12 Kasım 2015 Perşembe

220 Volt led lamba yapımı

Trafosuz led lamba devresi 220V AC ile çalışmaktadır. Devrede ledleri çalıştırmak için transformatör yerine uf kutupsuz kondansatör kullanılmışt. I =U Z = 29= Amper veya 2mili amper akım.


220 Volt led lamba yapımı

Arkadaşlar Videomuzu Beğendiyseniz like atmayı Unutmayın Kanalımıza Abone Olmayı Unutmayalım Tags Lamba Lamba Yapımı Seyyar Lamba Kablolu Lamba Kablolu Lamba Yapımı Seyyar. Sorularınız için : orhunoktar_07@hotmail. Cata CT-422VOLT watt Led Kapsül Ampul GDuylu 12volt. Arkadaşlar Merhaba Bu Videoda Sizlerle Beraber basit, kullanışlı, bir seyyar lamba yaptık bunu asma duy üzerindeki kanca yeri sayesinde hertürlü tamirat işinde kullanılabilir Umarım.


Lego oyuncakları kullanarak bilgisayar oyunları için direksiyon yapımı 2Volt ile çalışan flaşör devresi yapımı. Smd şerit ledlerle volt ile çalışan 1watt floresan lamba yapımı. Eski bilgisayar parçalarından kabinli müzikçalar yapımı Led lamba göstergeli pil durum göstergesi yapımı. Volt Led Ampul modelleri, volt led ampul markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11. GCHİPLİ LED 2VOLT 3W BEYAZ SARI RENK SEÇENEKLİ.


220 Volt led lamba yapımı

GLED LAMBA VOLT WATT 15COB LED. Arkadaslar merhaba adet (beyaz mantar led ) kullanarak bi lamba yapmak istiyorum ledler 3. MA bu konuda gerekli bilgi verecek arkadaslara simdiden cok tesekkur ederim. Arduino Ethernet Shield ile 2volt lamba yakan projemizi sizlerle paylaşıyorum. Bu projemizdeki amacımız, led yakma mantığından yola çıkarak devremizi kurduk.


LED ile Güneş Paneli Yapımı. Bu sistemi yapabilmek için röle kullanmanız gerekecek. Uzaktan Kumandalı Tak Çalıştır 5mt Trafolu 3Led Lamba Işık Rgb. Volt Çipli Hortum Şerit Led Işık + Fiş [5m-10m-20m-50m-100m.


LED lerin yer aldığı bir aydınlatma aracıdır. French Press ile Filtre Kahve Yapımı. Merhaba, adet ledi seri bağladım (beyaz led v) toplamda 192v etti.


Ters yönde bağlanmış diğer diyotta ters alternansta volt sağlar böylece KDköprü diyotu girişinde volt AC bir akım oluşur. Yani şebeke gerilimi 2volt ise biz lambaya 2-6=2volt göndermiş oluyoruz. Bu derece ufak bir gerilim eksikliği lamba parlaklığını fazla etkilemez. Led Profilleri ile Led Lamba yapımı.


220 Volt led lamba yapımı

Ya 2volt yada 1-fırın kadar elektrik çekiyor. Aynı soru benimde aklıma geldi. A sınıfı led ampuller yüzde 90’a varan enerji tasarrufu sağlayarak doğayı koruyor. Doğrudan 2volt ile çalışan şerit led. Dış ortamlarda , süs havuzlarında,bahçelerde ,ağaç süslemelerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz.


El yapımı enerji tasarruflu led lamba (220v led ). Sonunda bende led lamba yaptım çok sık arıza yapan apartman lambası buna sebep oldu bulunduğumuz bölgede voltaj 230v civarı geceleri 240v oluyor ara sıra ani git gellerde cabası elektronik devre kontrollü ekonomik CFL lambalarda. Gled 2v lamba eDC v w w w w led lamba ışığı Shenzhen YHD Electronic Co. VIP; Uygulama Tipi: Profesyonellik gerektirmeyen, kişisel uygulamalı bir üründür. Adet siparişinizde seçtiğiniz renkte 3m Hortum LED ve Adet Pratik 220V Hortum fiş dönüştürücü pakete dahil olarak gönderilecektir.


Birkaç watt gücündeki bu sistem ile çok çeşitli uygulamalar yapılabilir. LED ’li veya akkor lamba çalıştırılabilir, birkaç adet kalem pil şarj edilebilir ya da motor miline bağlanan bir pervane ile rüzgâr jeneratörü yapılabilir. Elektromanyetik indüksiyon. Led Teknolojisi yaygın olarak kullanılan en önemli led aydınlatma ürünlerinin başında gelmektedir. Kızılötesi (IR) led ile 2volt lamba kontrolü.


Kullanım alanları oldukça yaygındır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar