14 Nisan 2015 Salı

Uyarı lambası

Uyarı lambası

Lambası Aracınızla seyir halindeyken, trafikteki diğer kullanıcıların dikkatini çekmek veya uyarı vermek amacıyla ikaz lambaları kullanılır. Drager Kişisel Koruyucu Donanımlar. Sarı ve kırmızı renkler mesajın aciliyetini gösterir. Isıtma bujilerini gösterir. Dışarıdaki hava durumunu gösterir.


Arabanın start sisteminde arıza var. Kumanda pili düşük seviyede. Merhaba değerli aracarizasi. Solar Flaşörlü Uyarı Lambası (Kırmızı), güneş enerjili olup gündüz şarj ettiği pilleri ile gece boyunca ışıma yapar.


Güçlü LEDleri sayesinde kolay fark edilir etkili ışıma yapar. Oto Araba İçin Mıknatıslı Kapı Uyarı İkaz Lambası Flaş Kırmızı Renk adet. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo.


Arka Sis Lambası Yanıyor Farlar Kısmen Yanıyor veya Viraj Farında Arıza Var -Katalitik Konvertör Arızalı. Etiketler: arıza lambası , arıza lambası anlamları, arıza uyarı işaretleri, motor arıza lambası , motor arıza uyarı işaretleri. Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa. Motor suyu sıcaklığı uyarı lambası , sensörler motorun aşırı sıcak olduğunu algıladığında yanar ve müdahale edilmezse motor aşırı ısınmadan dolayı hasar görebilir.


Yanmalı motorlar bir dizi kontrollü patlama ile çalışır. Bu sürekli patlamalar muazzam miktarda ısı üretirler. Uyarı lambası yanıp sönüyorsa, bu aracın arıza yaptığı anlamına gelmez, fakat sürücüyü basitçe aracın düzenli kullanımından kaynaklanan nedenlerle yağın değiştirilmesi gerektiği konusunda uyarır. Güneş panelleri sayesinde, güneş enerjisinden aldığı enerjiyi bataryalarında depolayarak bütün gece aralıklarla yanıp sönerler. Egzoz Gazı lambası yandı bu uyarı lambası hakkında bilgisi olan var mı?


Lamba zaman zaman yanmakta fakat daha sonra sönmekte acaba uyarı lambasında mı bir sorun vardır? Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim. Mesaj uyarı lambası bazı mesajları desteklemek için yanar.


Durumun önemine göre gösterge sarı veya kırmızı yanar ve ilgili durum ortadan kaldırılana kadar yanık kalır. Mesaj göstergesi ile birlikte sisteme özgü bir sembol, bazı mesajları desteklemek için yanabilir. Eğer bu ışık sürüş esnasında yanıp sönüyor veya sürekli yanıyorsa hava yastığı sisteminizde arıza olduğunu belli eder ve hava yastığını kapatır.


Kaza durumunda ise hava yastığı çalışmaz. En kısa sürede servise başvurmanız yararınıza olacaktır. Sistemi Uyarı Lambası Neden Yanar? Fren Sitemi Lambası Nedir Neden Yanar? Kızdırma Bujisi Nedir Uyarı Neden Yanar?


El Freni Lambası Nedir Neden Yanar? EPS Lambası Nedir Neden Yanar? Hava Yastığı Lambası Neden Yanar?


Uyarı lambası

Filtre topladığı partikülleri yakmaya başladığında o ışık yanar ve o ışık yandıktan sonra belli bir süre düşük devirde ve rölantide kullanılmaması gerekir yüksek devirde daha kolay yakabilmektedir. Eğer yakma işlemi tam olarak gerçekleşmezse sistem daha sonra tekrar deneyecektir. Yani ışık yandığında arıza var sanmayın. Egsoz Gazı Uyarı Lambası Takip. O lamba tek bir nedenden dolayı yanmaz sorun devam ediyorsa kontağı ilk açtığınızda uyarı verip yazılı olarak bildirmesi gerekiyor.


Bu şekilde kullanmamaya çalışın ilk fırsatta servise götürün yada yol yardımı arayın. Bize uğramadan karar vermeyin. Hararet İkaz lambası (Motor Soğutma Suyu Sıcaklık Uyarı Işığı): Motor suyunun olması gerekenden daha fazla ısınmasını işaret eden göstergedir. Motorun fazla ısınması ile birlikte bu lamba uyarı verecektir. Bagaj kapağı açık uyarı lambası.


Uyarı lambası

Otomobil kapıları kapalı değil uyarı lambası. Emniyet kemeri takılı değil uyarısı. Motor arıza lambası günümüz araçlarının bir nevi emniyet supabı diyebiliriz.


Biz de bu nedenle motor arıza lambasının neden yanabileceğini maddelerle izah edeceğiz. Böyle bir durumda sistemde bulunan sensörler uyarı verir ve motor arıza lambasını yakabilir. Cevap: Dizel partikül filtresi uyarı lambası yandı hierol Nickli Üyeden Alıntı hiç bir faydası yok. Arkadaşlar başıma bir kaç kez geldi.


Sarı Dişli Lambası içinde Ünlem işareti olan uyarı lambası yanıyor. Aracı stop etdirip sonra tekrar çalıştırdıkmı düzeliyor. Sanayide bir kaç ustaya sordum anlamadılar. Genelde de opet yada shellden almadığım zaman bu olay başıma geliyor.


Süspansiyon sistemi arızalanırsa bu uyarı lambası görünür. Otomatik viteste sorun olursa bu araç uyarı lambası görünür. Göstergede bütün sistemlerin uyarı lambası yanıyor! Bütün sistemlerde arıza var anlamına gelmiyor tabi, sadece belirli bir sebepten dolayı sistemler hataya sebebiyet vermemek için çalışmayı kısmi olarak durduğunu belirtiyor.


Flasörlü Uyarı Lambası Kırmızı. Az enerjiyle yüksek bir performans gösteren tepe lambaları kategorisi ürünleri, ledli ve flaş ışıklarıyla trafikte yol alırken gerekli uyarı - sinyal işlevini sağlıklı bir biçimde yerine getirmiş oluyor. Sonra Araç akü uyarı gösterisi ve stop yanmaya başladı. Usta göstermeye giderken yolda kaputtan dumanların çıkmaya başladığını gördüm. Araçı durdurup suyuna ve yağına baktım.


Trafikte kullanılan Flaşörlü Uyarı Lambaları. Haber listemize kaydolarak tüm yeniliklerden haberdar olabilirsiniz. Derhal bir Yetkili Ustaya başvurarak fren balatalarını kontrol ettiniz.


Fren aşınma monitörü ön frenleri kontrol eder, arka frenlerin de kontrol edilmesini tavsiye ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar