18 Aralık 2015 Cuma

Beru kızdırma bujisi

Opaş Otomotiv Platinleri San ve Tic. Otomotiv Ateşleme Sistemleri, Ateşleme Bobinleri, Otomotiv Platinleri San ve Tic. Siparişinizdeki ürünler hazır ise 16:a kadarki siparişler aynı gün yola çıkacaktır.


Orijinal Montaj Ekipmanı Alman BERU Marka Garantili Üründür. TL 9TL (3) parçacıburada 100. Başka bir firma için parça, ekipman veya başka bir ürün üreten imalatçı firmadır. Kampanyalardan ve İndirimli Ürünlerimizden haberdar olmak İçin kayıt olabilirsiniz.


BERU Kizdirma bujisi (Isitma sistemi) partvendo. TL üzeri alışverişlerde kargo bedava! Koruyucu elemanlı bujiler rahat bir çalıştırma, istikrarlı soğuk çalıştırma özellikleri ve düşük egzoz gaz emisyonunu garanti eder. Bunlar aşınan parçalar olduklarından, işlevsel performansları bir uzman tarafından düzenli olarak kontrol edilmelidir.


BERU markası uzun yıllardır Mercedes-Benz tarafından montaj aşamasında tercih edilen bir markadır. BERU ) Kalitenin ve Güvenli Alışverişin Adresi OtoSuperMarket. Eskileri yeni buji kutusu içine koyup teslim.


Sonra kızdırma bujisi , sızdırmazlık öğesi silindir kapağına değene kadar el ile yerine vidalanır. Bunun ardından doğru sıkma torku ile sıkılabilir. Ayarlı tork anahtarının soketini kızdırma bujisinin sıkma somununa geçirin ve kızdırma bujisini sıkın.


Beru kızdırma bujisi

Kargo ve Kapıda Ödeme Fırsatı ile. Geçen sene değiştirmiştim mesela, 1küsür lira vermiştim BERU setine. Biri patlayınca diğerleri de ardından gelebiliyor Mi Acihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi. Beru marka orijinal yedek parça. Bu ürün kapıda ödeme ve kredi kartına taksit seçeneği ile kapınıza kadar geliyor.


Etiketler: epica kızdırma buji fiyat. Scriba ‘nın dijital pazarlama projeleri, kampanyalar, internet reklamları ve tüm sosyal medya platformlarına buradan ulaşabilirsiniz. Yönetim Bilişim Sistemimizde, Ankara Yazılım ERP Sistemi Kullanılmaktadır. Hani hep şöyle deriz ya : ilk çalıştırmada kızdırma bujisi ışığının sönmesini bekleyip marş yapın diye. Yedek Parçada Güvenilir Adres ! Motor Orjinal İçerik TL.


KIZDIRMA RÖLESİ FİŞ PEUGEOT PARNER DW8. Bu sayede, motorun çalışmasından hemen sonra daha etkin bir yanma sağlanarak, motor gürültüsü azaltılır, rölanti kalitesi geliştirilir ve hidrokarbon emisyonları azaltılmış. Kızdırma Bujisi GN 8Beru. Yeri biraz ters olduğundan bir kere değiştirmek iyiolur.


Diğer marka araçlarsa kızdırma bujisi arızasında sadece motor arıza lambasını yakarken, 1. Opar Puan hak edişleri verilecektir. TL E-Bülten’e Kayıt Olun. Size özel fırsatlardan indirimlerden ve kampanyalardan ilk önce haberdar olmak için bültenimize hemen kayıt olun. Bunlar , termostat , fan motoru klima valfi , kalorifer hortumu ve sistemi , radyatör, kızdırma bujisi , su radyatörü , devirdaim , klima hortumu , klima kompresörü , klima kayışı dır. ARKADAŞLAR DARACIMDAN SÜREKLİ ISITMA BUJİSİ ARIZALANIYOR AYDA KEZ DEİŞTİRDİM SORUN NE OLABİLİR SİZCE BİKAÇ KİŞİ RÖLE ARIZASI OLABİLİR DEDİ BAŞINA.


Beru kızdırma bujisi

Soğuk havalar çok etkili olan bu parça genel olarak önemsenmez. Yeni mesajlar Forumlarda ara. Araca adet sıfır ve orijinal Bosh ısıtma bujisi takıldı. Aracın üzerinden beru çıktı ama parçacıda Bosh vardı.


Fiyat: TL (minimum sipariş: ad. ). Ustamın dediğine göre çok kısa süreli bir arıza verdiği ve bununda çalışmasını etkilemediği ama ileride tamamen arızalanırsa yolda kalabileceğim yönünde o yüzden de değiştirmeyi düşünüyorum. Bu arada ısıtma bujiside arıza veriyor silindirdeki onuda değiştiricem beru marka kızdırma bujisi aldım dördünü. Lütfen Aranacak Kelime Giriniz.


Beru kızdırma bujisi

Ranger ISITMA BUJİSİ TAKIMI. BERU V184: Marka: ISKRA: Stok Durumu: Var. Taşıtlar ve Parçalar Ateşleme Sistemi Ateşleme Sistemi.


NOT: Piyasamızda BERU marka adı altında satılan ürünler orijinal değildir. Opel Frontera B Buji TAKIMI 3. Bir araçta toplam adet kullanılır. Tüm oto parçaları kategorisine bakın Bujiler. Aluçlar Otomotiv de bulabilirsiniz. Web sitemizde biz içinde Kategorideki güncel teklifi BujilerTüm araba parçaları kategori Bujiler.


Araba parçaları reklamlar ile ücretsiz bir hizmet tanışın. Find great deals for BERU Glühkerze Psg0für OPEL General. Shop with confidence on eBay!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar