4 Aralık 2015 Cuma

1N4007 diyot fiyatı

A Yuvarlak Tip Köprü Diyot RB156. TL Vergiler Hariç: 51TL. Karşılaştırma listesine ekle. Bu Ürünü Alanlar, Ayrıca Bunları da Aldılar.


Aynı gün kargo, taksit seçenekleri ve kapıda ödeme avantajlarıyla hemen satın alın. KDV Dahil Fiyat : TL. Tekil kullanıcı tarafından ziyaret edilmiştir. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri.


Yorum yazan ilk siz olun. Diğer fiyatı ve özellikleri, Bilgisayar kategorisinde. Adet Shenzhen Lonten Technology Co. Saat 15:00’a kadar verilen siparişleriniz AYNI GÜN KARGODA! Lütfen bilgilerinizi eksiksiz girerek üye girişi yapın.


SATIN ALMAK İSTEDİĞİNİZ MİKTAR ? Sitemizdeki fiyatlar günlük ve anlık olarak döviz kuruna göre güncellenmektedir. DC Motorlar Step Motorlar Servo Motorlar AC Motorlar Lineer Motorlar Selenoid Bobin - Valf Titreşim Motorları Drone Motorları Encoderli Dc Motorlar Hava ve Sıvı Pompaları. Potansiyometre - Trimpot. Arduino - Shield Arduino modelleri.


Kendin Yap Ürünleri Araç - Gereç - Ekipman Mikrodenetleyici. Adet Fiyatı ) TL Kdv Dahil BATRoHS. TURUS ELEKTRONİK SANAYİİ ve TİCARET LTD. UBE: Erişteci Sok Karaköy Psj. Diyot ürünlerini ve tüm endüstriyel elektronik malzeme çeşitleri fiyatlarını görebilir,.


Merhaba, tane lamba var bunların bağlı olduğu tek siren var. Lamba yanınca siren çalacak fakat her lamba birbirinden bağımsız yanmalı. Diyot la denedim olmadı ilgili resmi inceleyip yardım edebilir misiniz? Bir yönde akım geçiren devre elemanlarına diyot denir. Farklı diyot çeşitleri ve en ucuz diyot fiyatları için ürünlerimizi inceleyebilirsiniz.


Diyotlar en uygun fiyata hobi devre de. Online sipariş verilebilir. Bacak Kırmızı Yeşil 5mm Katot Diyot Çift Renk Led. Diyot fiyatları da modeline ve firmasına göre farklılık gösterir. Isı Germanyum güç diyodunun maksimum çalışma sıcaklığı 90ºC olup silisyum diyotların ise maksimum dayanma sıcaklığı 175ºC civarındadır.


Kredi Kart Ödemeleleriniz Güvende. Kampanya ve fırsatlardan haberdar olmak için siz de e-bültenimize kolayca abone olun ! Günümüzde güç elektroniği dendiğinde karşımıza anahtarlamalı güç sistemleri gelir ve burada diyot için kilit kelime “hız” olur. Zener diyot , köprü, schottky, vidalı, tekli, dual, , boncuk, vericap ve hap diyot ve daha fazla diyot çeşitlerini en uygun fiyatları ile Robotistan.


Diyot tek yönlü akım geçiren bir devre elemanıdır. Diyot sembolünün de ok işareti gibi olduğu dikkatinizi çekmiştir. Bu sembol akımı bir yönde geçirdiği anlamına geliyor. Hatta ilk geliştirildiklerinde valfe (vana) ismini taşıyorlardı. Mm Segment Display (Anot).


Hakaret, argo veya alaycı tavır içeren, fiyat bilgisi verilen, soru sorulan, link verilen, karşılaştırma yapılan, 1-kelime olup yeterli bilgi içermeyen yorumlar onaylanamamaktadır. Uydu alıcısı ve sistemlerinde uzman kadrosuyla bilinen merterelektronik. Köprü diyot imalatı yapan çeşitli firmalar vardır.


Her firmanın ürettiği diyodun kalitesine göre diyot fiyatları değişir. Yani, 400V dediğinizde, uygulanan ters voltaj 400V değerine kadar diyot gecirmez demektir. Elektronik bileşenler için 5mavi led diyot fiyat listesi.


1N4007 diyot fiyatı

Fotoğraflı İlanları Göster. DİYOT ÇEŞİTLERİ KÖPRÜ DİYOTLAR SHOTTKY DİYOTLAR. Etiketler: 11v zener fiyat , 11v zener diyot , zener diyot nedir. Dupont Jumper Kablo (Dişi-Erkek) adet. Breadboard kablosu olarak da bilinen, ayrıca arduino, elektronik eğitim setleri vb.


ADET Artır Azalt Tavsiye Et. EURO (EUR) TL (TRY) USD (USD) İletişim. To be determined Nakliye. Lehim Malzemeleri Delikli plaket ve Muhtelif Muhafaza kabı.


1N4007 diyot fiyatı

V AC akımı doğrultarak 310V DC (1X220) elde ediyoruz ve 3volt çıkışta kullanılmak üzere taş direnci montaj ediyoruz. Diod kategorisindeki CMN markalı MSmd Diod (Adet) ürününü, havale indirimi yada belirtilen fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar