve dayanıklıdır. Taşınabilir Şarj Cihazları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar