23 Aralık 2015 Çarşamba

Honda civic led iç aydınlatma

Toptan satış honda civic led interior lights Ucuz honda civic led interior lights Partilerden, Güvenilir honda civic led interior lights Toptancılardan satın alın. HONDA CİVİC FCLED İÇ AYDINLATMA SETİ FARDOKTORU. TL 6TL (19) Fardoktoru 100. Aynı Gün Kargo Sıfır Ürün. Honda Civic Geri Vites Ampülü Beyaz Led W16W çift.


Honda civic led iç aydınlatma

HONDA CIVIC FCKAPI AÇMA KOLU İÇ KAPLAMA( CIVIC LOGOLU) 6TL SEPETE EKLE. Evde internet olmadığı için tatil başladığı günden itibaren forumlara pek giremiyorum. Unlimited recording storage space. Takip etmek için giriş yapın.


Bir anda her ampul yerine power led takmak istedim ve taktım. Elimde bulunan power led ile testler sıcaklık, aydınlatma. No bagaj iç aydınlatması yazmayı unutmuşum hata olmuş özür.


Tamir, Tadilat Gereçleri Matkap Yapı Malzemeleri Dekupaj, Testere,. Aydınlatma Ampül Avize Bahçe ve Dış Aydınlatma Tümünü Gör. Elegance ve diğer modellerinin teknik özelliklerini öğrenmek ve karşılaştırmak için hemen buraya tıklayın.


Bagajınki de aynı iç aydınlatma gibi sökülüyor ancak biraz sert. Tek taraftan ittirip çıkartın. Cepler gözükmeyecek şekilde şerit led orta konsol ise tekli adet led ama orta konsol pek içime sinmedi orayı. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Otomatik Kararan İç Dikiz Aynası.


Honda civic led iç aydınlatma

Honda civic kapı iç basamak led ışıklandırma uygulaması. TSoketli volt kırmızı, mavi ve beyaz renk seçenekli led ampul. Otomobil ,pano, iç ışıklar, sinyal vb. Oto aksesuar ve led aydınlatma toptan ve perakende. ADET LED İç Işık Ayak Için Trunk Boot Eldiven Kutusu Lambası Honda Accord 4D ŞEHIR 4D Caz Fit LED Bagaj Bölmesi Işık US $9.


Led Ampuller Aracınızın Ampul Tiplerine Göre Seçilmiştir. Montajı Kolay Ve Basittir. Beni hatırla Paylaşımlı bilgisayarlarda önerilmez.


FCaracın arka tampon yuvaya uyumlu reflektör led lambadır. Parklarda ışık gücü 70lm, stoplardaki ışık gücü 90lm dir. Pratik ve hızlı alışveriş yapabilmeniz için tasarımımız profesyonel ekipler tarafından yönetilmektedir. Işığa duyarlı farlar LED Gündüz yanan farlar.


Civic Sedan’ın iç hacminin de oldukça geniş olduğunu söylemek gerekir. Elektrikli ve uzaktan kumandayla kapanabilen yan aynalar. Civic piyasaya sürüldüğünde küçük bir otomobile göre yüksek iç kabin hacmi sunmaktaydı. Ayakkabı, Çocuk Çanta, İç Giyim Aksesuarlar.


Kol Düğmesi, Kravat İğnesi,Tesbih, Çakmak,Anahtarlık Güneş Gözlükleri. En üst donanım olan Executive’de ise tüm far grubu LED teknolojisine kavuşuyor. Kişisel verilere ilişkin aydınlatma politikasındaki.


DTEC Executive AT yorumları, teknik özellikleri, yakıt tüketimi, fiyatı ve diğer detayları. Oto Aksesuar,Tuning, honda tuning, honda civic aksesuar,tuning,modifiye,şnt garage,şentürk otomotiv,angel eyes, led ,tampon eki,spoiler, led stop, civic. ADET CİVİC FCKAPI KOLU İÇ AYDINLATMA MAVİ.


Kaliteli iç kabin ve yeni nesil multimedya sistemleri. LED aydınlatma gece bu alanın kullanımını kolaylaştırıyor. Konsoldaki depolama alanının üzerinde, kontrast gümüş renkte bir panel basit ve. Arka plaka led aydınlatma. Cam üstü ve camlar rüzgarlık.


Sibop ayarı adaptasyon yapıldı. Bunlar arasında şık ve agresif görünümlü ön kısım ve şişkin tekerlek bombeleri de var. Honda LED farlar, LED gündüz sürüş ışıkları (standart) ve özgün C şekilli LED arka lambalar (standart) bunlar arasında yer alıyor. Baştan aşağı yeniden tasarlanan ve geliştirilen yeni Civic Hatchback, Honda ’nın yenilikçi ruhunu ve mükemmeliyetçi bakış açısını bir araya getiriyor.


Araca Amerikan Park takılmıştır. Sislere ve Farlara Xenon uygulaması yapılmıştır. Gizli Üye) Aktif Toyotacı. Krom yan aksanlar ve LED farlar yeni tasarım detayları arasında.


Honda CIVIC Sedan modelinin arkasında alçaltılan tamponda krom aksanlara yer verilmiş. Park lambalarına takılan led hem aracın iç aydınlatma rengine uygun da bulunursa çok orjinal olur. Dediğini yapacam abi teşekkür ederim iyi geceler SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi. HONDA (14) Hakkımızda FARDOKTORU - Sun Grup Elektrik Elektronik Otomotiv Ltd. Siz değerli müşterilerimize en kaliteli hizmeti sunmayı hedeflemekteyiz.


Honda civic led iç aydınlatma

Bazen küçük değişiklikler büyük farklar ortaya çıkartıyor. Civic HB, makyajlandıktan sonra, yeni farları, panjuru, tamponları ve stoplarıyla fark yaratmayı başardı. Sport donanımındaki geniş hava girişli ön tampon da sportifliği güçlendiriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar