31 Aralık 2015 Perşembe

Şerit led amper hesaplama

LED alırken en önemli faktörler den biride çalıştırmak için kullanacağınız adaptör tipi ve gücüdür. Ledli Işıldak Çeşitleri, Şarjlı LED Işıldaklar;. LED Şerit Güç Kaynağı Hesaplama , Son Yazılar. Bu konu ile ilgili Bilgilendirme videosu.


Tek Çip Şerit Led metrede led çalışma voltajı V. Led Adaptör ve trafosu adındanda anlaşılacağı gibi led volt ile çalışan led ürünlerini 2voltu volta çeviren bir üründür. Bu nedenle kullanacağımız metreyi ile çarpmamız gerekmektedir. Led Trafoları genelde amper hesabı ile kullanılır. W eder ve benim kullandığım şerit led çipli ve metrede tane dışı silikonlu olandan.


Tek çipli şerit LED ‘ler her cm’de, üç çipli şerit LED ‘ler ise her cm’de kesilebilir ekleme yapılabilir. Kesim yerleri makas şekliyle işaretlenmiştir. Ekleme yaparken lehim yapılacak olan (yuvarlak bakır görünen) bölümleri, temasları kolay olması için yarı daire kalacak biçimde kesmek daha uygun olacaktır. Led çipli diye nitelendirilmektedir.


Amperlik yada daha yüksek bir trafo kullanmamız. Merhaba, Şerit led ler ile beraber kullanacağınız toplam amperi hesaplayan ufak bir programcıktır. W - 140W - 150W LED Projektör Panel. LED ’leri baz alarak, amper hesaplama işini anlatalım.


Amperini hesaplarken göz önünde bulundurmamız gereken iki husus vadır. LED ve LED li ürünler İLKER Elektronik kalitesi ve cazip fiyat avantajlarıyla ayağınıza kadar geldi. Kırmızı bir LED için voltaj düşümünün 2V olduğu söyleniyor. Peki bu 2V nedir be nereden çıkmıştır?


Şerit led amper hesaplama

LED içeren bir devrede nasıl hesaplama yaparız? Tüm bu soruların yanıtları bu sayfada. Led hesaplama tablosunda led `in çektiği akımı net olarak bilmiyorsanız değeri ma olarak giriniz aşağıda standart led voltaj bilgileri verildi. Not 1: Bu hesaplama tek çipli şerit LED ’ler için geçerli, üç çipli olanlar daha fazla akım çekerler. Mekan Şerit LED Trafo - 38W, 2A - MPS 38-3.


Amper gereken yaklaşık akım değeridir. CHIP VE TEK CHIP İÇİN LED TRAFO HESAPLAMA TABLOSU. Volt, elektrikte potansiyel gerilim farkı birimidir.


Elektrikle çalışan her cihazın bir çalışma gerilimi vardır ve Volt diye adlandırılır. Bu gerilim dahili yada harici bir adaptörle sağlanabilir. Genellikle “V” harfiyle gösterilir. LED ürünü V ile çalışır.


Olumlu Oyla Olumsuz Oyla Nuri Doğan sordu sene önce Elimde samsung modül led var yaklaşık adet sizde buna kaç adet trafo kullanmam gerekiyor? Anten Hesaplama Nasıl Yapılır (RF Anteni). Bazı ürünlerin teknik detaylarında amper değerleri yer almaz. Bunu hesaplamak için ürünün watt değerini çalışma voltajına bölünüz. Eğer volt ile çalışıyorsa) amper =0.


LED ’iniz için doğru güç kaynağını bulmanız, şeridinizi uygun bir parlaklıkla tutmak. Temin Edilemiyor Led Şerit Adaptörü - 8. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. AMPER SLİM ŞERİT LED TRAFOSU ADAPTÖRÜ 5A. FATURALI VE GARANTİLİ ÜRÜN - AYNI GÜN KARGO.


Led şerit ya da led adaptör mü arıyordunuz? LED şerit ve led trao sistemlerinde uygun fiyat, kalite ve taksit seçenekleri Tekzen. Ama Ahlık bir akü amper ile şarja da başlar, sıkıntı değil.


Rgb Şerit Led Nasıl Bağlanır? Spot adaptörü sabit akımlıdır sökme kullan. Yaklaşık metre şerit LED kullanılacak ise 5×14. WATT gücünde bir adaptöre ihtiyaç vardır.


Renkli (RGB) LED şeritlerde de hesaplama aynıdır. Tek çip şerit LED ’lerde olduğu gibi metrede LED bulunur, fakat bunlar metre başına 1. Kaliteli Şerit Led ile İç Mekan ve Dış Mekan aydınlatmalarda ürünlerimizi garantili şekilde kullanabilirsiniz. Projektör ve Armatür kasaları hem boş hem dolu olarak sitemizde mevcut olup Projektör ve Armatür yapmak için gerekli tüm ürünleri (Modül Led , Lens, Driver, Kasa) sitemizde bulabilirsiniz. Led Kontrol Kartları ile yüksek teknolojiyi sizlere sunuyoruz. Yüksek verimliliğe sahip Led Adaptör çeşitlerimiz ile uzun yıllar ürünlerinizi kullanabileceksiniz.


Şerit led amper hesaplama

Rengarek Şerit Led modellerimiz bulunduğunuz ortamı aydınlatacak. Ledfon sizlere her zaman Ledin iyisini,Ürünün iyisini iyi fiyatlarla buluşturmaya devam edecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar