29 Aralık 2015 Salı

Koaksiyel kablo konnektörleri

Koaksiyel kablo konnektörleri

Biz koaksiyel odaklanmak Özel RF kablo tertibatlarımız, dünya çapında yerleşik ve sevk edilmiştir. Aynı iş günü teslim, tüm kartlara vade. FADDY PRECISION INDUSTRY CO. Biz sürekli değişen pazar taleplerini karşılamak için geniş bir ürün yelpazesi sağlayabilmektedir.


N serisi konnektörler , Kalın koaksiyel kablo önemli dezavantajlarından dolayı modern bilgisayar ağlarında çok nadir kullanılır. Ismarlama üretim RF ara kablo. Almanya’da üretiliyor ve test ediliyor. Biz yıldan fazla rf konnektörleri ve kablolar ana, destek özelleştirme! Sıkıştırma tipi RGkablo koaksiyel F konnektör erkek.


Yarı sert kablo kullanarak bu değer 18GHz’ yükseltilebilir. SMA konnektörlerin çeşitli montaj tipleri, malzeme tipleri ve kablo bağlantı modelleri mevcuttur. SMB koaksiyel konnektörler 4GHz’e kadar tekrarlanabilen elektriksel performans sağlamaktadır. Fabrika Ortaköy Sanayi Bölgesi.


Koaksiyel kablo konnektörleri

Röle Sistemleri Dijital Röle. KOAKSİYEL KABLOLAR TELSİZ ANTEN SİSTEMİNİN CAN DAMARIDIR. BNC barrel konnektör İki kabloyu birleştirmek için kullanılır. Onların uzun servis ömrü ve kalitesini sağlamak için biz uluslararası kalite standartlarına göre üst sınıf hammadde kullanarak bu ürünleri imalatı.


Tüm Çin malı bizim eş eksenli kablo RoHS ve SGS standart uyumlu. Servisi de sunulmaktadır. Meli eş eksenli kablo ilgileniyorsanız, lütfen bizim üreticileri ile veri almak ücretsiz. BNC (Bayone-Neill-Concelman) konnektörler en çok kullanılan koaksiyel kablo konnektörleridir (Resim (6). Bilgisayar ağlarında kullanılmayan diğer koaksiyel kablo çeşitlerinde ise farklı tiplerde konnektörler vardır.


KATEGORİDEKİ DİĞER ÜRÜNLER. Biz esas olarak araştırma odaklanmak ve RF koaksiyel kablo , kontrol kablosu, kanca-up kablo , XLPE kablo , asansör kablosu ve özel diğer özel kablo üretmek. Shengyuan Roa Dantu sanayi bölgesi, Zhenjiang şehir,. Kablo Yönetimi Bataryalar Aküler. Hızlı Kargo ve Güvenli alışveriş için tıklayın!


Genelde radyo ve televizyon sinyallerinin iletiminde kullanılır. BNC konnektör , koaksiyel kablo ile kullanılan RF konnektörü türlerinden biridir. CCTV sistemlerinde kullanılmaktadır. Sabit tesisat veya kesintisiz esnetme uygulamaları için.


AF İletişim Malzeme: Pirinç. Su geçirmez konektörler, otomotiv elektrik konnektörleri , RF anten, mkonektörler, mini fit dahil elektronik bileşenlerin özel üreticisi. TL Kdv Dahil TL Kdv Dahil Üye Ol.


Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Türkçe - İngilizce Türkçe - İngilizce;. Bu penselere kablo sıkma pensesi adı da verilmektedir.


Genellikle plastik tutacağı bulunan penseler birçok iş için kullanılmaktadır. Konnektör Pense Fiyatları. Koaksiyel kablo sıyırıcılarının iki bıçağı vardır: Bir bıçak örgüye zarar vermeden örgüyü keser ve diğer bıçak orta iletken dışında her şeyi keser.


Bunun yerine, sıkma halkası stili konektörlerini ve özel. RG F KONNEKTOR - VIDALI. T- konnektör : BASEağlarında her bir ağ elemanını ağa bağlamada kullanılır.


BNC kablo bağlantısı bilgisayarınız ile ağ arasındaki durumu LED’ler yardımıyla izleminize olanak vermez. BNC RG5 RGkonnektörleri sıkmak için kullanılır. CT3ile ilgili fiyat teklifi istiyorum.


GTA-3IDC D -SUB Sıkma Pensesi. TTK-0ile ilgili fiyat teklifi istiyorum. Optik ve koaksiyel bağlantı seçeneklerinin her ikiside PCM sinyallerin transferi için kullanılan digital bağlantı yollarıdır. KULLANIM ALANLARI Düşük zayıflamaya ihtiyaç duyulan, harici ve yeraltı ağ ortaml.


Tüm metal konstrüksiyon, anti-korozyon nikel kaplama. Maket bıçağı ile kablo ucunun kesinlikle açılmaması gerekmektedir. Veri iletişim sistemleri.


SUB KONNEKTÖRLER VE KAPAKLAR POWER KABLOLAR SU GEÇİRMEZ VE ASKERİ KONNEKTÖRLER. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Bu modüler olarak tasarlanmış makine koaksiyel kablolar ve FAKRA otomasyonu standart konnektörleri coax çeşitli işleme kapasitesine sahiptir.


Koaksiyel kablo konnektörleri

PTFE Outer Conductor : SPC Double Shie.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar