28 Aralık 2015 Pazartesi

Duvar tipi fanli isitici

Evde çocuk ya da evcil hayvan varsa monte edilen bir model daha avantajlı olacaktır. TL 5TL (12) mutfakesyasi 97. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo.


Duvar tipi fanli isitici

Ev, Mobilya, Dekorasyon (71) Endüstriyel Ürünler (461) Yapı Malzemeleri, Hırdavat, Bahçe (293). Bu Ürünü Satın Almak İçin Aşağıdaki Linkleri Kullanabilirsiniz. Fanli İsitici modelleri, Fanli İsitici çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. Bilen gören kullananlar yorum yapsın lütfen.


Kızlarpınarı içinde, ikinci el satılık Demirdöküm duvar tipi fanlı ısıtıcı - Butterfly tarafından Kızlarpınarı içinde paylaşılmış Demirdöküm duvar tipi fanlı ısıtıcı. Faz kesilmeleri ve eklektik kesilmelerine karşı koruma sağlar. FANLI ISITICILARIMIZ PANOLU VE PANOSUZ OLARAK ÜRETİLMEKTEDİR.


DAIKIN TİCARİ TİP KLİMALAR. EX Serisi - - KW ₺900. DUVAR ve YER Tipi ISITICI ₺0. Dar alanlarda kule tipi ısıtıcılar, masa altında. Tüm Ev Dekorasyon Ürünleri.


RAKS AYAKLI VANTİLATÖR MC. TOUCH ME AYAKLI VANTİLATÖR CRYSF-16BI(M)3. Mobil Yuvarlak Govdeli Elektrikli Fanli Isiticilar ₺0.


Troyteknik Isıtma Soğutma Havalandırma Fan Klima İklimlendirme, Hava Filtre, Nemlendirme, Nem Alma Teknolojileri. Bursa Organize Sanayi Bölgesi’nde otomotiv yan sanayine hidrolikeksantrik presler, özel kaynak makinaları, otomotiv ana sanayine seri sac parça ve sac kalıplar üretimi amacıyla kurulmuştur. Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz.


Proje gereksinimine göre sıcak su, kızgın su, ve buhar tesisatlarına uygun tipte. Pratik bir tasarımına sahip olan bu tür ısıtıcılar seramik plakalar içinde gömülü bulunan ısıtma tellerinin içinden elektriğin geçirilmesi yoluyla ısıtma üretmektedirler. Sanayi tipi fanlı ısıtıcılar ısıtma konusunda en iyi olan modellerdir. Isınma konusunda dilediğiniz verimi bu cihazlar sayesinde alabilirsiniz. Diğer pek çok ısıtıcıya karşı daha iyi ısıttığı bilinen bu sanayi tipi fanlı ısıtıcılar aynı zamanda oldukça uzun ömürlü olarak da kullanılabilir.


Kampanyalarımızdan haberdar olmak için e-posta adresinizi yazınız. Yaygın servis ağı sayesinde montaj bittikten sonra ilk devreye almalar yetkili servisler. Fiyatı mağazalarda 1ile 2TL arasında değişen ısıtıcı duvara ve tavana monte edilebiliyor. Isıtıcılar kategorisinde en popüler ürün.


Sadece Mağazada 34TL. Duman Kontrol Sistemleri. Hijyenik Hastane Ekipmanları. ALTA apareyleri duvar tiplerinde tek, tavan tiplerinde ise simetrik iki yönde hava dagılımı saglar.


ISITICI AKIŞKAN GİRİŞ - ÇIKIŞ BAĞLANTILARI Standart olarak, rakor ve disli boru kullanılmıstır. TL ve üzeri alışverişlerinizde ÜCRETSİZ KARGO! Yılbaşı Aydınlatma Süsleri. Duvar Tipi Hava Apareyleri. Termostatlı ve on-off anahtarlı.


Açma-KapamavarSes SeviyesidbZamanlayıcı1-saat arasıFanvarSalınımvarLED ekranVarDevrilmeye karşı otomatik kapanmaVarUzaktan kumandavarAşırı ısınmaya karşı korumavar. Helios STH Fanlı Elektrikli ISITICI. UFO UFO AYAK ISITICI KİRAZ -MAUN-CEVİZ 39TL 1TL KARGO BEDAVA.


Duvar tipi fanli isitici

EVO KW - Desibel ENDÜSTRİYEL SANAYİ TİPİ FANLI ISTICI - TEKERLEKLİ Model EVO KW Çift kademeli ;iki faklı güçte ısıtma opsiyonu Termik koruma sistemi Ayarlanabilir oda termostatı Elektrik bağlantısıyla kurulum gerektirmeden hızlı ısıtma Sessiz çalışma(70dB) Yaz aylarında serinletici fan olarak kullanım seçeneği Paslanmaz çelik rezistans Ortamdaki oksijeni. Fagor Fırın Kapı Contası. TEZGAH TİPİ TESTERELER TAŞLAMALAR BOYA TABANCASI. Yüksek verimli elipsodial tel sarım. Bütün kurutma sistemlerinde geniş mekanların ısıtılmasında fabrika, imalathane, kafe ve restorantlar, sera, sanayi tipi fırınlarda vb.


Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti. Dayanıklı Tüketim Malları Paz. Açık alanda ısıtma m2. Kumtel EX-ecoray infrared duvar tipi. Kapalı alanda ısıtma m2.


Duvar tipi fanli isitici

Evinizde, iş yerinizde, ofisinizde kullanım için idealdir. Fiyat: 17TL İndirimli Fiyat: 15TL. Tavana ve duvara montaj edilebilir. Ev ve Ofis Tipi Nem Alma Cihazları.


Kanal Tipi Nem Alma Cihazı. Yerde kullanım veya duvara sabitleme seçenekleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar