30 Aralık 2015 Çarşamba

Ray spot led

TL 4TL (4) elektronikmarkt 92. NEVO Sıva Üstü ve Sarkıt tasarımlarımlarıyla mekan estetiğinize fark katmak için her zaman yanınızda. Stoklara giriş tarihi hakkında bilgi almak için İletişim Bilgileri sayfamızdaki form aracılığı ile bizlere ulaşabilir ve bilgi alabilirsiniz.


Bir ortamda tek bir yeri ön plana çıkarmaya yarar. Sergide olan bir ürünü aydınlatmak için tercih ederler. Tek fazlı ray spotlar ve üç fazlı ray spotlardır. Gövde renkleri ve ışık renklerini istediğiniz gibi seçebilirsiniz. JUPITER RAY SPOT TRİFAZE JUPITER GRİ DIŞ KÖŞE JR005G.


TL Kdv Dahil Karşılaştır Karşılaştır MOLLIGHT RAY SPOT MONOFAZE BEYAZ MT. Aydınlatma ürünlerinde imalattan montaj aşamasına kadar MasiaLux yanınızda. Geri: İç Mekan Aydınlatma Armatürleri Sıralama ölçütü: Görüntüle Grid. Ray Tipi Spot Armatürler.


Ray spot led

LED Lambaları ve Tüpleri;. Kullanım alanları her geçen gün genişleyen ray spot ürünleri kullanıldığı alanda çok şık ve estetik görünümün yanı sıra aydınlattığı bölgeyide dikkat çekici hale getiren bir üründür. Hızlı Ürün Arama Detaylı Arama.


Aynı lümen değerindeki diğer lamba türlerine göre en az daha tasarrufludurlar. Arlight, faaliyetlerine Fagerhult Grup bünyesinde devam etmektedir. Led spotlar , ekonomiktir. Yerli İmalat Proje ürünü döküm nevo kasa soğutucu. Mozaik Masa Lambası Deve Boynu Orta Boy Cam.


Mağaza Ve Vitrin Aydınlatma. Kasa ölçüleri sabit, soğutucusu uzatılabilmektedir. Driver kutusunu kendi bünyesinde bulundurmaktadır. Aylık faiz oranı BSMV ( 5) ve KKDF ( 15) hariç orandır. Aylık ve yıllık maliyet oranı kolonlarında vergiler ve tahsil edilen tüm ücretler dahil edilmiş oranı görebilirsiniz.


Kolay Alışveriş ve Uygun Ödeme Seçenekleri! Pratik ve hızlı alışveriş yapabilmeniz için tasarımımız profesyonel ekipler tarafından yönetilmektedir. Soru ve önerilerinizi bize yazın. Raylı isterseniz üzerine veya daha çok spot koyma imkanınız vardır ve spotların yönünü istediğiniz yere döndürebilirsiniz.


Ray spot led

Geleneksel armatürler gibi ısı yaymadıkları için mağazalarda sürekli yanan spotlar gibi ortamı ısıtmazlar ve geln müşteriler sıcaklıktan rahatsızlık duymazlar. Yaz aylarında klimanızdan a tasarruf etmenizi sağlar. Soket ve rozans ile uygulanabilir. Yüksek saflıkta alüminyum reflektör. Osram led , Tridonic driver.


Spot ışıkları son yıllarda popüleritesini artırmış aydınlatma ürünlerinden biridir. Modern, değiştirmesi kolay ve her şeyden önce çok yönlüdür. Mekanlarınızda aydınlatma yapıyorsanız bunun doğru bir şekilde yapılması gerekmektedir. Bu seçimimizi led ray spotlardan kullanırsak doğru bir seçim yapmış oluruz. Vurgu aydınlatması ile ürünlerinizi en iyi şekilde sergileyin.


Ray spot led

Bu kategoride ürün bulunamadı. Sitesi Blok No:İkitelli - İstanbul. Haber, duyuru ve kampanyalarımızdan e-mail ve SMS ile haberdar olmak isterseniz aşağıdaki ilgili alanlara e-posta adresinizi ve gsm numaranızı ekleyerek kaydolabilirsiniz. TMT Aydınlatma, sarkıt, iç mekan aydınlatma, ray spot , sıva altı aydınlatma, posta ve çeşmeleriyle yapılarınızı estetik bir biçimde ışıklandırmaya devam ediyor. Dekoratif bir ürün olmasının yanında hareket kabiliyeti de bulunan ray spotlar , led ile aydınlatma sağladığı için oldukça düşük enerji tüketimiyle yüksek ışık gücü sağlayarak mükemmel aydınlatma sağlar.


Toplam ürün görüntüleniyor. Sloganımız “Geleceği Aydınlatın” da belirttiğimiz üzere çıktığımız bu yolda gün geçtikçe tükenen enerji kaynaklarının etkin ve verimli kullanılması için düşük tüketimli aydınlatma ürünlerini tasarlamakta, üretmekte ve en hızlı şekilde sizlere ulaştırmaya çalışmaktayız. Hakkımızda İLETİŞİM Banka Hesaplarımız. Gövde Elektrostatik toz boyalı aluminyum enjeksiyon çerçeve ve aluminyum soğutuculu.


Bu ürünü, ticari kartınızı kullanarak aya varan taksit seçenekleriyle satın alabilirsiniz. Günümüzde mağaza ve ürün aydınlatmalarında yaygın olarak kullanılan en etkili aydınlatma yöntemi ray spotlardır. Netled Aydınlatma ve Müh.


Sepete Ekle GUduylu monofaze boş kasa MOL047. Her alana, projeye ve bütçeye uygun İç mekan ve dış mekan aydınlatma ürünleri en uygun fiyat ve kampanya seçenekleriyle ledaydinlatma. Tasarrufu , Tak Çalıştır. Daha az ısı üretme,UV ve IR içermeyen teknoloji Tüm ray tipi spotların yerine kullanılır. Bünyemizde bulunan Elektronik Mühendisi, Elektrik Mühendisi, Enerji Yöneticisi, Armatür Dizayn ve Test Ekibimizle sizlere projenizin başlangıcından bitişine kadar her safhada teknik destek ve ürün desteği sağlayabiliyoruz.


Ekstra indirimli fiyat.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar