10 Kasım 2015 Salı

Rf kumanda devresi

Rf kumanda devresi

Aynı Gün Kargo Sıfır Ürün. Arkadaslar resimdeki 4mhz modullerle tek kanal role kontrolu yapmak istiyorum. Kanal RF Kumanda Devresi. Butona bastigimda role cekecek, birdaha bastigimda role eski konumuna gelecek Pic falan kullanmadan işi nasil basit bir sekilde çözebilirim. Verici Devre Özellikleri RF verici devresi üzerinde adet buton bulunmaktadır.


Verici devreden sinyal gönderildiğinde, devre üzerindeki sinyal ledi yanıp söner. RF kontrol modülü ile lamba, motor, kapı, klima gibi aletlerimizi uzaktan kontrol edebiliriz. Radyo frekans ile çalışan uzaktan kumanda sistemleri.


Alıcı olarak görev yapan arabanın üzerinde bulunan alıcı devre ve verici olarak kullandığımız kumanda devresi olmak üzere iki adet baskı devremiz var. Devre çıkışlarında yükselteç bulunmamaktadır. Uzun Mesafe Çıkışlı RF kumanda. RF alıcı vericiyle yapıyorlar.


Rf kumanda devresi

Alıcısı parmak kadar vericisi tırnak kadar. Sen yapsan kocaman birşey olur ve de çok maliyetli olur. Yok ben öğrenmek,kendimi geliştirmek istiyorum dersen o ayrı. Elektromanyetik Alanlar,Elektromanyetik Dalgalar,Sayısal Haberleşme,Analog Haberleşme konularına birbakmanı tavsiye ederim ama.


Entegre devre – Buton kontakları. RF kumandalar , halihazırda havada birçok radyo sinyali dolaştığı için bazı bozucu etkilere açıktır. Kart ve Devre Tasarımı FARKLI ÜRÜN.


Rf kumanda devresi

En çok tercih edilen modellerimiz. Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş. Favori Aramanız Bulunmamaktadır. Futaba Rf Modülü(AM) ve 72. BİLGİ VEYA SİPARİŞ İÇİN TIKLAYIN.


Uyumlu Kumanda ile açık alanda. Etiketler: uzaktan kumanda devresi ,. Devremiz 16mhz ile çalışmaktadır. Uzaktan kumanda yapımı nı ve çalışmasını hazır rf modüllerle anlayamazsınız. Devreyi siz isterseniz farklı frekanslarda kristaller kullanarak ve modifiye ederek farklı frekanslarda alıcı vericiler yapabilirsiniz.


Rf kumanda devresi

DC güç kanallı kablosuz evrensel uzaktan kumanda rf alıcı devresi. IR- RF verici PCB devresi üzerinde seri iletişim giriş soketi bulunmaktadır. SERİ İLETİŞİM devresi ile birlikte kullanılarak bilgisayarınızın seri portundan göndereceğiniz veriler ile robotlara RF sinyaller ile uzaktan kumanda edebileceksiniz.


Yapılabilecek farklı iki uygulama aşağıdaki resimlerde gösterilmiştir. Anten Fiş ve Kablo Serisi. Bilgisayar Konnektörleri. SICAKLIK VE NEM DEVRELERİ.


FSC-PROFESYONEL UZUN MESAFE RF UZAKTAN KUMANDA SİSTEMİ. RF Kumanda sistemleri kendi bünyemizde üretimi yapıldığı için kumanda ve alıcı devre tasarımı isteklerinize göre yapılabilir. Düşündüm ki en güzeli devreyi bi uzaktan kumanda ile konrtol etmek en güzeli olur. Ama bu devre hakkında pek bi ilgim yok. Rf alıcı verici uzaktan kumanda nasıl yaplır veya izmirde hazır bulabilirmiyim.


En yüksek tedarik sağlayan ülkeler Çin (Anakara), Hindistan ve Hong Kong şeklindedir ve sırasıyla rf uzaktan kumanda rölesi ürününün , ve kadarını karşılarlar. Rf uzaktan kumanda rölesi ürünleri en çok Eastern Europe, Mid Eastve Domestic Market ülkelerinde popülerdir. Onaylı tedarikçileri seçerek ürün.


Elektronik Devre sıfır, ikinci el elektronik devre montaj elemanları uygun fiyatları ve GeT taksitli online alışveriş seçenekleriyle sahibinden. DTMF CEP TELEFONU RÖLE KONTROL ZAMAN AYARLI ŞİFRELİ MODLU. Amper RF Kumandalı Dimmer Devresi. TL Herhangi bir ürün Ücretsiz kargo! Alışveriş sepeti Ürün (ler)-0.


Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:. Bu bildiride, bir otomatik kapı modelinin uzaktan kontrolu bir RF (Radyo Freakansı) modülü ve bir mikrodenetleyici kullanılarak gerçekleştirilmiştir. Kullanıcı cihaza uygun kumandayı dilediği gibi tanımlayabilir. RF kablosuz kumanda aracılığı ile kontrol edilebilir. Düşük maliyeti ve kolay kullanımı sayesinde bir çok kablosuz haberleşme projenizde kullanabilirsiniz.


El kumandası , üzerinde 2adet, adet veya adet tuş olan ve içerisinde bir RF (radyo frekansı) verici devre ihtiva eden bir cihazdır. Küçük kumanda pilleri ile çalışır. Her kumanda tuşu, kendisine mahsus bir kod içermektedir. RF Radio Frequency olarak bilinir. RF kitleri arasında sağlanacaktır.


Bunlardan birincisi alıcı yani motor sürücü kartı diğeri ise verici yani kumanda kartı olacak. Devre bir bant geçiren filtre gibi davranır. Kendi üretimimiz olan RF (radyo frekanslı) uzaktan kumandalar -vericiler-, 4Mhz ile çalışmakta olup tüm alıcı ve kontrol kartlarımızla uyumludur. Televizyon kumandalarından ise tamamen farklıdır.


Trafolu, Büyük Röleli RF Alıcı Devresi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar